Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АГ СЕЛЕНА - ТЕМА 23

  • 36 305
  • 785
# 780
Дами, къде сте си правили Пренатест? Колебая се между Центъра по Фетална при Стоилов или от сайта Prenatest, където ги пращат в Германия? Интересно ми е , защо в центъра изследванията и за трите синдрома е 700 лв(доколкото разбрах, ги пращат в САЩ), а в Prenatest са 1600, а само синдрома на Даун е 700.

Здравейте! Ние бяхме насочени към Геника, където изследването беше 1400лв , включващо трите синдрома + 84 други микромутации и деления. Смятам, че на всички места е еднакво. В Геника ни казаха, че кръвта се изпраща в Китай, където били най-добрите лаборатории.
Просто вие трябва да си прецените какви финанси можете да отделите или съответно, ако има някакъв по-голям риск от заболяване да направите още един преглед при друг специалист по ФМ. Иначе казано 2-3 мнения са по-добре от 1.

Успех!
Виж целия пост
# 781
След секцио,кога зарочват да ви раздвижват.. и как протича
Виж целия пост
# 782
След секцио,кога зарочват да ви раздвижват.. и как протича

Зависи в колко часа е раждането.
Аз родих преди обяд и дойдоха да ме раздвижат същия ден следобед. Помагат ти да станеш от леглото и те придържат, за да направиш няколко крачки (поне с мен се  случи така)
Виж целия пост
# 783
Раждах малко след полунощ, раздвижиха ме на същия ден следобед, а на следващата сутрин вече окончателно и ми свалиха катетъра. Раздвижването представлява бавно ставане от леглото и няколко крачки из стаята, колкото да те изправят на крака. При нас дойде 3 пъти рехабилитатор, на първия ден и после два пъти на следващия. Ако всичко е наред, повече не идват. Съветват да се движиш максимално много, за да заздравее раната по-бързо. Но преди 3ти ден си е трудно и ставане, и движение.
Виж целия пост
# 784
Извинявам се, че се намесвам, но някой чете ли темата назад изобщо преди да попита каквото и да било? Не цялата, поне две-три страници няма да е лошо.
Виж целия пост
# 785
Нова тема

https://www.bg-mamma.com/?topic=1474442#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия