Рецепти за Airfryer фритюрник - трета тема

  • 81 577
  • 783
# 150
Патладжан на две половинки, резки с нож отгоре и на по-ниска темп. по-дълго време.
Но и аз не се занимавам. Увивам половинките в свежо фолио и в микровълновата 7 мин на макс.
Мозък стават.
Виж целия пост
# 151
Често пека патладжан за разядки - цял, надупчен, но повече време го  правя за да омекне хубаво, после само го беля, всичко на око-пускам по няколко пъти докато стане.
Виж целия пост
# 152
Надупчен и увит в алуминиево фолио -180-200град .Според големината е времето.Много ми харесва.
Виж целия пост
# 153
Патладжан чушки, сандвичи, картофи, и чат-пат готвя нещо.
Скрит текст:
Батат.

Сладко от нектарини.

Боб.

Сандвичи всеки ден се пекат там.

Чушки.

Ребърца, уж ги бях завила с фолио,но вентилаторът го вдигаше, та се поопърлиха.
Пиле на грил два пъти пекох.

Кексчета няколко пъти пекох.

И крем-карамел правих няколко пъти.Не мога да намеря снимка.
И чесън пекох.
Моята е тип фурничка и още не съм купила еднократни съдове за нея, та ползвам тези, които се събират вътре.  Само картофите, които пържихме не ни харесаха.Няколко опита и се отказахме.
Виж целия пост
# 154
Гъби с кашкавал(16 бр.).
В тавичката сипах около 1/2 чаша бира-15мин./185°С

Пълнени домати с мляно месо и ориз- 30мин/185°С
Виж целия пост
# 155
Патладжан на филии, както и тиквички (като за скара), омазнен и на roast. На око, не съм нацелила точно време.
Виж целия пост
# 156
Патладжани два броя без да ги дупча. На максимална мощност и ги проверявах през 10-на мин, обърнах ги два пъти. За половин час се опекоха. Не бяха лоши, но си ги предпочитам печени на котлона.
Виж целия пост
# 157
В предния пост съм сложила два пъти боба, а съм пропуснала зеления фасул, ама не мога да редактирам вече.

Виж целия пост
# 158
Принцеси/Странджанки ( с кайма, яйце, подправки и моцарела)-185°С-10-12 минути
Виж целия пост
# 159
Сиврия ( за "чушки с доматен сос")-15 мин.при 185°С без обръщане
Виж целия пост
# 160
Сиврия ( за "чушки с доматен сос")-15 мин.при 185°С без обръщане

Това на Фраер тип фурничка ли е готвено/пекано?
Виж целия пост
# 161
Да, фраера ми е тип фурна-SEG.
Ето и закуската за утре-кексчета по една много стара форумска рецепта ( на Блонди), но вместо с яйца с аквафаба от консерва боб. На програмата с тортичка-175°С за 30 минути.
Виж целия пост
# 162
Понеже съм много нова като притежател на обикновен фраер, права ли съм да смятам, че стандартният уред е доста различен от тези, които са тип фурничка?
Струва ми се че във фурната може да се постигне всичко, което приготвяме и в голямата фурна, и в модерния уред. А с фраер не е така.
Виж целия пост
# 163
Не е така. И в малкия фрайер може да се прави всичко, с изключение на сушене на плодове и зеленчуци, просто в по-малки количества.
Виж целия пост
# 164
И функция сушене, по-точно дехидратиране, има.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия