Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво си пожелавате за новата година?

  • 3 872
  • 75
Освен здраве, радости и спокойствие и генералните пожелания които си правим всяка година. Какво конкретно би ви се искало да си сбъднете през новата година?
 
Пожелавам си през 2022 да продам поне една от моите картини за над $1000. Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Споделена любов :Д
И да обърна повече внимание на работата си, от две години ми се въртят нови идеи в главата, но все не се хващам да ги реализирам.
Както и здраве за всички, това е най-важното.
Виж целия пост
# 2
Пожелавам си да сме здрави.
Пожелавам си да има работа за всеки, който иска да работи и достойно заплащане.
Пожелавам си годината да е плодородна.
Виж целия пост
# 3
Здраве, спокойствие, повече време, прекарано с любимите хора и най- вече тая гад Ковид да се разкара и да живеем отново нормално! Това са моите желания 🙏
Виж целия пост
# 4
Пожелавам си здраве на семейството и близките ми. Пожелавам си най-накрая да спечеля и да замина да живея на някой топьл остров на брега на океана и до края на живота ми да не ми се налага да работя. 🌼
Виж целия пост
# 5
Здраве и спокойствие.
 Нищо друго.
Виж целия пост
# 6
Да сме живи и здрави! Да живеем в мир и в разбирателство!
Виж целия пост
# 7
Пожелавам си здраве! От много години преди ковид само това си пожелавам.
Виж целия пост
# 8
Наскоро пак имаше подобна тема и там пак си пожелах същото ( с други думи) - искам новата година да бъде с "вентилен ефект", тоест ако има промяна за добро да може да стане, но да не може да се случи влошаване. Абе, да си стане както досега, не искам повече, стига да не става по-зле.
Виж целия пост
# 9
Пожелавам си здраве,здраве и пак здраве!
Виж целия пост
# 10
1) Здраве.
2) Нормален живот. Омръзна ми от вируси, дистанционни приятелства, отменени полети, позабравени пътувания, ограничения. Оскотяхме.

Пожеланията за пари и кариерни успехи ще ги отложа за 2023г. Могат да почакат. Двете горе (1 и 2) са ми по-важни.
Виж целия пост
# 11
Пожелавам си единствено през следващата година животът ми да продължи по същия начин.
Виж целия пост
# 12
Освен най-важните неща за цялото семейство си пожелавам да се справим добре с отглеждането на бебетата и ако може да не изгубим себе си докато го правим. Пожелавам си и да ги приемат в яслата.
Виж целия пост
# 13
ЗДРАВЕ! Последната година не спряхме да боледуваме цялото семейство. Вярно, тривиалнин градински вируси, но да си болен 300/ 365 дни не е много приятно, писна ми! Пожелавам си да изкараме поне месец без сополи и кашлици Grinning

ПЪТУВАНЕ! Чаках две години детето да поотрасне, за да пътуваме пак, но се появи ковид... Искам да отида на дълга почивка в любимия Бодрум, да се разходя пак по Карловия мост в любимата Прага, да посетя приятелите ми в Германия, да отидем на някое ново непознато място! Без маски, без дистанции, без тестове, без да се чудим кой нов щам чака зад ъгъла, да мога да кихна ей така на воля! Grinning Знам, че последното ми желание е прекалено оптимистично, но го желая за себе си и за всички хора по света! А то е свързано и със здравето! Хайде дано!
Виж целия пост
# 14
Здраве, и да си живея както досега.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия