Кой е най-хубавия супермаркет за прясно месо?

  • 4 460
  • 37
# 15
А готова кайма от коя и от къде купувате?
Аз купувах от Лидл, но напоследък изобщо не е хубава.
От Била също не ни харесва.
Знам, че е най-добре да си смелиш в месарница...
Виж целия пост
# 16
За съжаление никъде не съм случвала на готова кайма.

Преди година-две видях синьо месо в т маркет. Нашият е в лошо състояние и зле зареден. Ама с това синьо месо бях “гледам и не вярвам на очите си”!
Виж целия пост
# 17
От веригите се доверявам само на Лидл.
За Пловдив харесвам месото и каймата в "Слънчеви лъчи", имат си собствена транжорна. Иначе най- доброто за мен е в месарниците на "Попов".
Последният път в Кауфланд бързах, нямах време да ходя в друг магазин и взех малко кайма от витрината... ужасна грешка. Нямаше аромат на нищо, доста бяла на цвят и докато я размесвах попаднах на смлени парченца шунка или някакъв подобен салам, който явно са решили да пробутат вътре. Отиде в кофата.
Виж целия пост
# 18
За съжаление никъде не съм случвала на готова кайма.

Преди година-две видях синьо месо в т маркет. Нашият е в лошо състояние и зле зареден. Ама с това синьо месо бях “гледам и не вярвам на очите си”!

Не се учудвам за синьото месо. Плодовете и зеленчуците също са им в покъртително състояние, редовно продават изгнил спанак, надупчени мандарини, и т.н :/

T Маркет наистина е трагедия, и е ужасно ужасно мръсно. Винаги умирам от гнус като вляза там и погледна пода.
Виж целия пост
# 19
За съжаление никъде не съм случвала на готова кайма.

Преди година-две видях синьо месо в т маркет. Нашият е в лошо състояние и зле зареден. Ама с това синьо месо бях “гледам и не вярвам на очите си”!

Не се учудвам за синьото месо. Плодовете и зеленчуците също са им в покъртително състояние, редовно продават изгнил спанак, надупчени мандарини, и т.н :/

T Маркет наистина е трагедия, и е ужасно ужасно мръсно. Винаги умирам от гнус като вляза там и погледна пода.

Не знам как е в другите обекти. Аз помня в стария ми квартал беше читав магазин, работеха едни и същи хора, поддържаха чисто, познаваха стоките и магазина.

Ноо където живея сега е трагедия. Мръсен под, никой нищо не знае кое къде се намира…

Много рядко влизам там и само опаковани стоки взимам тип захар, брашно. Иначе плодовете и зеленчуците са пълна скръб, наистина.
Интересното е, че виждам хора, които много пазаруват, понеже живея срещу магазина точно и виждам непрекъснато хора с огромни торби да излизат. Не знам какво има за купуване, там понякога с дни рафтовете са празни.
Виж целия пост
# 20
Аз пазарувам месо само от Бучърс. Там си избирам месото за каймата - мелят я пред мен. Телешкото им е добро. Собственикът е турчин и внася от Турция, където месото е доста качествено.
Виж целия пост
# 21
Кауфланд за месо не препоръчвам. Т-маркет не го харесвам и не съм пазарувала месо оттам. Понякога от Била (по-големите обекти), пазарувам от витрината с риба.
Аз също препоръчвам Лидъл - месото им не е лошо.
Ако си от Пловдив, може да отскачаш и до Лекси (ноо купувай само чисто месо, неовкусено 🙂 )
Най-хубаво си е в месарница и в случайте, когато мога, пазаруваме от Сливен, от месарница на познати 🙂
В Пловдив има две месарници близо до нас, но не ми харесват и двете. В едната няма никаква клиентела, а в другата, където наплива е повече, се случи така, да видя месо, което тъкмо се размразяваше и предлагаха за прясно. Повече не влязох там.
Кой е този магазин с размразеното месо? Аз съм хващала един (ама пусто как му беше името?) обекта срещу Гранда точно с почти размразено месо преди години и от тогава го заобикалям от далече. За Пловдив става дума.

Хубаво месо, кайма, колбаси - Попов. Всичко друго ми е компромис. В Плевен, примерно, са много популярни Лесидрен - ми нищо общо няма като качество с Попов. Само цените са улучили да са същите.

От изброените магазини - Лидл, с уговорката, че е компромисен вариант. Билл-ско месо хубаво не съм купувала, но доста хора го хвалят, та може просто нашата Билла да не е ок.
Виж целия пост
# 22
Кауфланд за месо не препоръчвам. Т-маркет не го харесвам и не съм пазарувала месо оттам. Понякога от Била (по-големите обекти), пазарувам от витрината с риба.
Аз също препоръчвам Лидъл - месото им не е лошо.
Ако си от Пловдив, може да отскачаш и до Лекси (ноо купувай само чисто месо, неовкусено 🙂 )
Най-хубаво си е в месарница и в случайте, когато мога, пазаруваме от Сливен, от месарница на познати 🙂
В Пловдив има две месарници близо до нас, но не ми харесват и двете. В едната няма никаква клиентела, а в другата, където наплива е повече, се случи така, да видя месо, което тъкмо се размразяваше и предлагаха за прясно. Повече не влязох там.
Кой е този магазин с размразеното месо? Аз съм хващала един (ама пусто как му беше името?) обекта срещу Гранда точно с почти размразено месо преди години и от тогава го заобикалям от далече. За Пловдив става дума.

Хубаво месо, кайма, колбаси - Попов. Всичко друго ми е компромис. В Плевен, примерно, са много популярни Лесидрен - ми нищо общо няма като качество с Попов. Само цените са улучили да са същите.

От изброените магазини - Лидл, с уговорката, че е компромисен вариант. Билл-ско месо хубаво не съм купувала, но доста хора го хвалят, та може просто нашата Билла да не е ок.

На Брезовско шосе двете месарници: в едната има постоянен наплив, другата е все празна, но не съм обърнала внимание как се казват. Там попаднах на размразено месо.
Виж целия пост
# 23
Как познавате размразеното месо?
Виж целия пост
# 24
Ами стои мокро.Все едно туко що измито с вода.И цвета е по-различен.Да не говорим,че съм виждала даже и с лед по него 😁
Виж целия пост
# 25
Как познавате размразеното месо?
В моя случай имаше лед между пържолите... Иначе не беше лошо на вкус, ако трябва да съм честна. Но цената е като за охладено, не като за замразено.
Виж целия пост
# 26
То няма какво да му е особенно на вкуса.Въпроса е,че не се знае колко време е стояло замразено.Защото има такива,които примерно стоят по 2-3 години.Виждала съм етикети с очите си,когато работех.И когато имаше случай,че няма доставки на прясно,зареждаха вносно.
Например пилешкото от веригите се сготвя супер бързо.Веднъж си взех домашно от един магазин.Варих го два часа,за да мога да го обезкостя.Но няма спор,бульона беше невероятно вкусен.
Виж целия пост
# 27
То няма какво да му е особенно на вкуса.Въпроса е,че не се знае колко време е стояло замразено.Защото има такива,които примерно стоят по 2-3 години.Виждала съм етикети с очите си,когато работех.И когато имаше случай,че няма доставки на прясно,зареждаха вносно.
Например пилешкото от веригите се сготвя супер бързо.Веднъж си взех домашно от един магазин.Варих го два часа,за да мога да го обезкостя.Но няма спор,бульона беше невероятно вкусен.
Пилешкото специално зависи от породата пиле. Гледали сме бройлери - точно като "магазинско" си се готви, но и става около 1.5 кг за два месеца макс. "Домашното пиле" обикновено са породи за яйца или смесени за месо и яйца. Те растат бавно, готвят се бавно и вкусът е друг по същите причини.

П.п. открих си снимка на месарницата, за която говоря. Снимала съм заради правописната грешка 😂 Още е същата, макар да са сменили визията на магазина
Виж целия пост
# 28
От веригите се доверявам само на Лидл.
За Пловдив харесвам месото и каймата в "Слънчеви лъчи", имат си собствена транжорна. Иначе най- доброто за мен е в месарниците на "Попов".
Последният път в Кауфланд бързах, нямах време да ходя в друг магазин и взех малко кайма от витрината... ужасна грешка. Нямаше аромат на нищо, доста бяла на цвят и докато я размесвах попаднах на смлени парченца шунка или някакъв подобен салам, който явно са решили да пробутат вътре. Отиде в кофата.

С 2 ръце и 2 крака гласувам за Попов. В пъти по-скъпо е, но и в пъти по-добро от всичко останало. Даже няма място за сравнение с останалото.
Виж целия пост
# 29
От веригите се доверявам само на Лидл.
За Пловдив харесвам месото и каймата в "Слънчеви лъчи", имат си собствена транжорна. Иначе най- доброто за мен е в месарниците на "Попов".
Последният път в Кауфланд бързах, нямах време да ходя в друг магазин и взех малко кайма от витрината... ужасна грешка. Нямаше аромат на нищо, доста бяла на цвят и докато я размесвах попаднах на смлени парченца шунка или някакъв подобен салам, който явно са решили да пробутат вътре. Отиде в кофата.

С 2 ръце и 2 крака гласувам за Попов. В пъти по-скъпо е, но и в пъти по-добро от всичко останало. Даже няма място за сравнение с останалото.

Още един глас за Попов. На всичкото отгоре съм от София, само че ежемесечно имам пътувания до Пловдив. Неизменна спирка ми е магазинът им на Коматевско шосе.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия