НОЕМВРИйчета 2❤2❤ тема 8

  • 18 111
  • 722
# 15
Аз планирам вече, поръчвам си разни неща за украса от Алиекспрес, че да дойдат навреме 😆 Миналата година сами си украсихме и се получи прилично.
И тази година ще сме си вкъщи. Бяхме на втори рожден ден с аниматор и беше много добре, та може и ние да имаме, но засега не съм решила.
Ако времето позволява, ще го направим на двора (дано!) - там си е като детски център с всякакви забавления.
Виж целия пост
# 16
Джинкс, едното ни столче за кола е Бритакс Рьомер и е с почти напълно легнала позиция обърнато по посока на движението . Погледни ги в Амазон, излизат доста изгодно от там.
Виж целия пост
# 17
Малкия на 5 ти Ноември прави 2 годинки.
Ще празнуваме рождения ден във новата къща която купих ме на малкия .
Ще се постарая всичко да е прекрасно за неговия ден.
Виж целия пост
# 18
Идвам да се похваля, че след месец и половина без памперс, от няколко дни вече си казва, че му се ходи до тоалетна 😊 От доста време вече и на обяд се събужда със сух памперс.
Не бързам много да се радвам, да не е "всяко чудо за три дни", но бях почнала да губя надежда, а сега виждам нов лъч светлина в края на тунела 😁
Виж целия пост
# 19
Ехаааа  браво!!! Ние пък дадохме назад. Не ми се занимава....

Нищо не планирам вкъщи. Ще съберем някой друг близък в къщи, ще поръчам нещо за ядене, 5-6 балона и те така Wink
Виж целия пост
# 20
Днес си мсилех за рождения ден междудругото, и аз бих го направила на двора, но времето е проблем. Мисля и аз да поръчам украса, ако не стане за навън, поне вкъщи да е готино. Вече разбират и ще усетят още повече празника. 🥳
Както и за Коледа се вълнувам тази година, нямам търпение вече. 😍

Тази година няма да събирам баби и дядовци на едно за рожд ден, не виждам смисъл, те и без това нямат контакти през останалото време. Единия ден с деца и с едните баба и дядо, чичо, стринка, вуйчо и т. н., а на другия с другите и така. Хем 2 дни да получава подаръци, хем да не ми е така притеснено, както на годинката.
Виж целия пост
# 21
Рози и на мен не ми се занимава с тъпото гърне, но в същото време имам чувството, че го ощетявам, защото много често си сочи памперса, а и вече сам сяда на гърнето и се кефи.
Мисля тази седмица да пробваме. Стискайте палци.
Най-много ме плашат разходките или по-скоро липсата им, защото поне първите 2-3 дена (или докато не свърши поне веднъж работата в гърнето) си мисля, че няма да е добра идея да излизаме.
Виж целия пост
# 22
Джинкс,
Моето мнение е да не изпускаш този момент. Аз го използвах и съм много доволна, я хем са двама.
Наблюденията ми са, че на по-късен етап, разбират повече, ама сякаш и се инатят повече и нарочно пишат в гащите. Поне сякаш това виждам по площадките.
Аз лично в началото навън изпикавах на 30 минути, засичах ги и директно приканвах и действах. Първите няколко дни не можеха да се отпуснат да пикаят навън, но след това започнаха. Сега, 2 месеца и половина по-късно, вече стискат добре, навън за 2-3 часа може да се изпишат по веднъж, и то аз ги приканвам за всеки случай, а може и да изкарат докато се приберем.
Виж целия пост
# 23
Ах как искам и аз да махам памперса. Сравнявам и на тази възраст е в пъти по лесно да ги приканиш да пишкат вместо да смениш памперс. Каката беше без памперс по това време, сега малката е с памперс и ми е много трудно. Детето е готово понякога казва, рядко в кукуту пишка. Ако наблегна по въпроса ще се случат нещата, но нали имам новородено и просто е мисия невъзможна. В момента сме на етап, в който едвам смогвам да ги нахраня. Каката ще тръгне на градина септември, а малката ще тръгне на ясла октомври, как ще оцелея до този момент не знам.
Виж целия пост
# 24
Какво смятате да правите,ако до края на годината не приемат децата на ясла.
Поредно класиране отново не е приета и започвам да се притеснявам.
Има ли вариант за фиктивно приемане в друг град и след това местене без класиране?
Виж целия пост
# 25
nunu, браво на теб ! Удържала си фронта досега, още малко остава. От другата седмица ще са само две, после остава само бебето. Ноември сигурно ще ти се стори, че имаш супер много свободно време Wink
Виж целия пост
# 26
Дайте акъл какви пантофи да купя за яслата. Аз харесвам бефадо като марка, но чуденето е за вида закопчаване. Май с лепки ще му е най- лесно, но се притеснявам, че лесно ще ги събува и освен това бързо се прецакват.
Виж целия пост
# 27
Джулчо, интересувайте се за компенсацията, която се дава за дете неприето в държавна ясла или яслена група:
https://www.pariteni.bg/novini/smejstvo/372-leva-kompensaciia-za … ka-gradina-243201

Краставичке, утре почваме! Днес се хванах по приключения от сутринта да го водя на плажен бар и пак отложих. Ама утре вече няма тън-мън. Laughing
Виж целия пост
# 28
Джълчо какъв е смисълът на фиктивното приемане в друг град? Хем да се води на ясла, хем да няма кой да я гледа?

То освен частна ясла аз друга алтернатива за нас не виждам
Виж целия пост
# 29
Ние избрахме частна ясла за Борко и от 1 септември ще тръгва живот и здраве. Вчера ходихме да я видим и много му хареса, веднага се заигра с играчките.

Хич не върви тази работа с гърнето и това е. Sob Локви, локви, локви... Поне да правеше опит да стигне до гърнето или да седне да опикае гащите, а той сякаш въобще не вързва каква е идеята. Показва, че разбира иначе. Сутринта баща му преди работа го пита къде ще отиде, ако му се пиша или ака и веднага посочи гърнето. На приказки едно, на практика - нищо общо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия