Шоколадова торта с рула - стъпка по стъпка!

  • 310 055
  • 1 104
# 45
Според мен 0,5л.показва колко течност може да се желира с един желатин.А за разтварянето може да се ползва и само 50гр.от всичкото количество,като после прибавяме към останалото.Не мисля,че с един желатин може само 50 гр течност да се желира  Naughty
Виж целия пост
# 46
Според мен 0,5л.показва колко течност може да се желира с един желатин.А за разтварянето може да се ползва и само 50гр.от всичкото количество,като после прибавяме към останалото.Не мисля,че с един желатин може само 50 гр течност да се желира  Naughty

точно това имах предвид и аз  Peace
Виж целия пост
# 47
Вчера я направих и познайте днес вече я няма двамата с мъжа ми си я изядох ме стана много вкусна.Браво на Лео за страхотната рецепта. newsm51 newsm10
Виж целия пост
# 48
Ще я правя другата седмица и ще докладвам.
Виж целия пост
# 49
Лео тортата е страшна. Направих я и мъжът ми много я хареса. А че покрай вкуснотиите ти ще стана 100 кила е вярно, а съм на диета! Sad
И аз бях затруднена с желатина. За пръв път желирам, а гледам на пакетчето пише 0,5 л вода, на Д-р Йоткер е. Аз сложих около 60 мл. вода и взе, че стана. Другият път ще а направя с повечко банани, а и би понесла орехчета. Laughing
Виж целия пост
# 50
 Hug Много се радвам ,че ви е харесалааааааа  Hug Можете да пробвате да сложите плодови рула и вместо шоколад да смесите със сладко от ягоди например, пак ще ктане хубаво Peace

 EmbarassedОргомно извинение на диетуващите   bouquet
Виж целия пост
# 51
оллееее, момичета, аз пак ще задавам въпроси.... Embarassed Embarassed сорри!

обаче, нали желатина, 1 пакетче било за 0,500 л смес, а течния шоколад+сметаната = 0,700  newsm78

и още един въпрос към Лео, купата ти стъклена ли е?
Виж целия пост
# 52
дават го за половин литър, но течност, рядка като водата. Смятам, че няма да е проблем да е 700 мл, т.к. шоколадът и сметаната са по-гъсти. Номерът е да го разтвориш само в 50-100 мл, а не във 500 и после да го прибавиш към сместа.
Виж целия пост
# 53
оллееее, момичета, аз пак ще задавам въпроси.... Embarassed Embarassed сорри!

обаче, нали желатина, 1 пакетче било за 0,500 л смес, а течния шоколад+сметаната = 0,700  newsm78

и още един въпрос към Лео, купата ти стъклена ли е?


Купата ми е стъклена ,но може и в пластмасова, каквато имаш. За желатина ДЕБ ти е объяснила. Един желатин се разтваря в около 50 гр. вода и се добавя към сместта ,нищо ,че пише ,че е за 500мл.  Peace
Виж целия пост
# 54
Супер тортичка се получи. Моят мъж като започна да си реже едни тъпоъгълни парчета, викам си край-ще правя още една тортичка още днес. Лео имам един въпрос - дали ще стане добре ако я направя с течна сладкарска сметана, / която естествено първо съм разбила /?
Виж целия пост
# 55
Страшна торта, страшнааааа Party
Виж целия пост
# 56
Аз имам питане.
Според вас как да я направя така, че отгоре върху рулото да е залята с желе и да има тънък пласт желе, като тортата Стоичков на сладкарница Неделя? Дали да я заливам с лъжичка след като я направя, или още като редя в купата някак си да сипвам и желатин, та да стане отгоре желирано?
Виж целия пост
# 57
Залей я след като я обърнеш.
Виж целия пост
# 58
Супер тортичка се получи. Моят мъж като започна да си реже едни тъпоъгълни парчета, викам си край-ще правя още една тортичка още днес. Лео имам един въпрос - дали ще стане добре ако я направя с течна сладкарска сметана, / която естествено първо съм разбила /?

ПРЕДПОЛАГАМ ЩЕ СТАНЕ, ЩОМ СТАВА И САМО С КИСЕЛО МЛЯКО И ПЛОДОВЕ  newsm78
Виж целия пост
# 59
Направих я и аз вчера. Но с плодови рула и сладко от френско грозде заради детето. На мен много ми хареса този вариант, но мъж ми каза, че с шоколада ще бъде по- сполучливо. Така че тези дни ще има повторение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия