Пъзели 45: "Ку-ку и приятели"

  • 19 817
  • 754
# 30
Оля, пък на мен в поръчката единствената кутия, която дойде леко натисната на дъното беше на Спрингбок, а определено не беше от транспорта сега, защото всичко беше чудесно опаковано. Реших да не се разправям, защото е наистина малко и ще се изправи, но предполагам, че е от транспорта, май Спрингбок са американски.

Ето го Равенсбургера, чудесен е!Започнах един Галисън, хем някой ме беше предупредил, че не е кой знае какво, плюс традиционното качество, но ще си го наредя.

https://www.ozone.bg/product/pazel-galison-legor-paint-party-puzzle/

Цената му е скандална за качеството, категорично няма да купувам повече от марката.
Виж целия пост
# 31
Снощи започнах този Спрингбок.

Кутията е от много тънък картон, което предполага лесното й деформиране. Парченцата не ми харесаха на първо виждане - като от кора за яйца ми стоят Simple Smile
Добре, че картинката ме заглавичка. Ха тази кутия, ха червената ... И спряха да ми правят впечатление Simple Smile
Виж целия пост
# 32
За Springbok кутията и аз мисля, че причината е тънкия картон. Самите пъзели ми допадат. Напомнят ми Master Pieces, с мекото влизане и големите части. Картинките са весели.
За Galison се изкуших втори път. Много "мои" са пустите им картинки с книжки Sweat Smile Дано не съжалявам после.
Чакам и първия ни Bluebird - един червен влак. Мъжете ще са щастливи Steam Locomotive
Виж целия пост
# 33
Да, те на това разчитат Галисън, картинките са им уникални.
Виж целия пост
# 34
Момичета,подарявам този,ако някой го иска да ми пише.
Виж целия пост
# 35
Ето го завършен Вълчо Simple Smile
Виж целия пост
# 36
Един нов Trefl от мен. Стоеше почти завършен и ме чакаше да се прибера да му сложа последните 50-100 парчета. Ама не успях да го свърша преди почивката. Взех винарната днес.
Виж целия пост
# 37
Аз чак днес имах малко време да редя и си наредих любимото небе
Виж целия пост
# 38
От вчера цъкам пъзели в галерията, голяма зарибявка е Simple Smile Съжалявам само, че не съм го направила по-рано.
Специални и големи благодарности на Бухтичка Heart Eyes, че споделя с нас за подобни възможности. От мерак пускам линк в суров вариант. Тук-там съм сложила коментари, но смятам да допълня с още неща. Задължително ще сложа и снимки на наредените пъзели.
https://airtable.com/shrCtgAWlIAYoBp4s
Виж целия пост
# 39

Благодаря за възможността да наредя този прекрасен пъзел Simple Smile

След мен е Emjay, тя не може да го вземе. yoana също не може. След нея е Евето. Да ми пише, ако има възможност да го вземе.
Виж целия пост
# 40
Оля в мен е Крайбрежния и мистериозната кутия, но най вероятно уикенда ще ги приключа и мога да приютя и моливите. Ще ти драсна на лично.
Виж целия пост
# 41
Минавам да ви развеселя с бисери от друга тема. Аз поне съм страшен аматьор в такъв случай, изключение съм правила само за мистериозната кутия на Бухтичка:

Скрит текст:

Виж целия пост
# 42
Аз от "професионалното" редене имам толкова лоши спомени, че се отказах на мига Joy

vox, прекрасна колекция имаш ти Heart Eyes

Аз ейртейбъла го ползвам от много време, по друга причина повлякохте крак сега, но се радвам все пак Smiley

Life in Lockdown
1000 части
Falcon contemporary

Забавен пъзел, но малко тъмен. А на мен очевидно вече пак не ми остава време да редя в светлата част на денонощието. Денят осезаемо се скъсява.
От качеството не съм съвсем възхитена. Сглобката е стегната де, както и на другите фалкони, но тук ме дразнеше леко. Няма го восъчното покритие, частите са една идея по-гладки, но все пак не лъщят много. За съжаление "ушичките" на места започваха да се разнищват.
А, пропуснах нещо - това ми е първият пъзел, за който накрая ми останаха части, които не пасваха и ми се наложи да преразглеждам и да си търся грешката.

Вени, записала съм ти името под този пъзел, дали още имаш интерес - https://www.ozone.bg/product/falcon-seaside-promenade-1000-pieces/
Виж целия пост
# 43
Бухтичка, май няма да стане от теб фен на Фалкон, по едно време като редях ударно пъзел след пъзел на марката имах чувството, че са най-качествените пъзели, които съм редила. Сега чак ми е любопитно как ще ми се сторят, защото отдавна не съм отваряла техен пъзел.
Аз вчера нищо не редих от цветовете на легото, защото така съм се афектирала от качеството, че направо не ми се сядаше и още съм на рамката. Изтрих всички Галисъни от любими. Всъщност не че самите парчета в момента са толкова зле, но най-много ме вбесява фактът, че се усеща, как се разслояват парчетата дори при най-лекото и нежно редене и пробване.
Хем ги стискам с две ръце и държа ухото като се опитвам да ги разделя и пак виждам как се повреждат буквално от нищо. Не може за такава цена да получаваме това направо безобразно качество.

Тони, този вълк наистина изглежда много труден, аз съм си харесала от теб един с треви на марката и ще чакам да ми кажеш дали е много труден и дали някой не го е запазил.

Йоанка, този трефл е уникално хубав.

Чакам с нетърпение да видя кой е пъзелът, който реди Съмърчето.
Виж целия пост
# 44
Поздрави от планината, разхождам се аз из Узана, и пак не ме свърта, бях си взела за зор заман един  пъзел, по-скоро 1/4 от пъзел и тук парче, там парче, взе, че свърши. Редих го като wasjig, без картинка да си удължа удоволствието.
Всички ще го разпознаете, малко тематичен за моя случай Joy


Много са ви красиви пъзелите, очите да ти останат.

Мона Лиза , мъчно ми стана с твойте неволи с Галисън. Такива са си те, но пък картините им са неподражаеми.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия