Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

  • 87 917
  • 2 812
# 1 935
Joy CryHeart Eyes Значи да рева ли да се смея ли не знам. Ставам днес в 4.50 за 1 смяна. В 6.45 съм на линия и се срещаме с колежката (която по принцип работи в друг район). Тя е изпратена да работи моята смяна ми казва. Ама викам не аз съм 1 ден след отпуск. Звъним да питаме и ни казват, че съм в отпуск. А сега де 🤔. Та прибрах се и ще чакам офиса да започне в 9 та да се разбере какво що. Направих си 2 кафе и сядам да ви чета. Да бях знаела, че така ще се случи да си бях спяла под завивката 😂. Рапорт даден.
Виж целия пост
# 1 936
Честит празник, общество!
Виждам, че кафето вече е сервирано, от мен едни меденки към него:


Здрава и спокойна да е седмицата за всички!
Виж целия пост
# 1 937
Яна,чудни са! Аз правих за закуска онези твои мъфини с мая( изобщо не знам как ми хрумна такова нещо днес 🤕) и станаха разкошни, въпреки,че ги направих с пълнозърнесто брашно.
Кайсия,пусни едни изследвания за ИР!
Виж целия пост
# 1 938
Яна, много са красиви.
Виж целия пост
# 1 939
Благодаря, момичета!
Виж целия пост
# 1 940
Тръгнах да пиша "Добро утро", но се усетих, че е станало "Добър ден" докато стигна до вас.

Деборана , добре дошла в скромното ни вещерско общество! 🙂

Райските ябълки понякога са от сорт със стипчив вкус и дори узрели не са много приятни. Обожавам нестипчивите  сортове.

Яни, като произведение на изкуството да тези меденки! Поздравления!
Виж целия пост
# 1 941
Аз се замислих, има ли български сортове райски ябълки, които не са стипчиви? Май съм купувала, но масово по супермаркетите са испански, които не са. За сметка на това са бая скъпи.
Виж целия пост
# 1 942
Яна, чудесно изглеждат меденките, чак би ми било жал да ги ям, ако са пред мен.

Тук е още утро, та си позволявам да покажа кафето, което мм направи. Уж сърце трябва да е, но на друго ми прилича на мен. 🤭


Днес ми пристига интант пота и съм си поставила за цел да направя супа с телешко. ММ напира за картофки пък. Да видим.

Имам едни приеснения за Лъвчо, които не ми дават мира. Ще го проследя няколко дни и ще звъня на лл, ако още ги имам. Свито ми е.
Виж целия пост
# 1 943
На мен ми прилича на кон с перо на челото.

Времето вън е много депресиращо.

Скрит текст:
Тъпо ми е, че така се получи с нашето вещерско сборище.
Виж целия пост
# 1 944
Лавче, направи първо водния тест на пота, после супичката.

Има ли някой, на който не му е гадно от ситуацията?
Виж целия пост
# 1 945
Съмнявам се... Confused
Виж целия пост
# 1 946
Честит понеделник.
Криво започна седмицата. За малко да направя голям гаф, пропуснах цяла страница от един документ, но все пак разбрах на време и не успях да се изложа.

Янче, страхотни са меденките.
Добре дошла на Деборана. Наработи ли се вече?
ВНЛ, тъпо се е получило, но никакъв рев. Посмей се на случката.

Хубав празник е днес, честит да е на всички.
Успешна и спокойна седмица!
Виж целия пост
# 1 947
По повод заешкия пастет се сетих за хедонистичната вещица, дето украсяваше всяка храна с щипка въображение, магия и вино. Яна, фантастични меденки,  внасят страхотен цвят и настроение.
Виж целия пост
# 1 948
Аз се каня от много време да питам Яна, още когато показа френските макарони, какви бои използваш за прекрасните си творения. Тези меденки са много подходящи за "шапка" на следващата ни тема, стига да нямаш против, разбира се и да съвпадне формàта на кадрото. Нали не бъркам за макароните, беше мисля преди да имаме възможност да правим готварска книга в първия пост и да редактираме публикации до заключението на темата. Сиреч отдавна.
Виж целия пост
# 1 949
Благодаря ви! Много обичам да правя, но много рядко ям.
Да, Кло, показвах макарони. Боите са гелови, първите, които взех, бяха български - на Слай комерс. Добри са. Сега имам и на Уилтън.
Макароните тогава ги оцветих с боите на Слай комерс. За меденките и маслените бисквити украсата е с роял айсинг, имам още да се уча.
Нямам против да бъдат "шапка" на темата, ама няма ли да е по-подходящо нещо коледно?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия