Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да направя карамела гладък и да избегна образуването на мехурчета, както и да предотвратя суровостта на основата при приготвянето на сладкиша?
Какви са препоръчителните указания за приготвяне на крем карамел?
Как се приготвя крем карамелът?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да направя карамела гладък и да избегна образуването на мехурчета, както и да предотвратя суровостта на основата при приготвянето на сладкиша?
За да направите карамела гладък и без мехурчета, като същевременно предотвратите суровостта на основата при приготвянето на сладкиша, можете първо да разтопите захарта директно в тавата върху котлона. След това изчакайте млякото да се загрее преди смесването му с яйцата и захарта. И накрая, печете на по-ниска температура, за да постигнете желания резултат.
-
Какви са препоръчителните указания за приготвяне на крем карамел?
-
Как се приготвя крем карамелът?
-
Как се изсипва сместа за блата върху другата - не се ли смесват яйцата и млякото?
-
В каква тава трябва да се пече сладкишът?