Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

  • 93 689
  • 3 079
# 1 095
Айде, пак - постът на Кло ми излезе като нов отговор, ама преди него - не. И за Сиси нямам нотификация, че е писала.
Виж целия пост
# 1 096
Изчетох ви надве-натри, тролосвате се нещо. 😆
Ние с тоз младеж бяхме на приключение с влак, ама голямо шубе .😆
Скрит текст:
Виж целия пост
# 1 097
Преди няколко години,колеги търсеха брачни халки.В крайна сметка от Сара Трейд в Раковски са взели, цената там била и най-добра.
Направих невероятната грешка,да отида на родителска с Шефа.Не че имах избор де Тръгнах си преждевременно,сега се успокоявам с бира.После и с вино 😬.Щом едната госпожа ми каза "Ох,горката..."...Сигурно се кръстеше и молеше наум,скоро да не им го поверявам 🤐
Виж целия пост
# 1 098
Скрит текст:
Така, като пишете и за манджа, ми става едно хубаво на душата... 😍

Бърди, и аз се наплющих здраво като теб, но не с малко.
Сега, някой да ми обясни, защо буркан 1350 мл, събира повече брашно от кутия с обем 1550 мл.
Ясно е, че имам драма с кутиите за съхранение на подправки и прочее 😈
Такаааа, ще ти отговоря нагледно, макар и от друга област. Скоро имаше челен сблъсък с употребяващите тези инструменти.


С това искам малко да разведря обстановката, сред следобедните екшъни.
Виж целия пост
# 1 099
Нищо не схванах от последните страници. Rolling Eyes
Дойдохме си в София и ме почна главата. Пфуу, не мога без удобствата на големия град, обаче как хубаво се чувствам извън него.
На 15.09 влизам за операцията. Тази година няма да опаковам аз учебници и тетрадки - едно хубаво нещо сред цялата гняс.
Виж целия пост
# 1 100
Ха Кло 🤣 Не се бях замислила за това. 1550 мл приемам, че са точно 1550 и толкова.
Виж целия пост
# 1 101
Ей,цял ден едва я събуждам да яде, когато остава само една визитация и мислех да поспя тя пък не ще. Ама много я обичам ❤️
Виж целия пост
# 1 102
Аз  да питам нещо кулинарно. Трябва ми телешки бульон. В магазина има само тарелки тръбни кости и тръбна кост + парче месо. Четох разни рецепти - костите трябва да се запекат във фурната първо и после 22-24 часа на слаб огън да се варят. Ако сложа всичко в херметика и го сваря повечко време, би трябвало да стане, нали?
Виж целия пост
# 1 103
Янче, точно така. Запичам кокалите с малко кореноплодни за кратко. Ако имаш кукър, на бавно готвене. В херметика ще стане, но рядък.
Виж целия пост
# 1 104
Благодаря, Сирос! Трябва ми като добавка към кайма. Нямам кукър. Търсих днес готов по магазините, ама не намерих.
Виж целия пост
# 1 105
Оф, не помня тук да бяха мели, но и това стана. Докладвам, че въпреки мазнината, нещо сухички станаха хапките. Дано сега поне картофите станат. Сложих бланширани, 750 гр. беше пакета, че изведнъж се оказаха дефицитна стока в квартала. Явно един доставчик ползват всички, а той е забравил да мине.
Виж целия пост
# 1 106
Янче, да не забравиш дафинов лист, бахар и черен пипер. Сега кажи как ще майсториш каймата.
Виж целия пост
# 1 107
Изпуснах ви, а то и Бачорски бил се вихрил тук. Срамота!

Пълнолунието не го усетих тоЗ път, ама се отчетох миналата седмица, за който помни. Stuck Out Tongue Winking Eye
Излизала съм цялата къща (почти), готвила съм на два пъти днес (спаначена супа и пълнени чушки с кайма), пуснала и простряла съм 5 перални, сега доволно съм опнала снага на спалнята и се чудя да си взимам ли вана, да пропусна ли.

Джун, стискам всичко да мине по план!!!
Вай, прегръд от мен!
Стеле, утре ще сте си вкъщи и започва истинската забава.

Пропускам доста от вас, ама и аз имам капацитет, забравям. Не е нарочно!  Heart Eyes
Виж целия пост
# 1 108
Лаватера,,само следвай интервалите .В трети -четвърти месец стават големите промени.Насреща съм.
Виж целия пост
# 1 109
Благодаря,Ренко! Винаги правя бульон само от месо! Явно е грешка!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия