Не знам какво искам

  • 4 087
  • 33
# 30
Здравейте! Нова съм във форума и имам нужда от съвет. Ще започна от там, че съм на 36 години, нямам деца и винаги съм искала да имам. След дълга връзка, която приключи, срещнах сегашния ми партньор. Заедно сме от половин година, а аз вече съм бременна. Тук идва проблема - изведнъж започнаха куп въпроси в главата ми. Наистина ли искам това дете, наистина ли искам да съм с този мъж? Предстои да заживеем заедно, а аз изобщо не съм сигурна какво искам от живота си. Мечтаех да бъда майка, а в момента дори не се радвам. Партньора ми иска детето, добър човек е, разбран, работлив. Не знам какво ми става. Не знам дали го обичам наистина.

Хубаво е, че искаш деца ама 6 месеца връзка и да не сте живяли заедно..... Доста си избързала според мен. Не че хора и след 15-20 години не се разделят, но все пак щеше да е по-добре да го опознаеш добре преди да предприемеш тази стъпка. Хубаво е, че ти прави впечатление, че е разбран и добър ама за този кратък период съмнявам се, че всичките му качества си видяла. Ако не си сигурна, че го обичаш ме навежда на мисълта, че си го хванала, за да имаш просто дете и да приключиш с тази дилема. Не се сърди, но на 36 години вече трябва да си зряла жена и да знаеш "какво искаш от живота". С това леко детинско мислене не виждам как ще го играете на семейство.
Виж целия пост
# 31
Мацка.. първо честито за бебчето и второ..сега е важно да си спокойна, за мен нещата ще се наредят - хормони, промени..евентуално и разни коментари, всичко те обърква.

И трето, имай вяра и знай, че всичко ще се нареди по най-добрия начин.
Виж целия пост
# 32
Предродилна депресия, спокойно. Може да почетеш малко информация как да се справяш с тревогите и да ги тушираш донякъде. Сега е момента да започнеш да работиш върху това, за да не се усложни след раждането на бебчето.
Спокойно, много жени минават през този период, споделяй с таткото тревогите и притесненията, подкрепяйте се заедно и ще видиш как ще се почувстваш по-добре. 😊
Виж целия пост
# 33
Що ме изтрихте бе, защото не се съгласих с депресивните ви теории ли? Айде, чакаме още сочни теми от авторката след известно време...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия