Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

  • 184 777
  • 5 335

Анкета

* Финалната битка / Победителите / Фазите / Мъже и Жени *

Опции:

* Може да изберете максимум 6 опции.

# 4 845
Не мисля, че фактът, че е син на олимпиец, трябва да го лишава от физически нужди човека или да има общо. 😂😂Не е излагация от негова страна, колкото от другата, предвид другото момче- и пак за последното е въпрос на гледни точки.
 Пак казвам, моята теза е, че просто на него ако е имало джиджи-биджи, явно не му се е искало да става сериозно- т.е не му се е занимавало.  Джиджи- биджи- Боже, как се изразявам, за да избегна да напиша хубавата дума секс. 🤣🤣🤣🤣🤣
Виж целия пост
# 4 846
Най-стойностният Надкаст до момента е с Гого. Препоръчвам го на всеки.

Ето и целувката, която изпрати на БГ-мама:

Виж целия пост
# 4 847
И по друг начин да се формулира тезата: майката на Валери е разбрала от някого, че Валери е правил секс по време на снимките на риалити формат и е поискала да преустанови участието си в същия, отново ми звучи абсурдно.
Виж целия пост
# 4 848
Гледам Чакалкаста - "Гого не е мълчалив, Гого не обича да говори безсмислени неща с посредствени хора!" Този човек не знам с какъв глас го определяте, но мога да го слушам с часове!
Виж целия пост
# 4 849
Гогата не е видял психически тормоз Simple Smile
Много ми хареса как го обясни в Надкаста. Различни хора, реагират по различен начин. Той си каза, че харесва директни хора,  а не подмолни. Всеки реагира според собствения си капацитет. Доста е мъдър за годините си.

От тоя коментар излиза, че нито коалицията му, нито той имат голям капацитет Joy Пък и обвиняваха другите в коалиции, а после с Виктория си пазели гърба от ден 1... Абе, Гоги, много добър атлет си, ама социалната ти част е страшна Satisfied Пожелавам ти някоя бг-кака (не аз) да те отрака Joy
Виж целия пост
# 4 850
Изгледах Надкаста с Гого. Прекрасен. Това момче за 25 си години разсъждава много по зряло от половината участници в темата. Много постове го доказват. Препоръчвам го за всеки, който иска малко светлина и топлина в края на мрачния ден. Сега отивам да си го догледам при Чакалчето.
 Малко инфо преди това. Бил е на 11 месеца, когато почива баща му. Майка му отива да работи в Испания за да може да издържа него и брат му. От 10 годишен живее в Испания. Имал е най-хубавото и щастливо детство с много обич и игра на свобода, нищо, че парите са били проблем в онзи момент.
Виж целия пост
# 4 851
Още слушам Надкаста, че днес ме съсипаха от работа, но дори и от уклончивия отговор на Гого едно ми стана ясно - харесвал си е Мани и БГ Мама го разконспирираха.
Виж целия пост
# 4 852
В голям Възторг съм от Гого в Надкас-ът. Силнооооо препоръчвам. Гого е нещо средно между мъдрец, гуру и свръх позитивен човек.😁 Надявам се много повече хора ,като него да има в света. 😍 Тогава и само тогава светът би бил по- прекрасен и по- добър.😃 И накрая имаше специална целувка за БГмама.😁🥰  Сега веднага прехвърлям на Чакалкаст пак с него, че имам още нужда от Гогомислене.😁
Виж целия пост
# 4 853
Хора, само на мен ли ми умряха мозъчни клетки докато слушам Гого? Възхищаваха му се в Надкаста все едно споделя философските възгледи на Кант, а всъщност разсъждава като 15 годишен, заставен да пише есе на тема "кой човек е добър и какви действия са положителни" Grinning Ужасно симпатичен ми е като атлет и мъж, но това затрудняване в изразяването, тези празни приказки, тип - всичко е такова, освен когато не е такова, ме караха да eyeroll-вам много
Виж целия пост
# 4 854
И аз като повечето от вас съм разочарован от снощният победител, но само толкова мога да кажа..
Включвам се за една бърза рекламка на вероятно така дълго чакания каст с Гого, много е вероятно вече някой да го е публикувал и предварително се извинявам, ако се повтарям, но наистина нямам време сега да чета, защото обработвам ЧакалКаст с Георги, който ако всичко е наред ще ви пусна утре сутринта.
Линк към ЧакалКаст с Гого: https://youtu.be/dv4Rismkosk

Виж целия пост
# 4 855
И аз като повечето от вас съм разочарован от снощният победител, но само толкова мога да кажа..
Включвам се за една бърза рекламка на вероятно така дълго чакания каст с Гого, много е вероятно вече някой да го е публикувал и предварително се извинявам, ако се повтарям, но наистина нямам време сега да чета, защото обработвам ЧакалКаст с Георги, който ако всичко е наред ще ви пусна утре сутринта.
Линк към ЧакалКаст с Гого: https://youtu.be/dv4RismkoskВидяхме го вече, благодаря Simple Smile
Не успя да измъкнеш от Гого никакъв хейт, браво на госта ти!

Има и такива, които сме доволни от финала Simple Smile
Виж целия пост
# 4 856
Оф, сериозно ли ще се прокара нишката, за това, че Алекса е нехаресван, защото не е българин?🤣 Това да му беше кусура на този фалшив герой.
Не съм гледала целия епизод, но най-милото нещо, което видях беше реакцията на Георги при видеото на Фейгин. Такава душичка е този Георги, най-симпатичният и чаровен участник според мен.
Трудно се приема, че някой просто може да е добър. Няма как, фалшив трябва ада е Simple Smile.
Виж целия пост
# 4 857

 Мушнах се във фейса в страницата на игри на волята. Ето това е резултатът от поста на победителя. Изненадана съм, бях останала с впечатление, че много малко хора одобряват победата му. Явно положението е 50/50. Та за 5те ангела на Алекса. Не сте сами, хора. И като сложите и такива, като мен. Не ми е бил фаворит,  но съм ок с развитието на сезона, изобщо не сте сами.
😍😍😍
Виж целия пост
# 4 858
При мен персонално гледането на участниците в подкастовете ще е след края на Мондиала. Сега просто няма време за тях Simple Smile
Виж целия пост
# 4 859
Pe6ka, kiba, разбира се че е добър нашият победител, най- добрият….
Би било добре да концентрирате остри пера във ФБ и разбира се, в ИГ на Победителя и половинката му. Продължете с добрите и окуражителни думи, дайте Му цялата си подкрепа и любов- определено сега не му е лесно.
Нас тук не ни мислете, пожелайте ни здраве и силно да любим и мразим. Тегаво е след всеки малко по- критичен пост, да бдите и скачате в защита, усилията не си заслужават😉
Ето, Чакалов писа току що и веднага- реакция в Бг мама. Браво, публикация си е, брои се…По- логично е да си зададете въпросите си директно към него.
Иначе, Честита победа💐 на вас и Най- достойния👍
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия