Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 80

  • 39 783
  • 753
# 30
Стените вече са боядисани - тепърва да правя замазка и то на 60 квадрата ми се вижда скъпо и рисково
Виж целия пост
# 31
Здравейте!
Трябва да се сложат два -три кухненски шкафа на затворена тераса към кухня на панелен апартамент. Шкафовете в кухнята са сменяни преди десетина години, здрави са, модулни с вратички  МДФ и няма да се сменят сега. Но вече такива не се предлагат. Пространството е обединено и трябва да се сложат такива, които ще си подхождат. Търся бюджетен вариант, апартамента е на пенсионерка.
Ето снимки на наличните:
Скрит текст:

Благодаря!
Виж целия пост
# 32
Здравейте! От една година стоя без осветителни тела в хола, защото не сме стигнали до консенсус за цвета Blush. Със сигурност ще са лед полилеи като снимките по-долу, вие какъв цвят бихте избрали : бяло/черно/сребристо?

ПП: снимката е леко затъмнена, иначе стаята е доста светла.
Виж целия пост
# 33
Черно бих избрала аз.Много приятно е у вас.
Виж целия пост
# 34
Разбрах, че има марки които изискват идеално гладък под/замазка, моята не е такава за съжаление. Търся оптимална комбинация от цена и качество в среден клас. При положение че пода и стените не са идеални, каква марка да избера заради различните клик-системи или това не е от значение, благодаря предварително

Всеки ламинат изисква неравностите да не са по-големи от 3 мм на линеен метър. Все пак това са плоскости и ако под тях има издутини или дупки, ламинатът ще пука, ще се гъне и т.н. Щом не искате да правите замазка, най-лесното и чисто възможно решение е първо да сложите OSB-плоскости или от по-дебелия депрон на пода и после ламинат, хем ще направят и топлоизолация.
Виж целия пост
# 35
Здравейте! От една година стоя без осветителни тела в хола, защото не сме стигнали до консенсус за цвета Blush. Със сигурност ще са лед полилеи като снимките по-долу, вие какъв цвят бихте избрали : бяло/черно/сребристо?

Супер е станало всичко! Островът и кухнята много ми харесват.

Аз бих избрала сребристо или бяло. Защо не вземеш по един от всичките видове и не пробваш, а после ще върнеш двата, които не ти харесват толкова. Предполагам, че в магазина няма да имат против.
Виж целия пост
# 36
бяло, за да не се натрапва при загасена лампа през деня
Виж целия пост
Реклама
# 37
Здравейте, предстои да обзаведем хол + кухня и сме в дилема как да разположим мебелите. Моля ви за мнения и идеи, защото не можем да решим, а времето ни притиска, виждам, че тук сте много добри в предложения, съчетания и т.н. Simple Smile Започвам да ви чета тепърва. Пускам снимки на двата варианта и съответно размерите на помещението.

Скрит текст:


Кой вариант според вас е по-добър с оглед на това, че е отворено помещението към входната врата и антрето? Когато е Г-образна кухнята ми се струва, че много празно пространство има в самата кухня и не ми стои добре. В П-образния вариант пък се чудя дали не се затваря прекалено стаята. Какво мислите? А дали имате други идеи за разположение? Благодаря!
Виж целия пост
# 38
Вторият вариант ми допада повече. Може да помислите и за една кръгла маса, която да разчупи обстановката. Но и с правоъгълна е добре.
Виж целия пост
# 39
Първият Така се обособява и отделя кухня,а не се разлива в цялото помещение,което пък на мен ми харесва и ще търся точно това и в моят апартамент.
Виж целия пост
# 40
Вариант 3, малко по дълга част на кухнята в тази част, свързана маса към плота.

Не намерих подходяща снимка, но нещо такова би била масата спрямо кухненския плот ( абстрахирай се от това че снимката е с остров)
Скрит текст:
Виж целия пост
# 41
Вариант 1 на мен повече ми беше удобен. Има повече шкафове и работна площ в кухнята, плотът до трапезната маса е много удобен, когато имате гости и не само. При вариант 1 част от шкафчетата на тесния плот при нас се отваряха към трапезната маса. Там държахме покривки, прибори и чинии за гости. После, при ремонт, направихме вариант 2, защото беше предвидено за наематели, а масово хората около мен не готвят и нямат толкова уреди... Прецених, че е по-добре да оставим повече свободна площ. Сега като ми се налага временно да ползвам имота ми е доста трудно и неудобно.
Виж целия пост
# 42
Аз пък да препоръчам tikkurila, чудесна боя+техния бял грунд👍
Цветовете си отговарят едно към едно с картончетата, много лесно се работи с нея, добра покривност, чудесна цена.
Виж целия пост
# 43
Ние бяхме с вариант 2, после минахме на 1 и определено препоръчвам. Много повече място за съхранение, а в малки апартаменти никога не е излишно.

Знаете ли къде има кръгли, разтегателни маси, с диаметър поне 130 см? Навсякъде намирам някакви мънички, а искам 6 души да могат да седят спокойно, когато масата не е разтегната.
Виж целия пост
# 44
В крайна сметка майка ми реши да махне розeтките и се спряхме на осветителни тела, които са "залепени" за тавана, а не висят. Стана много, много стилно.

От този тип.

Скрит текст:
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия