Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето и захранването на бебето - 22

  • 26 188
  • 372
# 345
Олеле! Дори и нашата, която захрани голямото на 2 месеца, не беше такъв фелдфебел Simple Smile
Виж целия пост
# 346
Това вече ми е топ абсурд по темата! Не се сдържах просто...😂
Виж целия пост
# 347
Това вече ми е топ абсурд по темата! Не се сдържах просто...😂
Ми освен да каже на свекървата да си завре попарата където слънцето не огрява, и че няма да застрашава живота на детето си, само защото свекървата е решила да се меси, не виждам какво може повече да направи.
Виж целия пост
# 348
В болницата: Бебето не трябвало да суче като е малко, защото щяло да се преумори, заради това - да се изцеждам и да хвърлям, пък то да яде АМ

Като се прибрахме вкъщи теглих една и на помпата, и на адаптираното мляко, започнах да го кърмя на поискване. Резултат - наддава супер (мнение на лекари от контролните прегледи)
Виж целия пост
# 349
Моя син е на 1,6 г и продължавам да го кърмя ,а всички около мен с изключение на мъжа ми и семейството като в това число не слагам свекървата, постоянно ми натякват как съм могла още да го кърмя и едва ли не се опитват да ме убедят,че това е нещо лошо,все едно отрова му давам 🤨
Виж целия пост
# 350
От “приятелки” съм чувала реплики като - Абе закрий се, в парка си и те виждат хората.
От роднините на мъжа ми - И ко вадиш ц*цата и почваш. 
както и за моя приятелка съм чувала от други хора да я обсъждат - Изкарала си ц*цката и всички я гледат ….
Ми да не я гледат бе, кой трябва да се съобразява майките или минувачите/приятели/роднини, че надничат и не им е неудобно!?!?!?!

За нещо толкова хубаво такива просташки коментари съм чувала ме просто нямам думи.
Виж целия пост
# 351
Имам 4 години кърмачески стаж, но и на мен не ми е приемливо да се оголват гърди за кърмене на публично място. Кърмех в слинга или покрита с пелена.
На мен кърменето не ми пречи, но голи гърди навън привличат внимание, няма какво да се лъжем.
Виж целия пост
# 352
Скоро беше пусната снимка в фб с майка кърмеща в някакъв магазин. От голямо значение е как кърмиш на вън,аз също го правя дори в мола,парка ,автобус и т.н ,но блузата ми е вдигната само до самото зърно и детето ,когато е засукало не се вижда абсолютно нищо. Има жени буквално вадят цялата гърда ,което просто не изглежда хубаво ,но ако пък няма как да се прикрие е ок
Виж целия пост
# 353
Аз кърмя с пелена обаче сега покрай тея жеги направо така се изпотяваме и двете.. Понякога покривам с блузата и се обръщам ама тя си шава дърпа блузата бута пелената няма как. Просто по комфортно би било за всички страни да не са вторачени в теб. Изключвам случаите когато всичко ти е отвън, разбира се че привлича внимание.
Виж целия пост
# 354
Зависи и на колко е кърмачето… Баткото го кърмих до почти 4 години… След годината избягвах навън… Ако иска.. вкъщи. С брат му по същия начин. Още се кърмим, на година и 7м е, навън не. Като бяха малки - в слинга, в раница, с пелена, тънък шал.
Снимката във фб беше на седнало дете в количка, майката бута количката и детето е седнало срещу нея и така цоца.. Ами не е ок според мен.
Виж целия пост
# 355
Напълно ми е все тая кой как кърми, нито ми е неприлично, нито интимно, нито ми пречи.
Виж целия пост
# 356
Голямо кърмаче не съм си и помисляла да кърмя навън. Ако ще и гола до кръста да се съблека, темата ще е възрастта на детето. Тук във форума също ме порицаваха, че ще го повредя детето с дълго кърмене, още повече че било момче (което не го разбрах също).
Виж целия пост
# 357
Хм,моя е на 1,7 г и продължавам да го кърмя дори на вън. Никой не може да ми каже дали сина ми е голям за кърмене или не ,щом не ми се вижда гърдата не виждам проблем
Виж целия пост
# 358
Аз преустанових "външното" кърмене някъде след 13-14-я месец. Случвало се е да кърмя в колата някъде навън или на места със стаи за кърмачки (само в една не посмях да вляза, беше супер гнусно - в Мол София; върпосният килер беше щедро позициониран до обществената тоалетна с всичките му вентилационни екстри), както и в лечебни заведения. Много добро впечатление ми направиха в една детска клиника. По време на прегледа детето, вече поотраснало, започна да се бута с глава и да се гушка в мен. Педиатърката весело каза: "Ти какво търши там, гладен ли си? Госпожо, ще Ви отворим съседния кабинет, празен е, влезте и нахранете детето."
Тръгна на ясла още кърмаче. Помня едно тържество, на което се изцепи на висок глас, че иска да си ходим, защото тук не може да се кърми. Уж срамежлив, уж едва обелваше някоя думичка на обществено място, а там ясно, звънко и отчетливо се изказа каквото му беше на сърце Stuck Out Tongue Closed Eyes
Виж целия пост
# 359
Браво на детето !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия