🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

  • 21 347
  • 736
# 15


Terzi

Сезон 1 - Сезон 2Хайде, не остана...само 5 дни до приключенията на Пеями във втория сезон на Шивача....
Виж целия пост
# 16
5 дни


Лор,в местната книжарница нямаха Кюбра .
Ще проверя в Чанаккале.
Виж целия пост
# 17

Али Ав е уникална . Отдава и се режисирането. Късметлиики сме че е фенка на Чачи и твори . Ако имате възможност ще го резните ли на гифче Hands Pray  Двете с Дени обичаме да слушаме Рафет Ел Роман . Обожавам гласът му , това е поздрав с тази невероятна песен и текст . С ХазЧа е още по голямо въздействието и се разплаквам.
Дени , ако ти попадне ново от Рафет мятай насам. Има ли нови песни , не съм попадала отдавна на нищо . Прави ли концерти?

Като се ровех в ютуб открих клипчета и творчество от Йешилчам. Мисля си дали да не редактирам и сложа в заглавния пост или да го оставя за следващия път?
Ако желаете веднага ще редактирам. Казвайте бързо докато има време за редакция
https://www.youtube.com/watch?v=CWNIy2e_T9o

Семих Атеш - ОГЪН Nature Fire
https://www.youtube.com/watch?v=ujjOYRxJACE

От Габи https://www.youtube.com/watch?v=fC9-ydEqp7U
Хареса ми песента  ритмична и  свежа , идея си нямам кой е пее и заглавието
Виж целия пост
# 18
Здравейте, дами!ето го онзи коментар, в който читателят беше изтървал малко инфо за сюжета.

След като гледах Hot Head, разбрах за съществуването на Kübra. Завърших го няколко дни след като го получих. Първата книга на Афшин Кум, която прочетох.

Нека първо се спра на историята. Гьокхан, трудолюбив и направен сам млад мъж, живеещ в предградията на Истанбул, започнал да получава съобщения като „Ти си различен“ от потребител на Kübra, когото никога не е срещал, чрез приложение, наречено soltaç. Животът на Гьокхан, който е син на предано семейство, ще се промени напълно с тези съобщения. Без да знае, че Кубра е изкуствен интелект, той си мисли, че е човекът, избран от Аллах и смята, че ще промени света. Това подозрение ще доведе Гьокхан и неговите последователи до катастрофа.

Въпреки че това се случва от страна на Gökhan на историята, ние също наблюдаваме страната на Силиконовата долина. Докато тримата приятели Берк, Дениз и Селим идват от САЩ като имена зад изкуствения интелект и продължават работата си в компанията, която инвестира в тази технология в Истанбул, приятелските отношения между тях също ще променят измеренията си.

Ако трябваше да дам една звезда само на историята на Kübra, определено бих й дал пет звезди. В тази връзка съм сигурен, че ще го видя на бял екран. Дължим много на историите на Афшин Кум, които измъкнаха от тази яма индустрията на турските телевизионни сериали, затворена в определени теми. Най-голямото ми желание е и други да следват пътя, открит от Hot Head за индустрията на турското кино и телевизионни сериали.

Мисля, че няма много какво да се каже за стила на романа. Не е лесно да се постави разказът в стил в историите, които са оформени от събития, а не от герои в сюжета. Има много малко автори, които чета с признателност в това отношение. Засега Афшин Кум не е от тях. Но той има място във всичките ни глави. Kübra е много приятен роман, който обединява понятията за изкуствен интелект, човешко его, вяра и технология. Освен това той е актуален и по отношение на философската проблематика, която проблематизира. Горещо препоръчвам да го прочетете.
Скрит текст:
Да преминем към историята.
Откъде да започнем, първокласен (първокласен) изследовател по компютърни науки/изкуствен интелект и двама приятели разработчици на софтуер дойдоха в Истанбул от САЩ, за да получат инвестиции и да се опитат да вдъхнат живот на своите проекти. Но след рационалната изследователска среда, с която са свикнали в най-добрите университети в Америка, те се натъкват на невежество и нелогичност, каквито не могат да си представят в Турция.
Това е книга, която понякога е забавна, а понякога ви омагьосва с нивото на детайлност и знания.

Наблюдение върху героите.
Берк е изследовател и следователно има ограничен опит в разработката на софтуер. В резултат на това той няма дисциплина за разработка на софтуер (за разлика от Selim и Deniz).
Berk прави промени в кода, без да го тества по свое усмотрение. Всичко излиза наяве заради неговата недисциплинираност. В един момент компанията въвежда задължителни процедури за контрол на качеството, така че Berk да не изпълнява кода, без да го тества. Тези видове са често срещани в реалния живот. Той е най-добрият в света в собствените си изследвания, но му липсва дисциплината в разработването на софтуер. Няма нищо лошо в това да го осъзнавате. Опасно е, ако той не го осъзнава и ако високото му его от собствените му научни постижения го кара да мисли, че е и добър програмист.

Може да сте добри в изследванията си, но ако нямате дисциплина за разработка на софтуер и не сте наясно с това, ето какво се случва в книгата. Авторът трябва да е преживял подобни неща в трудовия си живот.

В края на книгата се появява един от най-ефективните примери за изтичане на мозъци. Турция уволнява човека, който ще развие най-много цивилизацията за единица време, учения, който има знанията да превърне страната в най-развитата страна за кратко време.Калифорния го грабва във въздуха. За да примами мъжа, когото пробационният служител псува преди 4-5 дни, без да го чуе в Турция, американският професор купува самолетни билети според тези отговори, съобразявайки се с различните отговори, които мъжът може да даде, въпреки че все още не знае какъв отговор ще даде.
тези преводи са  с гугъл, малко са счупени, ама горе-долу става ясно, че Чаги ще го баламосат Mask
Скрит текст:
Фактът, че изкуственият интелект става самосъзнателен, е тема, която се обсъжда от много години. Освен това ясно видяхме накъде сектите и вярата могат да доведат хората. Дори някой, който работи на струг, може да стане боец. Нещо повече, той вярваше толкова много, че дори когато се казва, че изкуственият интелект е изпратил тези съобщения, той може да отнесе събитието до измерението на „Бог създаде Kübra, за да изпрати тези съобщения“. Никаква логика не работи в лицето на това вярване.
направо джихадист ще излезе наш'то момче Joy
    Лор, благодаря за изчерпателната информация. Заинтригува ме и ще следя с интерес всичко, свързано с Kübra.

Виж целия пост
# 19

Току що споделено от НФ - броят дните като нас и нямат търпение . Ще разбие рейта и донесе успех и емоции на зрителите по света . Трябва да му забранят да се облича в бяло Animal Scream Cat човек получава аритмия и е чок саджък. Инфаркт направо. Не се издържа на тоя нечовешки Огън , съблазън и красота SobSobNature Fire Ангел в бяло🤍🤍🔥🤯 погледа и красивите очи в които потъваш в тях са отделна Вселена🤎🤎


Рускините са отразили репортажа , засега няма нищо преведено за Кюбра.
Цитат
Ахсен Ероглу, която беше забелязана в района на Нишанташъ, на въпрос кога ще напусне Турция, както беше обещано, отговори: „Бях разбрана погрешно. Никога не съм искала да напускам страната. Имам семейство и приятели тук. Няма да ходя никъде. Сърцето ми е чисто. Не мразя хората.“Ново от Гизем Караджа позната ни от ПЕ.  Присъствала е на събитие. Готин крак , но стайла не го е нацелила.

Мениджъра е отразил новостите за Терзи
https://twitter.com/enginaykanat/status/1682276867804471296
Виж целия пост
# 20

Всъщност не е до бялото на ризата, до мъжа обечен с нея е.....Heart Eyes

Виж целия пост
# 21
Така е до мъжа е има много красиви и харизматични ,но нащУ в бяло и червено и черно пръска еротик заряд. Погледа с който те съблича и облича❤️‍🔥 мъжките ръце ,изваяно лице.
Гласът му възбуждащ и топъл.
Жегата навън и Чачи не ми влияят добре Joy

Дали ще ни огрее да се разсъблече в новия сезон.  Така желая да видим плочките.
Диета ли тренира ли но се поддържа.
Повече с диета. Като му се яде си яде и не му пука.
Виж целия пост
# 22
Да,Феми, за "Кюбра "казва съвсем малко- че вече са накрая, на последните глави и ,че там става малко по-динамично.
Каза,че екипа е страхотен, хората са интересни и за нея е възможност да научи нови неща.

Има нов откъс
https://www.instagram.com/reel/CvC8eXgorUt/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Явно баща му отказва да се храни.
Пеями му казва ,че трябва да яде нещо. Малко само. Има нужда от храна.
"Хайде! Не може повече така!"
Той не иска. Пеями му предлага да му изпее песента на Кираз.
Той отново не иска да се храни.
Пеями започва да му крещи:
"Няма не искам! Казах ти яж! Отвори си устата!  Отваряй ти казвам!Отвори я! Престани! Престани! Престани!"


Поредната тежка сцена !
Страхотни са и двамата!

И отново любимата сцена в дискотеката
https://www.instagram.com/reel/CvAuDWlsqY9/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Виж целия пост
# 23
Здравейте , нерде сте ? Пеями е нетърпелив вижте какви работи прай с кака Бери
Палав неустоим секси котарак

Нов откъс от НФ Нези ще преведеш ли моля, ако си свободна:hibiscus:
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1683220405455028225

Нова тема и нов сезон . Радвам се че завършихме старата и сега сме с нови приключения с Терзиза този лепотац важи правилото Веднъж твоя и щастлива никога! Ако иска и на сръбски ще му го напиша


Обожавам гласът  и темперамента й. Heart Eyes Чаги играе като истински Звяр .  Шека пее, като звяр пред публикаТова , което е изразила Габи няма какво да добавя.
И на мен ми спря дъха.  Великолепни са и двамата за Оскар направо👏👏 Отново емоционална сцена! Cold Sweat
След това ще е сцената в дискотеката. Пеями ще изпуска напрежението.
Знае, че не трябва така да му крещи  не се контролира.

https://twitter.com/gabriel30044076/status/1683172264630419456

Еха! Боже мой! Свърши ми въздуха! Какво фантастично представяне на актьора Чаатай Улусой в ролята на  Пеями в Terzi/#TheTailor! Направо ми потекоха сълзи!
 Ти си ИЗКУСТВО, мили мой!
@netflixturkiye
cagatayulusoy olgunsimsek
#cemkarci Браво на целия екип


Джемре ще облече червената рокля , която Пеями уши за Есвет
Постера е уникален .Heart Eyes Ейваллах на фотографа и на красавеца табики .

През новата седмица сме в десятката в световната МБД за наблюдавани актьори
От премиерата на Терзи не е изпадал от класацията и така до сега. Още дълго ще е там Nature Star

Виж целия пост
# 24

    Феми, така ни е напекла жегата, че и в темите забравихме да пишем. Тишина и спокойствие е навсякъде. Спасяваме се, кой както намери за добре.

Виж целия пост
# 25
То жега , ама още повече с тоя кадър . Лелееее , умрях и прегрях .
Завиждам и неблагородно на колежката как се любува на красавеца мокър .
Неустоим е . Ще видим ли Аполонско тяло и шортиии . Божеее , хайде че жадувам направо

Софиииии , идвай и давай коктейл че бира нема да ни действа .
Animal Scream CatNature FireNature Sweat DropsNature Fire
мокър котарак с капки вода по тялото. То поглед , съблазън , Горещииии страстиииии са най опаснииии . С тая брадица е още по секси . Ох не знам как да го опиша. Нямам думи. Това не е човек ! Flushed Ново от Салих . Релаксира и снима новият проект Камък на желанията  и ще се наслаждава на Терзи


с тази визия ми харесва , симпатяга е . В Терзито го състаряват и зализват с тоя бял косъм.


Това е да си холивудска звезда  и ти се отварят вратите .

📸💫 Холивудската звезда Том Круз пристигна в Истанбул, за да заснеме втората част на най-новия си филм. В неделя, когато най-големият пазар в Истанбул - Kapalycarsi, обикновено не работи, вратите бяха отворени специално за него.
Виж целия пост
# 26
Момичета, как сте в тази жега ?
Вижте какво ми донесоха,
Старо , но златно Simple Smile

Обожавам го, този прекрасник...
....
Щях да пиша за всички споделени снимки на Чачко в бяло, къде видяха, че е стар...
Не ми се вярва чак на глупостите...

Пътувах до свято място събота и неделя, споделям с вас една  снимка от Родопите...
Виж целия пост
# 27
Günaydın!
Вчера най-накрая стигнах до Чанаккале.Беше ми приятно да бъда там,където скоро беше и Чачо. Града не е малък,улици,магазини,заведения и една много приятна крайбрежна улица. Има и доста прилично яхтено пристанище.
Дали някоя от тези яхти не е неговата?
Мисля,че минах покрай магазина за риболовни принадлежности,пред който се беше снимал с аркадаши,но беше затворен.
Лор,за съжаление и в трите книжарници, в които проверих ,книгата е изчерпана...
Феми ,тук няма конкретен диалог за превеждане,това са реплики от официалния трейлър, които са от различни моменти.
Ох,вече търпението ми е към края си!
Още само три дни!!!
Heart Eyes
Виж целия пост
# 28
Нези, помислих си че си в Чанаккале.
Тешекюлер ,че сподели пейзажи.
Красив град. Има и университет и студенти. Не е малък  след като е и с пристанище.
Какво ли е усещането да си там ,където и Чаги е стъпвал има и приятели и родителите му живеят там.
Мисля ,че яхтата му си е в пристанище в Истанбул ,знам ли може и в Чанаккале да е. Ако е вярно че си е поръчал яхта по поръчка ще си ползва и двете.  Като сме луди да се организираме и посетим Чанаккале и после Гьокчеада. Ако нацелим и когато любимеца е там още по добре.
Обещавам няма да му се нафърля Joy
Само ще изкрещя и паникьосам.  

След като книгата се е изчерпала значи се купува и е интересна. Темата за изкуствения интелект е актуална по света. Пак ще ударят джакпота.

Музей на невинността проверих от линка на Хеликон не е евтина и с доставката.. ще помисля пак или ще потърся да си я изтегля.

Щях да коментирам това което е споделила Ахсен че са към края на романа на Кюбра.
Това значи ли че якънда ще приключат със заснемането?
300 стр. с кратки епизоди.
Ясно е че ще изменят от книгата по принцип така правят.

Защо не пуснат мокра снимка със Звяра в цял ръст по тяло само загатват и нямам търпение.
Продължението ще е адреналин и кеф.
Само Чаго може да ме накара да гледам накуп и да искам още и още.
Наслада за сетивата. Уникална красота и талант.
Луда любов, каквато не съм мислила, че ще изпитам. Когато ми казваха, че има хубави турски сериали и актьори да съм ги гледала се смеех и викам как ли пък не.
Сега  ми промени мирогледа.     
Кога ще му видим очите с нещо ново и кълбото се е умълчало.
Виж целия пост
# 29
Феми,след тези снимки ли кака е изревнувала ?
След това ли се разделиха?
Въпреки, че някъде четох,че тя му била изневерила и след това са скъсали...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия