Бебеправене, но без много правене

  • 39 165
  • 1 022
# 15
Та какъв е всъщност въпросът? Как да зачена, правейки секс веднъж в месеца ли?
Виж целия пост
# 16
Според мен първите месец два го карайте по вашата схема 2-3-4 пъти. Докато свикнете с идеята и да няма стрес и напрежение. Ако не стане си дайте малко газ, по себе си съдя, понякога няма ли усилие нищо не се случва…иначе при каката правенето ни беше всеки ден 😂
Малкият стана от 2 пъти в седмицата на овуто.
Та бебето както може лесно да стане, така може и да иска време…
Виж целия пост
# 17
Аз ще те успокоя по въпроса за зачеването. Ние решихме да имаме бебе, но мен много ме беше страх от бременност и раждане и реших първия месец да е само веднъж без презерватив. Ей така, на шега, да имам време малко да се настроя психически. Когато ми закъсня, даже бях забравила.

Просто трябва да уцелите момента и ако трябва да се насилите...

Извън темата за зачеването и хваленето, всяка крайност може да е сигнал за проблем. Както прекалено високото либидо, така и ниското. Направете си едни хормонални изследвания, полови и щитовидни.
Виж целия пост
# 18
Благодаря! Понеже виждам, че има въпроси и на някои хора им е странно ще обясня защо се получава така.
Просто сме явно по-мързеливо и на двамата видно не ни се занимава. Аз си представям като правя нещо да е страстно, да има предразполагане. Моят човек обича секс по 3-4 минути. Аз предпочитам да съм се изкъпала преди това, той обича след работа да го правим, аз предпочитам вечер, той мрази тогава. Като прибавим, че и двамата работим по много и като се приберем ни се почива и идва отговорът.
Като цяло със секса съм малко скарана и аз самата, имам предвид че обичам да го правя ама никога даже не съм достигала до оргазъм и такивааа за да е още по-обстойно обяснено.
Темата няма за цел да се жалвам, а по-точно да ми олекне и да видя дали пък някой не е забременял от по-редки контакти за да се успокоя. Защо не пък и препоръки за повишаване на либидото. Ето една дама ме светна да обърна внимание и на неговите хормони. Simple Smile
Виж целия пост
# 19
Аз съм за спонтанното забременяване, а не за правене /вършене на работа/, задължаващо и отблъскващо.
Когато стане - тогава.
Виж целия пост
# 20
Аз съм за спонтанното забременяване, а не за правене /вършене на работа/, задължаващо и отблъскващо.
Когато стане - тогава.
И аз такаа ама ми е силно притеснено, че хората които го правят всеки ден пак понякога не нацелват точно овулацията, а с нашите 2 пъти да кажем в месеца ми се струва много години в опито. Той е голям вече и доста му тежи това, че нямаме вече дете, аз също го искам.
Виж целия пост
# 21
Моят човек обича секс по 3-4 минути. Аз предпочитам да съм се изкъпала преди това, той обича след работа да го правим...
Т.е. не че не ви се прави, а имате различни предпочитания. Той е нечистоплътен, който задоволява своите нужди за 3 мин., а за теб - нищо. Това не е пълноценна връзка и рано или късно ще избие и в друга посока. Всщност трудно ми е да повярвам, че този егоизъм и сега не се проявява в другите аспекти на отношенията ви.
Виж целия пост
# 22
Доживях в този форум да питат как се прави бебе без секс или айде - с минимум усилия.
Ще повярвам, че самолетите ни пръскат с нещо, то вече нямам друго обяснение.

Иначе аз забременях от раз и от един път, след което мъжът ми замина на друго място за 2 седмици. Когато се върна вече бях бременна. Чист късмет просто. Но това не беше защото не сме имали желание за секс, а щастливо стечение на обстоятелствата.
Виж целия пост
# 23
Тест за овулация. Ако не е пързалка темата. На опаковката пише как се използва.
А допускам, че може да е пързалка, съвсем не защото няма хора, които правят по-рядко секс и съвсем не защото това не е нормално, а защото наистина в такъв форум на полови атлети и атлетки да си развяваш гащите с подобни признания, е странно. Тук всички правят редовен, почти всекидневен, прекрасен секс или ако вече не, значи връзката е свършила. Wink
Виж целия пост
# 24
Бебето може и да стане, ама такъв живот с толкова разминавания, инертност и безразличие, мне. Дори и не си представям.
Виж целия пост
# 25
Ако сега ви смързява да правите секс, след появата на детето не знам как ще е. Тогава хората са недоспали, кисели, уморени.
Иначе казано, детето е сериозно изпитание за всяка връзка и ако няма много сериозен мерак у двамата да се задържат като двойка, доста често се наблюдава турбуленция в отношенията. Помислете го и от тази гледна точка.
Виж целия пост
# 26
Аз доживях да прочета, че някоя жена в 21 век,  в Европа   иска да забременее без да е изпитвала оргазъм.....
Виж целия пост
# 27
Изобщо не става въпрос за полови атлети. Наистина недоумявам как млади и прави хора седят като съквартиранти и нямат желание за секс. Авторката пък не знае що е оргазъм. Мъж за чудо и приказ.
Виж целия пост
# 28
Послепис. Следващите мнения, за "той обича така, аз така мразя, аз се къпя, той - не" звучат още повече като пързалка, ама да видим. Принципно горния пост си го поддържам.
----
Има съвсем нормални хора, които не смятат идеалния или чест секс за задължително условие, колкото и да не се вписва в приетото днес. Wink Макар че формулировката тук ми звучи малко подозрително.
Виж целия пост
# 29
Аз не разчитам на спонтанно забременяване 😂
Ако се случи много хубаво, амааа както казах не разчитам. Една приятелка така разсъждаваше и ето я на 37 без деца и мъж, вярно е, беше й странно, че хората целенасочено си правят децата. Амиии да има си притеснение в началото и е странно, като решите първия месец, че искате ама…според мен ако не стане месец два, три хората се вземат в ръце и започват по-сериозно, правенето 😄
А за свършването…тук вече започвам да се съмнявам в тази тема.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия