За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 25 180
  • 742
# 60
Здравейте.
Дайте идея какво да сготвя с буркан свинско (консервирано месо). Не искам да е тип яхния, обаче.
С ориз, на фурна. Чудно става.
Виж целия пост
# 61
Донесоха ми  от някаква лъскава сладкарница в Одрин шоколадова баклава. Изглеждаше като тази, но тук пише ,че е с течен шоколад и локум,а в онази струва ми се нямаше и съм почти сигурна,че беше с истински шоколад, а не течен защото беше още по-тъмна, вероятно правена с черен шоколад.
 Има ли някой рецепта за такава баклава с наситен шоколадов вкус?
Виж целия пост
# 62
Доли, kошнички от пармезан( + малко кашкавал) издържат 3-4 дена в кутия/плик, аз ги увивам с тънка кърпа/тензух.
  За пълнеж -каквото ти душа иска!
  Mikkey -пардон!  Simple Smile
Виж целия пост
# 63
Пеева, друга градска беше с кошничките, не съм аз. Grinning
Виж целия пост
# 64
Малко спам, но днес най-накрая направих торта Капрезе на Мики.
Да ви казвам ли как ухае цялата къща?
Мики безкрайно благодаря за поредната сполучлива рецепта, направи днешния ми празник още по-хубав ♥️
Виж целия пост
# 65
Ауу, добре че ме подсети...
Мики, благодаря! Sparkling Heart Суровото баунти е убиец! Simple Smile
Виж целия пост
# 66
Момичета, сърдечно ви благодаря! Sparkling Heart Много ме зарадвахте! Ze-ze, честит празник...представям си как ухае у вас. Heart Eyes
Виж целия пост
# 67
Моля за помощ! От вчера съм измила и мариновала с подправки (соев сос и суха подправка за риба) голям шаран. Срокът му на годност е до утре. Мога ли да го замразя? И как после да го готвя- трябва да се размрази, или директно го слагам да се пече?
Виж целия пост
# 68
  Не !  Защо да го замразяваш, щом е с подправки,сол,лимон и в хладилник -да чака до утре.
Виж целия пост
# 69
Здравейте.
Дайте идея какво да сготвя с буркан свинско (консервирано месо). Не искам да е тип яхния, обаче.
С ориз, на фурна. Чудно става.
Вече го готвя. Благодаря! Wink
Виж целия пост
# 70
Аз го готвя също с ориз , но с повечко праз, морков и суха чушка.
Виж целия пост
# 71
Донесоха ми  от някаква лъскава сладкарница в Одрин шоколадова баклава. Изглеждаше като тази, но тук пише ,че е с течен шоколад и локум,а в онази струва ми се нямаше и съм почти сигурна,че беше с истински шоколад, а не течен защото беше още по-тъмна, вероятно правена с черен шоколад.
Просто добави какао към обикновена баклава.
Виж целия пост
# 72
  Не !  Защо да го замразяваш, щом е с подправки,сол,лимон и в хладилник -да чака до утре.
Защо да не мога да го замразя?
Виж целия пост
# 73
  Не !  Защо да го замразяваш, щом е с подправки,сол,лимон и в хладилник -да чака до утре.
Защо да не мога да го замразя?
Замразяван ли е досега, включително в магазина или беше само охладен?
Виж целия пост
# 74
 Не !  Защо да го замразяваш, щом е с подправки,сол,лимон и в хладилник -да чака до утре.
Защо да не мога да го замразя?
Защото има сол и подправки. Риба не се замразява със сол. Солта винаги се слага веднага преди готвене. Не предварително.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия