Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хитринки за всякакъв случай - 34

  • 44 201
  • 749
# 105
Всеки си намира начина, който работи за неговия дом и за него самия.
Мен пък ме потрисат килимчетата за баня, тия дето са едни като плюшени и много мекички. Стъпват върху тях директно излизайки изпод душа, с мокри крака. Ужасни са ми, ама много хора си ги харесват и предпочитат. Няма лошо, щом ги устройват.
Чехли кой носел и кой не в банята... ами същото като извън нея - някои мразят, а други не могат без тях.
Да няма пребили се и да е достатъчно чисто, пък кой как ще го постигне - от всичките събрани идеи все някоя ще свърши работа на дамата дето започна дискусията. Че може и на друг някой, покрай това.
Скрит текст:
Не си давах сметка колко може да се различават вижданията кое как се прави, докато не поживях малко с чужденец и го видях на колко и какви неща се диви как ги правим тук. И при тях някои неща за мен са нелогично и непрактично организирани, но за тях са си супер. Спряла съм да се чудя на другите отдавна когато не правят като мен. Обменяме идеи и всеки взема от всичките което му хареса, а другото игнорира.
Виж целия пост
# 106
Звънче, не се ли пребивате без джапанки? Има един балсам за коса/ на Лидл/, опасен си е дори когато си с джапанки!
Виж целия пост
# 107
Никъде не съм имала подобен проблем. Нали слагаш балсама, седейки близо до душа, после се мушкаш под него и отмиваш? Няма къде да се подхлъзнеш.
Не знам. От една страна явно е въпрос на начин на къпане, от друга - дали плочките се пързалят.
От стъпенките пред душ зоната, които слагат по хотелите, и мен ме побиват тръпки. Ако банята е малка задължително се мокрят, а и ми е неприятно всички да стъпват с мокрите крака върху тях.
Ако имах проблема с пързалящи се плочки, бих избрала да намажем. Еднократно е повече труд и пари, но е трайно.
Виж целия пост
# 108
Ние вкъщи се къпем без джапанки и то на много гланцови плочки. Използвам солидно количество балсами и маски и досега не ми дошло на ум да падам.  Ама никогаШ не е късно😆
Виж целия пост
# 109
Нашата баня беше направена като купихме апартамента. Има доста минуси, но плочките са матови и никога не съм се хлъзвала.
Не че и това е хубаво, всички капки и варовик се виждат и си личат доста повече.

Аз търсих варианти за паравана, тук прочетох за гланц за миялна и наистина работи. Въпросът, обаче е, че е допълнително занимавка, но спестява от чистенето с със силни препарати. Та, благодаря! Simple Smile
Виж целия пост
# 110
И аз го прочетох това за гланца и мисля да пробвам, но как се действа? Първо изчиствам, това е ясно, после какво се прави, маже се с гъба или със суха кърпа, плакне ли се?
Виж целия пост
# 111
С гланца не успях да се справя добре. Като напръскаш и става като лек мазньоч. Може ли като за индианец да напишете как успявате, без да се замазва, моля.
Виж целия пост
# 112
Как мога да изчистя между ребрата на такива радиатори ?

ПП - Снимката е примерна , между самите ребра има по протежението до долу като стълбички и прахта е степана в тях.
Виж целия пост
# 113
С тънички четки за обиране на прах, може и такива за бутилки, около които навиваш микрофибърна кърпа - първо на сухо само с четка да падне прах и паяжини, после с навита кърпа и препарат. Ако имаш тесен накрайник и силна прахосмукачка - първото си го спестяваш и изсмукваш всичко.

Аз искам да кажа, че едно време, когато пода на баните беше мозайка или с малките оранжеви, смъртно грозни плочки, никой не се пързаляше.
Виж целия пост
# 114
Това би подействало донякъде само за отдясно и отляво,ами по средата?
Няма шанс да влезне ръка там или пък четки.
Виж целия пост
# 115
Има тънки четки, по китайските магазини продават - някои са съвсем фини. Аз имам и една по-тънка и малка от обикновените, специално за бебешки шишета е.
Виж целия пост
# 116
Грапави са ребрата, и това ще усложни нещата.
Иначе намаслен радиатор съм чистила като пъхна мокра кърпа и я хвана от двете страни, и търкам напред-назад и нагоре по реброто. пипкаво е, но примен поне ребрата са хладки. Тук ще задира кърпата и ще е доста тегаво. Няма да пада и лесно, защото се наслоява и си трябва търкане.
Не знам с парочистачка не става ли, да се размекне....
Виж целия пост
# 117
Ще пробвам и с парочистачка,ако не стане ако се викне фирма за почистване дали ще успеят някак ?
Виж целия пост
# 118
Не знам.
На работата има такива, сега ги оглеждах...трябва си ръчичка да тръкне според мен. Но зависи и колко стари са, колко поддържани, кога са чистени последно...
Виж целия пост
# 119
Ми честно казано сега обърнах внимание,че са за чистене Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия