? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

  • 551 284
  • 14 838
# 14 805
Хората са различни, мен не ме влече ВУ, но ако някой харесва тази опция няма лошо.
Виж целия пост
# 14 806
Хората са различни, мен не ме влече ВУ, но ако някой харесва тази опция няма лошо.
Ама мен ме влече, аз обичам ВУ, ходя и си ровя и си пазарувам от там. Обаче за ски облекло - не става.
Виж целия пост
# 14 807
Ако още има olx, или Facebook market. Аз чуден панталон за сноуборд си бях купила от олх за смешна сума, имайки предвид че само за разходки из планината се ползваше нямаше смисъл от нов.
Виж целия пост
# 14 808
Една позната онзи ден я видях, че с кожен панталон карала ски, та явно всеки си ходи кой как иска Wink
Виж целия пост
# 14 809
Ако става въпрос както в случая да ходя да покарам я има няколко часа, я няма, и не при минусови температури и екстремни условия, със сигурност ще търся нещо от ВУ или супер евтино от Декатлон. Вече ако се зарибиш да караш си струва да си купиш някаква качествена екипировка..
Виж целия пост
# 14 810
Моля за идея за марината за свински пържоли,но на фурна?
Виж целия пост
# 14 811
Моля за идея за марината за свински пържоли,но на фурна?
Аз ги правя само с подправки (каквито обичаме - черен пипер, пушен червен, кимион, кориандър, мащерка) и горчица. Доливам малко бяло вино и вода и затварям с фолио за час и половина-два.
Виж целия пост
# 14 812
Ние ги правим с червено вино или с бира. Поне час да стоят преди печене. Подправки на вкус. Печене за 30 минути на 220. Стават много крехки.
Виж целия пост
# 14 813
Олио, сол, черен пипер. При печене сипвам алкохол - бира или вино, половин чаша вода, половин чаша алкохол (зависи колко са пържолите и колко голяма е тавата). Някакви по-замотани рецепти за свинско не знам.
Виж целия пост
# 14 814
Синът ми беше така точно на Коледа. Вечерта вдигна Т, цяла нощ повръща. На другия ден живна малко. Нямаше Т и не повръщаше. През нощта пак има и Т и повръщане. На третия ден вече беше добре. Остана му разстройството. Беше на диета. Всъщност почти нищо не беше ял, защото го беше страх, че ще повърне. Вече е добре. На 13 години е.
а как се "захрани"?аз тъкмо живвам от нещо подобно без разстройство, но повръщане дори като пия вода, не смеех да хапна нищо. Вече искам някаква твърда храна, не помня какво се ядеше, рядко боледувам...
Виж целия пост
# 14 815
Моля за идея за марината за свински пържоли,но на фурна?
Най-вкусните и крехки пържоли на фурна. Препоръчвам по-голямо количество чесън, защото той изчезва пръв.
Виж целия пост
# 14 816
https://zvezdev.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0/% … D0%BE%D0%BB%D0%B8

Правя само по тази рецепта свински пържоли вече няколко години.Уникални стават и крехки .
Виж целия пост
# 14 817
При повръшане не се пие вода, това е най-честата грешка. Трябва поне два часа след последното повръщане да се пие и по малко, на глътки.
Знам го от лекари и от опит за съжаление.
Виж целия пост
# 14 818
При повръшане не се пие вода, това е най-честата грешка. Трябва поне два часа след последното повръщане да се пие и по малко, на глътки.
Знам го от лекари и от опит за съжаление.
Пие се течност на малки глътки. Има електролитни разтвори, даже и замразени близалки с такива…. Иначе може да се стигне до обезводняване, което е най-сериозната опасност от повръщането.
Виж целия пост
# 14 819
Е аз какво съм написала..? По малко и на глътки, два часа след повръщане.

Но ако ти се спори ок.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия