Влюбен до безумие.

 • 2 407
 • 18
# 15
  Само това ще кажа !!! Горката твоя жена!!!!!
  Виж целия пост
  # 16
  Аз се впечатлих, че цяла година не са го разкрили и изритали от квартирата. Такива дето се опитват да седят на два стола обикновено в един момент се оказват на земята.
  Виж целия пост
  # 17
  Скрит текст:
  Тя нищо не чака според мен. Децата изобщо не са дечица на 2 и 3 години, както си ги представих първоначално. Просто се чуди какъв предлог да му извади, защото той явно настоява и ето, дала си е отсрочка от цели 6 години. Току-виж той дочакал до тогава и ще се почне - беше труден пубертет, сега на другото предстои, кандидат-студентски изпити чакат, не искам да разстройвам децата, ще развалят успеха, моментът е важен и т.н. и т.н.
  Не, далеч сте от истината.
  Има и здравословен проблем намесен в цялата ситуация, но не желая да изпадам в излишни подробности. Тя е сериозна и отговорна жена
  Скрит текст:
  , но сме се поставили малко в ситуация"между чука и наковалнята" един вид. А защо не съм напуснал сегашната ми партньорка ли, съвсем скоро и това ще се случи! Всичко това ми дойде като гръм от ясно небе, нещо ново е за мен, до сега не съм бил в такава ситуация и не знаех кое да послушам сърцето, разума, как да действам, за това и написах тема тук.
  Да, да. Разбира се. Просто хиляди препятствия пред голямата ви любов. И още ще се появят след време. Ситуацията ти е като на повечето любовници. На една позната жененият й любовник вече внуци има и още не е готов, защото децата му (женени и с деца вече) трудно щели да го приемат. Spiritlight го е описала много добре, ако желаеш да се вслушаш.
  Виж целия пост
  # 18
  Ключ по молба на автора.
  Виж целия пост

  Започнете да пишете...

  Страница 1 от 1

  Общи условия