Съпруга с ниско до никакво либидо, счупвами се психиката

  • 19 289
  • 283
# 270
Гали котето.
Виж целия пост
# 271

Или някой друг го прави.
Виж целия пост
# 272
Странна история. И отговорите на автора са ми малко недовършени и като цяло несвързани. Или е пързалка темата или просто много тъжно за човека, но той си го е избрал. Нищо не му зависи от тази жена, тя и деца сигурно не иска. Определено е за терапия, но желанието трябва да дойде от нея, тя може би е прекалено нещастна и депресирана, за да се измъкне, просто така е живяла цял живот и й е удобно, не трябва да полага усилия, защото всичко й е наготово и защо да се труди или да върши нещо.
Автореее..... ако бях на теб изобщо нямаше да чувствам вина да си намеря любовница. Така ще ти дойде желание за живот, че нов човек ще станеш. Тя тази жена ти е потискала мъжествеността с години, че затова ти е трудно да си повярваш. Прояви малко самочувствие и се огледай наоколо, нека животът ти не бъде само около жената, създай си други преживявания, тя няма да се промени, единствено ако не осъзнае, че почва да те губи и,ч е не си й в кърпа вързан. Я спри да се прибираш след работа, споделяй й за някоя колежка как е флиртувала с теб, прави се на недостъпен, спри да се държиш мило.. нека усети, че не си даденост и някоя друга те иска, да видим дали няма да й се доправи секс пак.
Виж целия пост
# 273
Не съм съгласна. Ще й разправя как Гинчето от счетоводството му се е усмихнала, дано заревнува, да бе!
Спри й парите и подай молба за развод, гарантиран ефект. Joy
Виж целия пост
# 274
Авторееее, дойде зима, за оплакване си
Виж целия пост
# 275
Някак ми е много трудно да повярвам в тази тема. Няма толкова окаян мъж, подлаган на такъв тормоз и унижения (защото мното от описаните ситуации и отношения са си точно това), а той да стои и със сълзи на очи да обяснява "Обичам я, бе, обичам я!". Като я обичаш, стоиш, налягаш си парцала, счупваш си психиката и се самообслужваш в банята.
Няма такива семейни ценности, заради които да си струва човек да потъпче собствената си личност. Голямо мрънкане, голямо чудо. То и на сексуална жена ще и се отще при такава безгръбначност.
Виж целия пост
# 276
Той, мазохистът:
- Бий ме, мъчи ме, обичам те!
Тя, садистът:
- Няма пък!
Виж целия пост
# 277
Не знам за психиката, но да се оплача и аз.
Жената без малко да ми счупи физиката. Щото един час преди това я заплаших, че ще я скъсам.
(Много филми гледам)
Виж целия пост
# 278
Ако беше я скъсал, нямаше да те счупи. Simple Smile
Виж целия пост
# 279
Ако беше я скъсал, нямаше да те счупи. Simple Smile
Един виц по темата:
В една фирма започнала работа красива жена. Един от колегите й непрекъснато я гледал с влажни очи и всеки път й казвал, че ако му падне ще я умори със секс. Днес така, утре така, на жената й станало любопитно какво толкова ще направи и го поканила на гости. Пристигнал мъжа, масата наредена - ядене, пиене, както си му е реда. Хапнал си доволно мъжа, пийнал порядъчно и полегнал на дивана, почти заспал. Жената го бутнала  и го подсетила, че нали обещал да я умори със секс. Мъжа отворил очи, махнал великодушно с ръка и казал:
 - Ааа, живей, бе, живей!
Виж целия пост
# 280
Че кой кани мъж за секс и обикаля около печката?

В по-младите си години отивам на първа среща с мъж 13г.по-възрастен. Нищо впечатляващо, сухарско даже. С нетърпение чакам да си ходим. А той накрая ми казва " Много приятно беше , предлагам следващия път да не ходим по ресторанти, а да дойдеш у нас и да ми сготвиш нещо". WTF?!? Като е жена трябва да готви и да реди маса...
Виж целия пост
# 281
Никаква храна не ни е интересувала с мъжа ми като гаджета, само едно нещо ни вълнуваше .. . 😂😂
Сега вече и манджата е важна, ама и другото не е за подценяване. И така вече 17г. Иска си поддръжка.
Виж целия пост
# 282
Щом стигнахме до вицовете Laughing
Жената (с леко разочарование): "Нали каза, че ще ме любиш като животно?"
Мъжът (доволно): "И заекът е животно, скъпа!"
Виж целия пост
# 283
Аз ако съм мъж, ще говоря с нея и ще й кажа написаното тук, облечено в каквито думи ви върши работа. Хубаво е, че се замисляте каква може да е причината, най-добре я питайте. Ако Ви обича, ще говори с Вас. Това за майката и сестрата тя ли ви го каза? Ако е тя, вероятно не иска да прави секс изобщо с Вас. Това не значи, че има секс с друг мъж, много двойки си живеят така, в миналото от прекален морал, например. Имам предвид, че не е нещо ново. Лично аз смятам за притеснително, че е споделяла подобни неща за майка си и сестра си, каквато и да е целта, е грозно да се говори така за близките и очаквайте подобно отношение и зад Вашия гръб. Понякога се дразня, че цял живот се бъхтам и нищо даром от никой, понякога се радвам, че така нямам шанс да ме обземе меланхолията и да изпадна в кататония или депресия.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия