Най-гадната зодия за мъж! - 6

  • 26 119
  • 726
# 495
темата е за най-гадната зодия и лъвът не е за тук 😊
Да бе, баш на мястото си е. Ще ми казва той да бъдело по неговия начин и да внимавам какво говоря, че да не се разделя с почивката .... на куково лято.
Имам близък Лъв /на моя приятелка мъж/ и сме във вечна борба за надмощие, и на двамата ни е писнало, но все попадаме в едни такива задънени спорове. Ако ми е мъж ще се избием със сигурност, те затова си взимат и по-покорни женички.
Виж целия пост
# 496
Идеалната жена за огнен мъж е някоя, която ще му вади душата с памук. На мен не ми е много лесно, защото усещам, че имам някакво съревнование с него. Трудно ми е да бъда "жена" в общоприетия смисъл по всяко направление.
Виж целия пост
# 497
Идеалната жена за огнен мъж е някоя, която ще му вади душата с памук. На мен не ми е много лесно, защото усещам, че имам някакво съревнование с него. Трудно ми е да бъда "жена" в общоприетия смисъл по всяко направление.
100% съгласна. Все едно аз съм го написала.
Моят е лъв, без нито 1% вода в картата си! Представете си за какво дърво става въпрос!
А аз съм вода, вода, вода...
И като ме ядоса, казвам всичко директно. Това с памукът не го умея, а при него определено трябва.
Все да е на неговото, никога не е виновен, никога не се извинява, все не му стига свобода ...
Иначе забавен, интересен, умен.
Виж целия пост
# 498
Здравейте ,момичета🌸Хайде и аз като един скорпион да се включа.🤗Съгласна съм ,с поста по-нагоре ,че сме лоялни,може би най-лоялната зодия.-Аз съм скорпион с асцендет телец и луна в рак .Съпругът ми също е скорпион🦂Но трябва да му се направи ретификация,тъй като не си знае часа на раждане.А без  на часа на раждане е с луна в скорпион
Виж целия пост
# 499
Ами лъвът е много по-добре от везна, да ти каже "Да скъпа, каквото кажеш" и да остави всичко на твоите рамене, финанси, деца, пазаруване, вечеря, всичко ама всичко. Има нужда да чувства, че е уважаван и е главата на семейството и понеже на мен ми беше дошло до гуша да съм мъжът вкъщи, ми е идеален, харесва ми да разчитам на него. Не съм послушна жена, не му се подлагам, просто с него не трябва с рогата 😊 Лесни са от гледна точка на това, че не искат много и не са манипулатори. Иска добра дума, много страст и да не го злепоставяш навън, то и аз това искам и си пасваме идеално. Напълно съм съгласна, че жената не трябва да се поставя в зависимост от тях, стават деспоти, но не знам дали това не важи за всички мъже по принцип. Имат си лоши черти, но са много далече от най-лошата зодия. Аз не се съревновавам с него, нямам в какво, работя в съвсем друг бранш и не сме съпоставими като успехи. Скорпионът също го харесвам много, но за приятел. Като то слушам какви тестове прави на жените, не бих могла да го изтърпя. От друга страна, е готов на чудеса, море ще преплува за любимата жена, но след като я е проследил колко време е била онлайн, какво се вижда на заден план на снимките й от преди 15 години, какви са били отношенията с баща й когато е била на 3... Не съм срещала други хора, които да слушат толкова внимателно и да помнят толкова детайли, даже понякога си мисля, че нарочно не ми казва, че този история вече съм му я разказвала, да провери дали ще разкажа същите неща или съм украсила нещо предишния път. Понякога са много груби, но много се самоанализират и ако си им в сърцето, ще ти покажат, че съжаляват по начин, който няма как да не те размекне. Голямо наказание е да ти е враг, но голямо щастие да ти е приятел.
Виж целия пост
# 500
Сигурно ли е, че лъвовете не са манипулатори?

Аз нали съм скорпион, много съм мнителна. Все мисля, че има задна умисъл и скрита цел в нещата, които говори/прави.
Виж целия пост
# 501
Според мен си мнителна и от луната ,Раците са си мнителни.
Виж целия пост
# 502
Ами реално има цел - да те подчини колкото може повече.
Виж целия пост
# 503
Според мен не са манипулатори, напротив твърде директни са. Казва си направо какво иска и даже те организира, заобиколният път, стратегиите и тънките сметки не са им сила. Даже може да седне срещу някой и да каже, че е тъпанар, че за нищо не става, била съм свидетел, хич не мисли, че утре може да разчита на този човек за нещо, няма задни мисли и действа винаги със сърцето. Това е и най-трудната им за преглъщане черта, нямат такт, дипломация, направо нареждат. Имат вродена харизма и го знаят, но то им е дадено, не включват копче за да омагьосват.
Виж целия пост
# 504
Овен ,за мен е  най-директният знак.
Виж целия пост
# 505
Сигурно ли е, че лъвовете не са манипулатори?

Не не са, казват си нещата които не харесват на секундата, няма лъжи, увъртания и манипулации. Околните могат да го усетят, като избухнал взрив на момента, но с точното отношение от ответната страна, бързо им минава. Каквото искат, винаги го получават, но с точност, усърдие, лоялност и най- вече борба. За тях думата " Няма и не може" не съществува.
Абе през планини ще мина, и пак ще получа това, което искам. Може и късмет да е, но и с много труд, но никога подмолно.
Виж целия пост
# 506
Обаче минавам да си потвърдя мнението за Телците. И не говоря за екса. Други мъже, просто в разговор. Е умират си да се заяждат, обвиняват, бъзикат гадно, да се доказват колко са велики....
Таман се заговорите за храна и музика, викаш си - тоя е пич и бам нещо те клъвне...
Виж целия пост
# 507
Те всички хора са такива, не знам какво му става на тоя свят. Вече не виждам разлика между зодиите, повсеместно психясаха хората.
Виж целия пост
# 508
Мъжете Телци са винаги непоклатимо прави.
Пълна загуба на време е да спориш с тях, подигравателни всезнайковци, убедени в правотата си.
Изобщо земните зодии за мен са ужасни, единствено жени Козирог са поносими.
Виж целия пост
# 509
Моля да се чете с чувство за хумор...или с възмущение. Всеки сам си решава.😀😉
(Източник: интернет)

ОВЕН
Интелигентен като овца


Някои са умни. Други – просто шумни. Вие сте от вторите. Авторите на хороскопи твърдят, че сте “интелигентна, творческа натура с артистични способности”.
Естествено, това не е напълно вярно. Интелигентни сте, доколкото би могло да се каже, че всяко човешко същество, а и повечето кучета, свине и примати притежават интелигентност. Представете си една овца. Тя също донякъде е интелигентна, нали така? Също като нея да обичате да блъскате главата си в стената. Всички останали знаем причината – понеже много ви харесва, когато не ви боли в паузите. Вие сте използвачи и лъжци, но това си ви харесва.

ТЕЛЕЦ
Не, че са упорити…


Имате огромен умствен капацитет
– неосъществен обаче. Поне сте последователни и прагматични. Не сте упорити, не. Вие сте инатливи като магарета! Дотам, че ако ви предоставят аргументи, които противоречат на това, което сте си наумили, вие просто не ги чувате. Последователни сте в смисъл, че като си наумите нещо, няма сила, която да ви го избие от главата. Личи си, че обичате да си угаждате, а страстта ви да притежавате скъпи и лъскави вещи ви приближава повече до свраките, отколкото до бика. Надарени сте с талант за общуване. Невербално, понеже способностите ви за членоразделна реч са малко ограничени.

БЛИЗНАЦИ
Не знаят какво искат


Умът ви е остър, изтънчен и бърз.
Толкова бърз, че нишката му постоянно се губи, а устата не успява да проследи пътеките, по които бяга. В това няма нищо страшно, защото и бездруго не можете да вземете и най-простото решение. Не защото сте колебливи като Везните, а защото нямате представа какво точно искате. Събеседниците така и не могат да осъзнаят, че сте гений, понеже никой не разбира брътвежите ви. Когато се шегувате, на всички им е смешно, освен на обектите на майтапа ви. В този смисъл не ви трябват врагове – всичките ви приятели ви мразят. Можете да поднесете уникален дар на околните – изчезнете!

РАК
Мрънкат и мърморят


Вие сте чувствителни хора с голям афинитет към творческите дейности.
(Много плачете и добре лъжете.) Личността ви е като магнит – всички искат да са във вашата компания. Едва след като добре ви опознае човек, разбира колко сте неприятни. Песимисти сте и непрекъснато мърморите и се оплаквате. А ако си харесате някого, залепвате за него и няма отърване. Такива пинтии сте, че трябва да си сложите гумени джобове, за да може да крадете супа от столовата, когато никой не ви гледа. От пътищата на живота вие сте избрали трънливата пътека на психопатията.

ЛЪВ
Изумяват с претенции


Кое е това нещо с миниатюрен мозък, огромна уста и мнение, за което никой не го пита? Не, не е жабата! За вас говорим. Роден водач, цар на животните… По принцип няма как точно пък вие да сте цар, нали се сещате? Във вас хората виждат един гигантски егоист, който на всичкото отгоре е егоцентричен, нетърпелив, арогантен и нахален. Намират ви за изумителна личност – предизвиквате изумление с огромните си претенции. Единствената причина да сте още жив е, че е незаконно ловците да отстрелват хора. Възможно е да сте роден водач, но в реалния живот ще си останете девета дупка на кавала.

ДЕВА
Придирчиви и дребнави


Носи ви се славата на математик, на умен човек, здраво стъпил на земята. На подредени.
Вашето подреждане може да докара нормален човек до лудост. Кой, за бога, вчесва ресните на килима, така че да са напълно успоредни! Придирчиви и дребнави сте. Суетите се за всяка глупост, но в същото време си въобразявате, че сте експедитивни. От вашата уста блага дума рядко може да излезе, защото според вас, ако някой е дебел и грозен, значи трябва да му се каже точно това: “Ти си дебел и грозен.” Е, то и вие не сте първа хубост! Колкото до математиката, тя ви служи само да пресмятате грешките на близките си хора.

ВЕЗНИ
Стават за адвокати


Искате да сте най-любезните, най-лицеприятните, най-фешън – все вие да сте отгоре!
На вас винаги може да се разчита, че ако обещаете нещо, няма да го изпълните. Или ще го изпълните? Или не? Кой знае…
Нерешителни сте, освен ако не става дума да си угодите с някоя гъзарийка. Тогава много бързо решавате да си я купите, независимо от цената. Важното е да има с какво да се изфукате пред приятелите. Докато все още ги имате. Дотолкова държите на външната хубост, че за вас грозните и уродливите не са хора. От Везните стават прекрасни адвокати, защото умеят да лъжат, да мамят и да крадат.

СКОРПИОН
Прилича на тирбушон


По душа Скорпионът прилича на гигантски тирбушон – студен, крив и остър. Въпреки тези качества са верни и добри приятели.
Всъщност толкова добри, че биха забили нож в гърдите на близък човек, а не в гърба. И толкова верни, че дебнат зорко да не им изневерят, дори и само с мисъл. И тогава – смърт! Те са също така много чувствителни. Обиди ли ги човек, трябва да очаква възмездие. Рано или късно проклятието на Скорпиона ще го застигне. Някой по-злобен човек би казал, че Скорпионите са доказателство, че Бог не съществува. Ако съществуваше, досега да ги е поразил до крак с мълнии.

СТРЕЛЕЦ
Не-човек, няма мярка


Вие сте привлекателен, жизнерадостен човек, който създава радост за околните.
Те например се радват много, когато ви се случи някой сакатлък и вземете да млъкнете с вашия несекващ ентусиазъм. Запазили сте детинското в себе си и все още сте с акъла на тригодишно. Не може да ви нарани нещо, което не знаете. Тоест вас нищо не може да ви нарани. Вие сте не-човек: непоследователни, нетърпеливи, нетактични… има и още. В нищо нямате мярка. За вас външността е важно нещо, тъй като сте доста суетни. Предпочитате да носите универсални дрехи, които с годините не губят актуалността си и винаги изглеждат безумно.

КОЗИРОГ
Извъртат се на 180 градуса


Мислите си, че най-бързият път към сърцето на любимия е през гръдния кош.
Това е защото сте безпардонен и емоционален инвалид. Подвластни на настроенията, може в един момент да сте забавни и духовити, а в следващия – да ви потънат гемиите. Типично е да се извъртите на 180 градуса и да провалите плановете на цялата компания, защото внезапно сте решили, че точно днес не ви се пътува. Скромен сте, и с право – има защо. Винаги се опитвате да употребите възможно най-много и най-сложни думи, за да изразите възможно най-незначителната идейка.

ВОДОЛЕЙ
Зависят от настроението


Вие сте интелектуалец и всички ви уважават за големите ви познания.
Но те често са погрешни. Толкова сте заблудени например, че вярвате, че хората ви обичат. Дори и да има такива будали, те всъщност харесват фалшивия образ, който са си изградили за вас. Не допускате никого близо до сърцето си, сигурно за да не видят, че е от тенекия.
Мразите монотонността. По тази причина често се препъвате – досадно ви е, че единият крак трябва да стъпва след другия. Може да свършите дадена работа блестящо или супер некадърно. Това зависи от настроението ви в момента.

РИБИ
Лъжат само когато говорят


Вие лъжете единствено когато отворите уста да говорите. Вашето невежество е енциклопедично. Като се взрат в очите ви, хората имат усещането, че някой друг е кормчията на този кораб. Живото ви въображение ви нашепва в ухото, че ви преследват от ДАНС, ЦРУ, ФБР и “Топлофикация”. И, каквито сте песимисти, вярвате, че ще ви хванат. Затова и пиете толкова много. От мъка. И от сутринта, де.
Слабохарактерни сте, с ниско самочувствие. Смятате, че за всичките ви несгоди е виновен лошият късмет. Истината е, че сте си виновни сами – с грандиозния си мързел.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия