Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

  • 86 704
  • 1 590
# 1 530
Не. Ама не само заради срока.
Виж целия пост
# 1 531
Гледах я ама... Не бих.
Виж целия пост
# 1 532
Аз не бих.
Виж целия пост
# 1 533
Имам усещане че утре може да бъде 2.50лв със зеления етикет (май срок до 2ри 3ти, не 5ти)  и май ще се жертвам в името на форума...за тест проба..грабнах Гаспачо от испанците , последният намален на 2.99лв. Това е страхотна доматена супичка със зехтин.
Виж целия пост
# 1 534
На Амбелино нищо не харесвам. Отровно са ми сладки.
Виж ако бяха намалили маскарпонето с нутела на TasteIt или лешниковия крем с маскарпоне пак на TasteIt, веднага ги купувам.
5 лева беше редовната цена, сега гледам в Лидл са ги вдигнали на 6.49....
Оранжев, зелен етикет видя ли на тортите, взимам всичко. Joy
Виж целия пост
# 1 535
Имам усещане че утре може да бъде 2.50лв със зеления етикет (май срок до 2ри 3ти, не 5ти)  и май ще се жертвам в името на форума...за тест проба..грабнах Гаспачо от испанците , последният намален на 2.99лв. Това е страхотна доматена супичка със зехтин.
Дъвчи внимателно, точно веднъж съм купувала и беше пълна с частици черупки от орехи. Абсолютно нищо не харесваме вкъщи на Амбелино - като се започне от ужасния вкус, та се приключи с покъртителния състав.
Виж целия пост
# 1 536
Аз бих, мъжът ми муа яко сладко, а в състава няма нещо, дето да се развали. Виж, това за черупките би ме отказало...не очаквах да има наистина орехи Joy
Виж целия пост
# 1 537
Хепи, това май им е тактика, за да докажат колко са им естествени продуктите😆 Да не би нарочно да ги ръсят в продукцията черупките? 😄 В еклерите някой каза, че откривал черупки от яйца, в тортите- черупки от орехи...🤣
Виж целия пост
# 1 538
Ох, еклери (не отразих марката) купих в сряда и бяха вкиснати. Може да се връщат, но до магазина са ми над 40 км в посока и просто заминаха в кофата. За бонус са ми маркирали грешно продукт на по-висока цена - две опаковки свински кренвирши и една - пилешки, на бележката - три свински. Ама да съм гледала...
Виж целия пост
# 1 539
А, не така. Директно отваряш приложението и пишеш. Вярно, ще ти дадат 1 лв ваучер за компенсация ама каквото , такова Wink
Виж целия пост
# 1 540
За развалените ли?
Виж целия пост
# 1 541
... Това новото с многото съставки беше се разделило на нещо мазно отгоре и някаква лигава пихтия отдолу. Такова чудо не ми се беше случвало. До последно предишното си стоеше гъсто като масло.
Коментирахме го това... ако е било на студено се разделя - отгоре е сметаната. Ако е на по-топло е смесено/еднордно. Това за пълномасленото, не лайта - него не съм го взимала, не го знам какво е.
Виж целия пост
# 1 542
Морена, а разклащаш ли консервата преди да я отвориш? Не мога да се сетя, но ми се е случвало в хладилника и и да е разделено, и да не е.../аз предпочитам отдолу да е течността- използвам си я и нея, но понякога искам да мога да гребвам и само от по-твърдата част/.
Виж целия пост
# 1 543
Долче, не държа в хладилника, ако не е отворено. 
Иначе съм имала на балкона на студено и такова  не може да се разбие или поне на мен не ми се получава.
Виж целия пост
# 1 544
Aз също преди отваряне не държа в хладилника. 🙂 Питах дали разклащаш консервата (за да се хомогенизира съдържанието) преди да я сложиш в него...🙂
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия