Сега за плюскането да напиша. Аз в никакъв случай не готвя всеки ден! Реално готвя на Коледа, Великден и май това е всичко. Говоря за специално готвене етц. Иначе да спържа картофи и опържа яйца- не го считам за готвене. Ние вечер обикновено слагаме няколко сорта сирене на масата, отваряме бутилка червено вино и така дебелеем. Вечерницата като ми беше на гости я гощавах със същото. Във фромажа и виното му е майката
![Laughing](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/icon_lol.gif)
Другото е, че тъй като аз съм вегетариянец не готвя мръвки, съответно през ден ядем броколи, карфиол, зеле. В последно време хладилникът ни е все празен защото в супермаркета купувам главно зеленчуци и най-много яйца да купя. Но пък мъжа ми като видя, че намалих сирената, започна той да си купува уж за него и резултатът е отново същият - камомбер, вино, рокфор, вино, бри и пак вино. Слабеене няма да има докато не се откажем от сиренето, да му се не види!
Нат, Риен говори за кюфтета. Нали ги знаеш тези типичните Fleischklösschen, топки месо, по-малко от българско кюфте, предполагам се сещаш. Друга дума вместо Kloss = Boulette. Аз като закоравял вегетарианец ги разбирам много тези неща
![chef](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/chef.gif)
![Laughing](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/icon_lol.gif)