Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

  • 93 923
  • 3 079
# 1 065
Кло,кое извънземно имаш?Аз в събота правих,мариновани и после оваляни в корнфлейкс.За последните ми свърши флейкса,и бяха с царевично брашно.Във фраера ги "пържих".Големия е претенция,но изяде доста от тях.
Ходихме да му взимат мерки за брекети,скоро ще ги "накичат".Дано всичко върви по план,и не се наложи да си продам бъбрека 🤑
Виж целия пост
# 1 066
Размразих ена голяяяяма торба ярешко за в гювеча, то пък се оказаха ребрата на ярето... нищо, все има мръвка за глозгане... накиснах го с марината, после ше го удавя в полвин биричка и се чудя да му мушна ли лук, картоф, морков и гъбки, или натюр да си седи...
Ше ме уморите с тоя трол... вижте ся, излизаме на тричасова разходка с баткото и ако през тва време се каже, моля  да не се трие, щото любопитството гложди ли, гложди...
Виж целия пост
# 1 067
Ще кажа аз тогава! Взех си детето от детската разплакано! Отидохме сутринта с такъв кеф и бях толкова спокойна,а накрая това. Като влизах да си я взема погледнах през прозореца и я видях тъжна,готова да се разплаче да седи в един ъгъл! Около нея пищят и реват деца, едното със сопол до коленете 😡, учителките се надвикваха с децата,а моето ме приближи подаде ръчички нагоре и щом я гушнах тихичко се разплака. Питам учителките какво е станало врякат и те ,надвикват се! Грабнах си детето и изчезнахме! Повече от час ми беше нужно да успокоя Беболина! Питам се утре какво я/ме чака?!
Виж целия пост
# 1 068
Ренко, Duo crisp + Air fryer, осем литров. Но хапките са от на Тринки бакалията.

Сис, само ще ти кажа, не се отказвай. Имали сме май всички ние и такива дни по ясли/градини.
Виж целия пост
# 1 069
Пробвай няколко там,ако ви харесат-продължи и с останалите.Полей ги с малко олио преди "пърженето".Аз даже под тях сложих алуминиево фолио,че трябваше и картофи да пържа,а горещ не ми се миеше.Та,не залепнаха,не се и задушиха,вместо да се изпекат.И не успях да нацапам кошницата 🙈
Виж целия пост
# 1 070
Кло,
Скрит текст:
слагаш кошницата, в нея кръглата решетка посредата. Редиш един ред и печеш на Еър Фрай за 12-15 минути. Ако сложиш и на дъното долните ще са малко по-сурови, една идея просто. Първите може да станат за 15 мин, следващите по-скоро за 12. Аз не слагам допълнителна мазнина, и така ни харесват.
Виж целия пост
# 1 071
Eй като гледам как се отразява луната на всички ме е страх да изляза с кола днес. Изпуснах разходката с лодка за деня, бууууууу. Отивам сърдито да изсърбам една супа, с фиде!

Палци.
Виж целия пост
# 1 072
Я кажи, въпросът е и към Вай, колко са максималното количество картофи, които мога да пържа. Гледах в групата във Фейса рецепта, но там задават на Еър фрай температура за  232° след 10 минути сотиране, обаче на туй моето чудо максимално 204° мога да задам. Първия опит с около 900 гр. картофи не беше много успешен. А там бяха към килограм.
Виж целия пост
# 1 073
Аз полуготови от магазина слагам по кило. Пържат се идеално за около 25 минути на Еърфрай, не знам на колко градуса, фабричните. Но, домашни нарязани слагам около 4-500 грама и разбърквам поне два пъти. Не знам защо е такава голяма разликата в готвенето на двата вида.
Виж целия пост
# 1 074
Защото фабричните са бланширани, преди замразяването. Довечера ще редуцирам на половина тогава количеството. Благодаря. Отзиви след 20 часа, че моите и двенките са на тренировка тази вечер. Благодарско за съветите и на двете ви.  Heart
Останалите, ще ме извините, че обсебих темата.
Виж целия пост
# 1 075
Кло,ако ти се струват неготови увеличи времето.Аз доста често ги разбърквам.205°,но нали когато има включен вентилатор вдига още 20° .
Виж целия пост
# 1 076
Ти пък сега и вентилатор. Това е максимума за функцията. То си е и заводска настройка де, просто повече не мога да ги кача ръчно. За сега. Не съм открила още, може ли по друг начин. Съвсем начинаеща съм не забравяйте. Сутринта правих водния тест и юруш на картофите.

Мисте, радвам се, че се развиват добре нещата със свекър ти. Щом са го извели от реанимация, значи е по-добре, нали?
Виж целия пост
# 1 077
Аз картофи правя на 196 градуса за около 20 мин. Кло, колкото по-малко са толкова по-хрупкави стават. Ако са повече са по-меки.
Виж целия пост
# 1 078
Не,не,той самият фраер си има вентилатор,затова казвам,че има едни 20° отгоре.
Виж целия пост
# 1 079
Точно станаха 50/50 - меки/хрупкави. Та ще редуцирам количеството на половина. Ще се изпидепцам и аз някой ден Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия