Безопасно ли е ?

  • 2 377
  • 27
# 15
Сирене , кашкавал и кис. млеко съм яла на корем.

 Peace
Виж целия пост
# 16
Soffffy,
и аз гледам като отида на ресторанти и заведения да не ям салати , просто ме притеснява , защото незнам как са измити.Понеже не съм боледувала и от токсоплазма и гледам и от това да се пазя , че знам ли онези как ги мият  #Cussing out
То е хубаво човек да не се изследвал от нищо , та поне да се не се паникьосва излишно , но на мен ми се наложи заради спонтанен аборт и сега се пртитеснявам повече от колкото преди!
То всичко е Божа работа де ! Rolling Eyes
Виж целия пост
# 17
сирене, кашкавал, кисело мляко-това към е задължителното меню за бременни
Виж целия пост
# 18
Аз постоянно ядях сирене и кисело мляко.
Виж целия пост
# 19
Аз хапвам сирене и кашкавал почти всеки ден! Wink
Виж целия пост
# 20
Аз също хапвам доста млечни продукти, няма никакав проблем да си похапваш от тях  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Виж целия пост
# 21
Хапвай! Не се притеснявай!
Peace
Даже е много полезно.
Виж целия пост
# 22
Първите 3 месеца ги изкарах на препечени филийки със сирене само това ми понасяше и мнооого таратор в промишлени количества! Не ми е навредило...... и няма страшно хапвай ги щом ти е сладко!
Виж целия пост
# 23
Безопасно е. Яж на воля
Виж целия пост
# 24
Споко, хапвай си! Млечните продукти са полезни! Simple Smile
Виж целия пост
# 25
Много си прецизна.Браво.Но мисля, че твърде много се притесняваш.Напротив -  трябва много, ама много да ядеш сирене и кашкавал заради калция, който ти е мега необходим.А за синьото сирене - яла съм и нищо ми е нямало.Ако искаш не рискувай.Аз обожавам всички видове сирене и не съм се ограничавала. Желая ти приятно хапване  eat eat eat
Виж целия пост
# 26
Сирене и кашкавал даже трябва, синьо сирене - не, заради мухъла.
Виж целия пост
# 27
Мисля, че саламуреното сирене и кашкавалът са пастьоризирани, понеже тук не позволяват непастьоризирани продукти да се внасят, а пък си има българско сирене и кашкавал в специализираните магазини.
Внимавай със студените меса, като салами и луканки, които не са минали топлинна обработка - те също могат да съдържат тази бактерия.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия