Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

На пазар във Варна - тема 68

  • 24 061
  • 732
# 675
Спечелих си я от Каменица с 50 лв. Има вътре пари и я давам за превод на дребни суми от анкети примерно. На мое име си е, не изисква пароли и 3д кодове. Иначе си плащам на пост терминал без никви грижи. Ще пробвам  нея да регна. То моето слизане по център е един път в седмицата.

Топси, с тази карта може ли да се плаща в Изипей? Знам, че нямат пос терминали там и искат пари само в брой.
Виж целия пост
# 676
Kuba, не. Само получавам , тегля на банкомат или плащам. Изипея още не са го измислили с плащане на карта на гише, което  ме стимулира миналият месец с невъзможността да си платя тока с карта в поща, в изипей и дори  в офиса на Сливница на енергото, да ходя да вадя и на другата дебитна карта 3д парола и вече ще си плащам сметките  само онлайн.
Виж целия пост
# 677
Билета до нас беше 2,10 лв. преди увеличението. Къде да погледна с колко са увеличили новите билети?
Виж целия пост
# 678
За 409 също ли може да се купи билет с приложението?
Виж целия пост
# 679
Топси, в ОМВ има изипей (дори и да не е обосебено като отделен щанд) и може да се плаща с карта там. Могат да се плащат сметки, покупки с 10 цифрените кодове, билети за разни събития. Тези услуги там са от 08 до 17 ч. в работни дни.
Виж целия пост
# 680
Билета до нас беше 2,10 лв. преди увеличението. Къде да погледна с колко са увеличили новите билети?
На всяка една машина пише цената на новите билети и за какъв период са. Суринта като гледах бяха за 1 час, за цял ден и още нещо имаше. По-добре попитай в Градски Транспорт каъв билет трябва да си купуваш.
Аз реших да карам с карта. Презаредих сутринта. С картата билета все още е 1 лев, не 1.60 ! 10 лева -> 11 билета по 1 час.
Виж целия пост
# 681
На когото му е стар телефонът и няма място за приложението - може да си купи билет направо от сайта. https://ticket.busvarna.com/
Виж целия пост
# 682
Vanian, да, за всички без Ченсфийлд. Аз пътувам с 9, 109, 409 досега с карта, но заради пълните автобуси вече ползвам приложението. Не се налага да се бутам да чекиран картата, а само да се кача.
Виж целия пост
# 683
Утре хирург да извади мъдрец мислите ли, че мога да открия?
Виж целия пост
# 684
Кой знае, звънни и питай в Денталния факултет, Стоматологията.
Виж целия пост
# 685
Утре хирург да извади мъдрец мислите ли, че мога да открия?
Калина, в супердок има https://superdoc.bg/lekari?specialty_id=7&region_id=3&name=
Не гледах кой е хирург, но все ще има. Има с часове за утре. Избрах случайно д-р Грета Харитонова, в описанията пише специалност, тя има орална хирургия. Тя пък няма часове утре, но разгледай.
Плам Иванова има часове утре и е хирург.
Виж целия пост
# 686
Синята зона и билетите за ГТ не се ли обслужват от една и съща фирма. Приложението на синята зона има собствен портфейл, който зареждам периодично и не запазвам картата си. Сори ама в такива приложения да си вкарвам картата няма да стане, а да си вадя карта специално за ГТ хептен
Закупих с монети 11 лв за 10, а днес прекрасно може да се вози гратис, защото машините в автобусите изписват, че билет може да се купи само онлайн
Виж целия пост
# 687
Синя зона и ТАСРУД нямат нищо общо.
Виж целия пост
# 688
Мира Иванова Благодаря! Точно реших сама да си отговоря на въпроса, защото явно много хора не са наясно. Линия 409 се обслужва както от Варненския автотранспорт, така и от фирма Чесфилд. Ако влезете във Варна трафик, за да видите разписанието, ще ви направи впечатление големият интервал на колите. Разписанието, което виждате е на Варненския автотранспорт, за който важат билети от автоматите и приложенията. На Чесфилд колите са между другите и за тях си купувате билет от контрольора в автобуса. Видях доста хора в автобуса, купили си билети от автомати. Слизаха на следващата спирка да чакат следващият автобус. Нямам представа кои са останалите линии с такава схема.
Виж целия пост
# 689
Ченсфийлд обслужват само 409.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия