Несполука

  • 4 099
  • 17
# 15
Учителка по природни науки? В гимназиален етап не се учи предмета ЧП.  Коя от науките да бъде? Физика, астрофизика, биология, химия? 8 години накуп? Успех.
Виж целия пост
# 16
Днешните младежи / ученици хванаха короненото време, което също им оказа влияние на ученето.

Като цяло съм съгласна с др. мнения. Дай си първо сметка
- какво те влече?
- колко време имаш до изпита по какво?
- къде са пропуските?
Иии действай:
- учебници, сборник, помагала
- читава информация от интернет, препоръчаха ти горе сайт,
- и в крачка търсиш учител, ако все още има нужда.

Не се обезсърчава, започвай отнякъде щом имаш цел, сега ти е времето.
Паралелно може да поработваш за уроците - и за по-добра организация на деня, повече мотивация, социални контакти, допълнит. опит.

Успех!
Виж целия пост
# 17
Учителка по природни науки? В гимназиален етап не се учи предмета ЧП.  Коя от науките да бъде? Физика, астрофизика, биология, химия? 8 години накуп? Успех.

В интерес на истината 8 години накуп въобще не са много. На мен като ми трябваше математика за матурата минах целия училищен материал за малко повече от едно лято (буквално почнах от броенето на ябълки и портокалчета в Кан Академи и стигнах до учебниците по аналитичната геометрия и precalculus-a, къде ги крадях от libgen-a). Те в даскало вече 2 странички урок го тътрят по 2 седмици. Пък и по- хубаво да си свиква със сериозното учене, щото в унито на 2 седмици минавахме на следващата книга, не страница. По- читавите и сериозни професии в бъдеще също си изискват редовно учене.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия