Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Звездни компромати - Януари'22

  • 316 324
  • 3 472
# 2 265
На Стоичковата щерка къде са й зърната? Rolling Eyes Ако предположим, че са под банския...доста странно разположение? Rolling Eyes
Joy

Вероятно е скорошна операция. Имплантите са й много високо, сигурно сега са сложени. Тепърва ще "паднат" и зърната ще се наместят. Би трябвало да станат по-приятна гледка след време, ама пуст зор веднага да си изложи придобивките на показ!

На Меган Фокс този младеж и на мен ми е много неприятен в този вид, но наскоро с изненада попаднах на негови снимки в друг стил и всъщност не е толкова зле:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ето и от общия им филм, където стартира връзката с Меган

Но явно гради някакъв бутнарски, метеро образ и се прави зорлем грозен.
Виж целия пост
# 2 266
И Бони си е резнала носа...
Виж целия пост
# 2 267
Леля ВанчИ не е добре с главата, за чий е тръгнала на 55 години по чукарите? Аз разбирам, че редовно се бори с гумите от камион по Витоша като прасе с тиква, но такива върхове не са шега работа дори за опитни алпинисти мъже на около 30-40. Тази шматка тръгнала и тя. Видяла жабата, че подковават вола….ама то такива планинини не е като да ти бодат жуките и да ходиш в Турция на пластични операции. Тази жена няма ли близки да ѝ кажат, че не е за осем холядници.
Виж целия пост
# 2 268
На мен Машийн Гън в лице страшно ми харесва. Аз го намирам за красавец и по-хубав от Мегън със стоте филтъра и операции и чупки и превземки. И безспорно по-талантлив от нея.
Виж целия пост
# 2 269
Кой какво да каже на ВанчИ? То няма кой да и бие два шамара да не си прави устата една трета от лицето си, та да не качва осемхилядници. Минавайки куршума не се знае какво е засегнал.
Виж целия пост
# 2 270
Връх Аконкагуа  не е от осемхилядниците (точната му височина е 6961), но пак си е много сериозно предизвикателство. Червенкова е напълно луда. Не разбирам какво и на кого има да доказва. Най-вероятно обаче шерпите ще я качат до върха с кислородна маска, ако трябва и на ръце ще я пренесат. С пари всичко става. Simple Smile
Виж целия пост
# 2 271
Какво не му харесвате на мъжа на Меган? Хайди Клум като се хвана със Сийл, какво да кажем.
Виж целия пост
# 2 272
Какво не му харесвате на мъжа на Меган? Хайди Клум като се хвана със Сийл, какво да кажем.
На мен Сийл ми е много секси Blush
Виж целия пост
# 2 273
Ванчито при предната експедиция беше пускала сторита как едни руснаци я носеха буквално на гръб до върха, а тя милата береше душа. Явно добре си плаща и все пак успява да стигне високо.

Маги Джанавранова с кого е? В участието си в ЧНТ спомена, че гаджето й много държал да се спортува всеки ден и й правел забележки за "сланинките".

Николета ми изглежда точно "споделена". Хич не ми е сериозен малката перука, нали той пускаше порно клипчета с Галя Литова за да я унижи.
Виж целия пост
# 2 274
Аз не мога да разбера тяя напъни на Леля Ваня, наистина, за къв въздух се бориш? Кой те кара да ходиш?! Ни подготовката, ни възрастта, ни формата, нищо не и е за там! Особено ако е карала верно тежко Ковид. Щот аз като го карах месец два след това качвах стълбите с по 3 почивки, а съм активно спортувща. През акъла ми не би минало да се емна по 7-8 илядници, но да ще си плати и ще я занесат до върха, ще си рискуват животите шерпите, за пари и за да си начеше вдна кукувица егото. Тежка критическа кара…

МагитУ серизно ли пита коя е по- добре? Ми не е тя, с тва тяло на 11 годишно момченце….

На Мика сисите са кат Чикен Брест, сигур още конците не са и махнали ма нетърпелива да ги развее🤭

Бонка с не лоши крака, браво.

Тоя годеника на Мегън ми е ужасен! Уби ми либидото за 3 дни!

Миро е на скАпите Малдиви, Тоца бя при местните Simple Smile
Изпуснах ли някой да не го обидя😅😅😅🤭🤭
Виж целия пост
# 2 275
На мен всичко над Мусала ми е осем хилядник 😜 Наистина не съм запозната кой връх колко е, но и почти 7000 ми звучи като много сериозно предизвикателство. Тамън щях да пиша, че покрай един от филмите за Еверест, които съм гледала осъзнах, че имаш ли пари заминаваш на който връх си искаш, мъкнат те, носят те, кислород ти дават. При много тежки условия и шерпите отказват обаче. Дано няма някоя невинна жертва покрай напъните на нашата алтавица, защото тези хора там май нямат голям избор с това си изкарват хляба. Не е като да се чудят “сега инфлуенЦър ли да стана, бизнесмен ли или шерп?”.
Но…. Така ще е докато такива като “на боза” и Мариян Станков Льо-Льо дават телевизионно време на подобни хухафели.
Виж целия пост
# 2 276
Бони беше уникална и автентична хубавица преди. Защо трябваше да се докара до тоя вид?! Още я помня в "Маймуни през зимата". Че и талантлива. Барем това не може да оперира.

И да не съм чула лоша дума за Машин Гън Кели! Момчето е интелигентно, красиво и талантливо. Има стил и вкус. Е, от избора на Меган Фокс не личи, но всеки сам си преценя Grinning.
Виж целия пост
# 2 277
Тук я има как обяснява  при Гала къде ще ходи.
https://m.youtube.com/watch?v=PKASAx22_DE#menu

Какво Ванче, това е Мики Рурк в нова роля..
Скрит текст:
Виж целия пост
# 2 278
Славея Сиракова пуши в заведение?
Скрит текст:
Виж целия пост
# 2 279


Тук я има как обяснява  при Гала къде ще ходи.
https://m.youtube.com/watch?v=PKASAx22_DE#menu
Ха, ха. На 4тата минута от видеото:
Въпрос: Страх ли те е?
 Отговор : Разбира се.
Надпис отдолу: страхът не ѝ е познат. 😂😂😂
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия