Лотария "Зелена карта" 2025

  • 24 583
  • 306
# 195
Такива като него най-много ги искат- млади, здрави и да бачкат.
Виж целия пост
# 196
Здравейте, моето синче подаде за трети път и дано този път го огрее, че иначе мисли и за други варианти да ходи в Сащ. Та въпроса ми е, такива като него 25годишни имат ли шанс да ги избере компютъра? Ходил е по бригади и на туризъм преди две години, но иска, та иска таз "пуста" САЩ. Дали с лотария или не търси си варианти.

Да! Ние бяхме точно на 24 и бяхме ходили на бригади успех!!
Виж целия пост
# 197
Аз подавам от 20-годишна вече десет години и не ме избират Sad и аз съм била два пъти на бригади, с диплома, която се признава в САЩ, но не, не ме искат.
Виж целия пост
# 198
Селекцията е на лотариен принцип, не теглят всички бригадири.
Дори не теглят тези, които най силно желаят.
Аз от години стискам палци на Скот и семейството му, защото момчето много иска да дойде.
Виж целия пост
# 199
Все пак е лотария, теглят всякакви хора. Имаме познати, бяха на 45 г. като заминаха, не с някакви уау професии. Случаи всякакви, успех на тези, които го искат от цялото си сърце!
Виж целия пост
# 200
Дано сега третият път му е на късмет, защото ще отиде на туризъм ако не го изберат и незнам какво ще му щукне след това, най-много да остане и да му изгори визата за туризъм. Каквото е, да е здрав, па другото.... Писах тук малко да се поуспокоя, знам голям човек е, но майките цял живот им берем дерта. Лек ден дами🍀
Виж целия пост
# 201
Доколкото разбирам, е завършил студент. Защо не запише някоя магистратура там? Шансът, да го изтеглят, не е голям, все пак. Коментирали сме и преди.
Виж целия пост
# 202
Доколкото разбирам, е завършил студент. Защо не запише някоя магистратура там? Шансът, да го изтеглят, не е голям, все пак. Коментирали сме и преди.
И моята дъщеря драпа със зъби и нокти да се добере до Щатите. Много иска да учи там, но за огромно наше разочарование не я приеха за бакалавър. Сега за магистър мисля, че ще е още по-трудно или бъркам? До колкото знам за магистър почти не отпускат стипендии, а и приемът е много по-малък. Та ми се струва почти невъзможна мисията "магистратура в САЩ".
Виж целия пост
# 203
Здравейте, имам и друг въпрос:
Сина си изкара международна книжка, но  от там не знаели, че трябвало да се легализира първата страница. Това го е чел някъде, но не бил сигурен. Та трябва ли да е легализирана или не. Където се е обаждал са казвали, че не са наясно.
Виж целия пост
# 204
Не, не сме имали нужда от легализиране на никакви документи, но специално за шоф.книжка не ни харесаха преводите от България и се наложи да ги правим на ново тук. Българският културен център в Чикаго прави тази услуга, много коректни и бързи бяха. Има и други опции за превод бг-ан тук, в случай, че се наложи.
Виж целия пост
# 205
Аз шоф.книжка не съм превеждала-тя си е на латиница/освен бг език/, факт е , че имах право на 30 дена само да карам с нея, след това се явих на изпит тук и си взех американската. Може би от щат до щат има разлика.
Легализации и на мен никъде не са ми искали, въпреки че си имах само преводи.
Виж целия пост
# 206
На нас акта за раждане на детето ни искаха няколко пъти,  друго превеждано не се сещам.
Виж целия пост
# 207
Просто се заяждаха с нас, ама това е….
Виж целия пост
# 208
Благодаря за отговорите. Книжката си я изкара да я има, една година и е валидността, решил е да ходи на туризъм и ако удължи от там процеса била в плюс за него. Това ще е след тегленето на лотарията. Всичко си бил организирал, само сега е в дилема да легализира ли първата страница. Лек ден дами, за сега🍀
Виж целия пост
# 209

Защото животът в САЩ, икономически измерен, не се различава чак толкова от живота в България...
Толкова добре написано... Прочетох го и на мъжа ми. Съгласи сме с всичко казано от Вас, но в България пък предвид политическата обстановка, дори вече нямаме и малка надежда за тръгване в добра посока. Реално докато преди няколко години искахме да дойдем в САЩ, сега просто ни се струва, че избираме по-малкото зло като решаваме да пробваме детето ни да бъде и американски гражданин и един ден да има опцията да избере, не като нас да се надява на някаква лотария. Да видим дали ще спечелим и дано стане което ще е по-добре Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия