Пиете ли кафе от вендинг машини?

  • 5 754
  • 171
# 45
Да,,пия Даже си взех за вкъщи такава машина.
От тези двуметровите ли? Thinking

Със сълзи се смея Joy
Представям си кътчето, където стои машината. Joy JoyJoy
Виж целия пост
# 46
Mоже да е на двора.
Виж целия пост
# 47
Ама с монети ли работи 🤔
На майка ми на работата преди 20+ години първата вендинг машина я бяха блокирали от тарикатски опити, мисля че 20ст беше кафето, та някакви умници изрязали метални рингчета с формата на стотинката 😳🤭 много ми беше станало смешно, за такава сума такива усилия, да го измислиш, да режеш
Виж целия пост
# 48
Да,машината е на двора .Не пускаме стотинки.Всеки месец ,човекът от който сме я взели идва да я почисти и зареди.Кафето с което ни зарежда е невероятно.Имам в къщи всякакви други кафемашини за еспресо,но с тази ми е най лесно.Само натискам копчето на която напитка си избера.На вас може да ви е смешно,но за мен е удобство.
Виж целия пост
# 49
Много често си взимам кафе от автомат. Кафето е учудващо добро при доста от тях. Винаги, когато съм навън и ми се наложи да чакам за нещо, си взимам кафе от най-близкия автомат и сядам с него на  пейка да си цъкам на телефона и да пия кафе, докато чакам.  Simple Smile
Виж целия пост
# 50
Интересно. С какви бактерии или зарази бихте прихванали?
Виж целия пост
# 51
Интересно. С какви бактерии или зарази бихте прихванали?

Със сигурност с по-малко от пиене на кафе в заведение. Не навсякъде се мият в съдомиялна, едни и същи чаши се преплакват и отиват при следващ клиент без дезинфекция. Ама още сме живи.
Виж целия пост
# 52
Аз се самоуспокоявам като си казвам, че минава някаква термича обработка.
Иначе в кухните на голяма част от ресторантите цари много по- голяма и страшна мизерия, но животът продължава.
Виж целия пост
# 53
Вие ако влезете в кухня на ресторант сигурно ще се откажете да ходите 🤭и не самият процес на готвене, самото съхранение на продуктите, сурово месо до обработено...и аз това си казвам, че топлинната обработка трепе бактериите.
Виж целия пост
# 54
Машините новост ли са в страната, че такава дискусия се зави?
Виж целия пост
# 55
Аз се самоуспокоявам като си казвам, че минава някаква термича обработка.
Иначе в кухните на голяма част от ресторантите цари много по- голяма и страшна мизерия, но животът продължава.
Добре,за видимата хигиена става ясно. Обаче съсставките в хранителните продукти,колко се обсъжда?
Е'та;А'та;ц'та,не знам си какви добавки и препарати и химични елементи,имитиращи съставки,оцветители и още...
Един домат например трайност 3 седмици. Заблуда на вкусовете, Те почти полезни колкото цигарите е моето мнение
Виж целия пост
# 56
Саламът "кучешка радост" няма да изчезне заради ресторантьорите с ниското ДДС. Най-голямата помия, която човек може да яде, е от там, а и не всичко минава през термична обработка.
Веднъж на обяд в ресторант колеги обсъждаха как можело друг колега да яде за обед дюнер. Стана ми леко смешно....
Иначе е хубаво тези гадости да се ограничават, дори да ги правим от време на време....
Виж целия пост
# 57
Обожавам кафе, мога да пия по всяко време на деня. Вендинг машините за мен са голямо удобство. Някои от тях правят много по - хубаво кафе от заведение за 3 лв. Признавам си, че досега не бях се замисляла за дезинфекция и т.н. Повечето са свързани с водопровода, едва ли е чак толкова опасно за живота. Работила съм във ведомствен стол, виждала съм какво ли не, яла съм години наред храна от там и не съм се натравяла. Ама аз много, много не се впечатлявам.
Виж целия пост
# 58
Темата за заразяване и бацили никак не ми е безразлична. Даже напротив, от 4 години това ми е сред важните приоритети, колкото и смешно да звучи. Честно казано, кафето от автомат ми се струва по-безопасно в това отношение от кафе от заведение.
Виж целия пост
# 59
Е, гаранция няма. След един обяд в Одрин се бях заразила в еширехия коли, как не умрях, не знам. А на нашето море толкова години не съм имала проблеми със стомаха.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия