Лидл 183 - Априлска великденско-предпразнична

  • 61 427
  • 824
# 435
И при нас имаше патладжани по левче килото. Взех кило и половина. Без семки и не горчаха много.
Виж целия пост
# 436
Здравейте някой купувал ли е такова пиле с марината , имат и джолан, да ми каже с или без найлоновия плик се пече?
Виж целия пост
# 437
Без плика, разбира се, слага се в подходящ съд и за около 20 мин. във фурната е готово.
Виж целия пост
# 438
Без плика, разбира се, слага се в подходящ съд и за около 20 мин. във фурната е готово.
Понеже често слагам в плик за печене бутче със зеленчуци и си помислих, че и този е такъв.
Виж целия пост
# 439
Просто така ги опаковат заради маринатата. Тази на мен леко сладни. Повече ми допада пуешкото от американската седмица (май е единственото от нея, което харесвам изобщо).
Виж целия пост
# 440
Елена, на кутията си пише да се разопакова, после да се стопли и тогава да се хапва.

Мини козунаци не съм виждала при нас, тази година има ли ги изобщо или не?
Виж целия пост
# 441
Здравейте някой купувал ли е такова пиле с марината , имат и джолан, да ми каже с или без найлоновия плик се пече?


Отвратително е, не толкова консистенцията или сладникавия вкус а някаква силно натрапчива подправка, която не мога да я свържа с храна. А аз дори взех 2....
Ясно ми е, че с подправките е въпрос на вкус, но това със сигурност няма да се хареса на повечето хора.
Виж целия пост
# 442
На мен много ми хареса дърпаното пиле.
Виж целия пост
# 443
На мен ми хареса, но сънът ми каза, че е изкуствено... А взех и джолан..
Патешкия пастет от Делукс е много хубав, но на етикета пише съвсем малък %патешко.
Виж целия пост
# 444
Вкъщи не се одобри точно заради подправките.
Виж целия пост
# 445
Вкъщи като цяло се харесва пилешкото дърпано, месото е крехко, но на мен също нещо в самите подправки не ми е по вкуса, особено това, че сладни.
Виж целия пост
# 446
Това със сладненето в месото и храните е отвратително.
Принципно говоря, а не конкретната кокошка която не съм пробвал.
Виж целия пост
# 447
Въпрос на вкус - в някои стани харесват точно такова нещо, но със сигурност и за мен не е предпочитано такова подправяне. Мини-джолани имаше в алпийската седмица, те бяха доста по-добре мариновани (спрямо личните ми вкусови предпочитания).
Виж целия пост
# 448
Забелязах, че всички майонези са с рапично олио. Дали отдавна е така? Имам спомени, че е имало и със слънчогледово олио.
Виж целия пост
# 449
Не са всички, но май повечето в Лидл са все такива. От други магазини купувам със слънчогледово масло.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия