Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

  • 93 878
  • 3 079
# 2 490
Какви 35, аз над 25 не признавам, пък който иска да си прави догадки, ама много зависи от осветлението 😁

Аз пък се чудя карфиол на какво да сготвя. Не ми се играе да го панирам. Мама го правеше чуден с бял сос и сирене, но не знам как точно.
Скрит текст:
Карфиол + домати + моцарела + фурна, половин час, една топла френска багета, чиния, вилица. Или в кашкавален сос, полусваряваш карфиола за 5мин, соса отделно се вари от 500г мляко, 4сл брашно, 50г масло и като се сгъсти добавяш 100г стърган кашкавал, заливаш карфиола, отгоре може да му ръснеш натрошено бяло сирене или настърган кашкавал и печеш да забълбука. Да не забравиш сол и пипер, може още риган, мащерка.
Виж целия пост
# 2 491
Бабри,той ще ти изплати тази,а ще получи старата..аз не само бих ти се сърдила,но и предложението ще си оттегля и с месеци няма да ти говоря и на инат ще ходя пеша!

Абе и ти си права. Сигурно и аз като тебе щях да направя на негово място Laughing
Виж целия пост
# 2 492
Бабри, и аз ти се сърдя 😀

Добро утро! Днес в 5, пак добре 😮‍💨
Ай, че ви вода с едно кафе напред. Отивам за второ.
Виж целия пост
# 2 493
Ей, Сирос, ще те глобявам палачинки аз. Викам си преди 8 не те чакам, няма да надниквам, а то какво, вече и с кафе водиш даже.
Виж целия пост
# 2 494
Начи, МН прави закуска. Аз още не съм се събудила, не съм си излочила кафето, искам тишина. Но не. Как се правят принцеси? Какви подправки да сложа? Къде седи горчицата? Колко яйца? Кой е десният шкаф? Аааа, тесният, аха. Къде е? Мога ли да сложа алуминиево фолио вместо пекарска хартия? Ама тя ще стърчи малко. WTF?
Ако ме пишат по вестниците, днес ще е.
Виж целия пост
# 2 495
Бутер тестото трябва ли да се размразява напълно преди печене? Сетих се, че имам едно, забравено във фризера.
Виж целия пост
# 2 496
Да, Ули, но да остане твърдо. Да не е съвсем размразено. Не знам дали го обясних ясно.
Виж целия пост
# 2 497
Добрутро Blue Heart
Ходих да ям палачинки, тези на Сиросче ги сънувах Yum
Благодаря за хубавите думи за моето гардже Heart Eyes
Да са ни живи и здрави само Hands Pray
Виж целия пост
# 2 498
Добро! След слънчевите снимки на Скай, реалността у нас Simple Smile


Скайче, аз мислих, че е с вас.

Наче, боли ме корем от мц, а у дома имам за чистене. Ще преговарям с МУ...иначе тийна има да учи до откат, кво щял да прай, ОМГ! И така...а довечера сме на пица с приятелско семейство.
Виж целия пост
# 2 499
Ули, както е обяснила и Уиш, достатъчно размразено, за да го развиеш от рулото в пакета, без да се начупи, но не съвсем, за да се надигне, след като го нарежеш и наредиш в тавата. Ако е много меко се втиклява.
Виж целия пост
# 2 500
Благодаря, Уиш, Кло, ще видим какво ще сътворя. Втората половинка от първото ми изобщо бутер тесто е, а е купувано преди година поне, та каквото съм чела по опаковката е безвъзвратно забравено Grinning
Виж целия пост
# 2 501
Толкова ми е скучно, че смятам да отида до Джъмбо 😆
Виж целия пост
# 2 502
Като сме във фаза лигавеж ( демек почти все) с фризьорката ми имам лаф, че искам да ме направи изключително ФАКТИЧЕСКА. Ми, Скай, какво да кажа освен, че и вие и мястото сте мега фактически!
Спеше ми се зверски, но ме събудиха да обсъждаме подредбата на плочките в кухнята, а по някое време и каторгата ме зове.
Честно казано в друг живот искам да се превърна в гъсеница - да плюскам, после да спя и като се събудя-  фактическа красавичка!
Виж целия пост
# 2 503
Добро утро!
Наспах се май, чудо невиждано. Снощи се видяхме с приятели, метнах две чаши бяло вино и чак се омотах.

Чакат ме люти чушки за мариноване и баня за миене.

МУ официално приключи с ремонта у свеки. Всичко е готово - кухня, тръби, радиатори, котел, газови котлони. Почти всичко направи сам. Разби се от път и работа, но е доволен от резултата.
Виж целия пост
# 2 504
ще видим какво ще сътворя.
Я, прати 2-3 мостри, комисията по качеството да провери какво си сътворила. Да имаш обективна оценка. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия