Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Работа, CV-та, HR-и, съвети - 83

  • 36 238
  • 1 063

Анкета

Колко време ви отне да намерите настоящата си позиция?

Опции:

# 495
Елиту, правописът ти е потресаващ. Вземи учи нещо, като не искаш висше изкарай някакъв курс, хвани занаят. Млада си, учи език, нещо, с което искаш да се занимаваш. Така скачаш от гадна работа на друга гадна работа...

Наистина не знам с такъв правопис как си взимате матурите....
Виж целия пост
# 496
Никъде не съм искала мнение за правописа ми! на който не му харесва е свободен да подмине този пост.
Виж целия пост
# 497
Момичето много правилно разсъждава, можете, ако толкова държите, да я посъветвате градивно, а не да я нападате... на 22 и вие толкова опит сте имали...
Между другото подобни номера с оттегляне на оферта в последния момент, във всички сфери има, никой не е застрахован.
Виж целия пост
# 498
Както и ти си свободна да подминеш нашите. Съвети ти бяха дадени най-добронамерено, така че да си вземеш поуки, да поработиш върху някои неща, които се виждат с просто око и правят лошо впечатление. Но ти се засягаш. Явно не само върху правописа ти се налага да се фокусираш, но и върху цялостното поведение, което за млада жена не е адекватно. В противен случай не се учудвай, че не попадаш на читав работодател. Аз ако съм нормална фирма, няма да искам да си искам нищо общо с теб в настоящия момент. Без да се обиждаш.
Виж целия пост
# 499
Всяко зло за добро.
Не ми се вижда много перспективна работа в Изипей точно.
Имаме роднини, които се занимават с това + застраховки ГО и все коментират, че в един момент ще може и електронно да се превеждат пари чрез изипей и много няма да има смисъл от офиси.
Виж целия пост
# 500
Съжалявам, Елиту, истината боли понякога. Yst_89 е права, много работодатели не биха те наели с такова поведение и отношение.
Виж целия пост
# 501
Във връзка с горния казус - всички ли подавате предизвестие само при подписан договор, защото около мен всички са само на подписана оферта. Досега не са имали проблеми, но както знаем, тя не е законово обвързваща.
Виж целия пост
# 502
Съжалявам че ще бъда груба обаче всеки тук от нас работи за пари за да си плаща сметките, и когато се чудим защо не ни стигат парите се преориентирваме в друга област! За мойте години се държа доста адекватно бих казала, докато някой мой набори разчитат на мама и тате все още аз не разчитам на тях, а мога сама да взема живота си в ръце.
Виж целия пост
# 503
Във връзка с горния казус - всички ли подавате предизвестие само при подписан договор, защото около мен всички са само на подписана оферта. Досега не са имали проблеми, но както знаем, тя не е законово обвързваща.

Аз лично си подавам предизвестието при оферта. В големите фирми няма драма с тези неща. В някои случаи договорът съм подписвала дори на първия си работен ден. В други - няколко дни преди стартовата дата.

Предполагам това не е така за разни други сектори. Майка ми работи в ресторант - там хората ходят няколко дни за проба. Счита се за нормално, защото много от персонала не е особено кадърен и искат да видят дали наистина можеш да работиш и дали се вписваш в екипа.

Елиту, преориентирвам се да спра да ти чета мненията, защото ми докарваш главоболие. Опитай да се вслушаш в съветите на потребителите. С такова самочувствие без покритие ще ти е много трудно...
Виж целия пост
# 504
Всъщност има застраховка срещу подобни неща. Нарича се трудов договор. Подавате си предизвестие само при подписан такъв и няма "напразни надежди". Сега, ако можете да стоите безкрайно време без работа, може и само на голи обещания да пуснете предизвестие. Но, ако не можете, тогава е добре да си защитите интереса. Никой няма да го направи вместо вас.
Виж целия пост
# 505
"Самочувствие без покрие" бих казала на жена която има супер големите претенции за работа , такива претенции нямам за мен е важни да е добро заплащането,да имаме коректни трудово-правни отношения!
Виж целия пост
# 506
Ако наистина е важно да имате коректни трудово-правни отношения, тогава не би трябвало да съучастваш в нарушаването на КТ, като ходиш на подобни "обучения" и се съгласяваш на пари на ръка. 😉 Няма как да очакваш коректни отношения, ако те искат от теб да им работиш безплатно и нерегламентирано, а ти се съгласяваш. Същото е и с осигуряването на по-ниска от реалната заплата.
Ако наистина това ти е важно, ще си го отстояваш.
Вече "добро заплащане" за всеки е различно, така че по този въпрос ще се въздържа от коментар.
Виж целия пост
# 507
Освен за производство, за друга работа не ставаш, насочи се  натам.Ти си неграмотна.За офис или магазин има писмена работа, ти не можеш да пишеш. Няма начало, няма край на изречението, няма запетая, няма точка.Отказал се е, защото си неграмотна.
Виж целия пост
# 508
Имате ли впечатления за курсовете, които се организират в България за явяване на изпит за сертификат APICS? Или да търся нещо дистанционно по чужбина?
Виж целия пост
# 509
Смятам че коменатара на bubolina73 e напълно излишен, в този случай аз колко съм грамотна и колко не съм, неграмотно е ако не можеш да си напишеш името правилно!!!!! или не можеш да свържеш елементарно изречение, мога да си напиша името правилно виждала съм по"неграмотни'' от мен хора който даже не знаят как да си напишат името айде моля ви се!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия