🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

  • 91 717
  • 1 870
# 60
Все пак не трябваше да порязва Боряна ама така е преценил Simple Smile
Виж целия пост
# 61
Аз се чудя защо пак го канят Любомир. Вече сме го гледали. Харесва ми да гледам нови участници.
Виж целия пост
# 62
И Боряна даде 9 на Морковка.
Виж целия пост
# 63
Любо даде 9т накрая мисля. Каза 10 за представяне и т.н.
Накрая 9.
Виж целия пост
# 64
А защо да си раздават само десетки! Със сигурност при всеки все нещо не се получава както трябва или просто на някой не му е любимо и не му е харесало. Ето, снощи Любомир каза, че кишът е по-воднист от нужното!
С десетки на кг се губи състезателният момент в предаването и обезсмисля идеята участниците да се оценяванет сами. Пък и става скучно когато са толкова беззъби. Ама те не смеят да са честни пред камерата, за да не ги намразят зрителите и обвинят във всички грехове 😀
Манчев, с новите правила за оценяване, накрая винаги може да коригира нещата.
Виж целия пост
# 65
С каква лекота и ефирност се носеше това прекрасно, красиво и талантливо момиче в кухнята !!!!!!Браво на младостта, умението и поведението, което показа.Мило момиче, колко много ми се иска разни силиконки и надути джуки да приличат на теб!
Виж целия пост
# 66
Хубавото е,че поне спряха да канят силиконки и джуки в този формат.Мегз,майката на всичките на котки,дето не и знам името,Кулагин също видна кифла и т.н.Много ми е приятно,че стигнахме до извода,че има и свестни млади жени и продуцентите се сетиха да ги покажат на широката публика.Още по-приятно ми е,че и двете са,не само спортистки,а шампионки в техните дисциплини.Hug Ако не беше участвала шеметната Дарина,мин.седмица спокойно плакета,можеше да вземе Кари.Чудесен дебют и на двете млади жени.Smiley
Виж целия пост
# 67
Боряна и аз бих я оценил с 10. Дори и да беше сервирала въглени - пак щях да дам 10. Най-лошият момент в предаването вчера беше, когато каза че си има приятел. Но все пак не са се оженили още, така че - 10.
Виж целия пост
# 68
Възхитителна вечеря с Мариана Векилска
Телевизионната водеща Мариана Векилска е готова да зададе кулинарния курс на вечерта. Тя ще заложи на постни ястия като масата й ще бъде подчинена на предстоящите празници.
Виж целия пост
# 69
Все пак не трябваше да порязва Боряна ама така е преценил Simple Smile
да я порязва? с 9 точки, какво порязване е това, нима трябва само 10 точки да се дават или защото е малка? Не разбирам...
Виж целия пост
# 70
Ако всички оценяваха наистина обективно, освен Дарина никой друг не е бил за 10 точки в този сезон.
Виж целия пост
# 71
Морковка май, пак ще е по-бельо!

Аз също бих дала 10, на Боряна! Адмирации за това, че не си е навирила носа, въпреки световното признание!Вложи много старание и хъс и почти всико ѝ се получи с лекота! Голямо браво!
Виж целия пост
# 72
Абе, не е лесна Боряна... Такъв хъс за постижения и абсолютното първо място не са от миличко момиченце какъвто вид има тя. Слушах я внимателно като разказваше и за скъсаната още при награждаването грамота, и за коронката, която още си харесвала. Това момиче е звяр в кукленско телце! Вероятно има желанието и амбицията да ги помете всичките и в това състезание.
Виж целия пост
# 73
Браво на Боряна, справи се чудесно!

За погачата, обаче мисля, че някой й помогна, извън кадър, да я направи толкова добре... За първи път месене, абсурд е да направи такова хомогенно тесто и да го разточи добре.
От собствен опит го казвам, аз докато се научих да оформям гладко тесто и да го разточвам на тънко доста зор видях😆

За бонфилето не се чуха отзиви, според мен не беше много добро, то също е трудно за изпълнение да не остане дървено!

Напълно споделям позициите на дамата. Общото ми впечатление за готвенето на това дете е много позитивно, беше спокойна и сръчна, и естествена. Въпреки това обаче, слагам и малък минус. Останах с усещането, че при питката имаше някакви манипулации, като беше прикрита нечия чужда намеса. И аз не мисля, че от прима виста ще се справи така добре с тестото и тази сложна рецепта. За киша - забелязах, че сметаната дойде прекалено много за този обем на гарнитурата, при което тя вероятно се пресече по време на печенето и оводни блата. Е, не е голяма беда - и така може да се консумира. Но кишът е много популярна френска рецепта, quiche lorraine му викат. А пък Любомир, като живял дълго в страната - без съмнение го е ял много пъти и знае какво говори, не се е халосвал, като направи малката бележка, вероятно имаше основание. Но това е мое мнение, така аз видях нещата.
Виж целия пост
# 74
Абсолютно съм съгласна с последното мнение! Ако говорим чисто и просто за вечеря без значение кой я приготвя ми хареса единствено питката. Освен многото сметана киш с бутер тесто не се прави. Не маринова изобщо месото, не видях да има и сос при сервирането. Дори картофите не ми изглеждаха почистени ...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия