Пиле на сол.....Как?

  • 4 693
  • 40
# 15
Това пиле наистина става много вкусно и хрупкаво.

Аз го срязвам през гърдите и го отварям хубаво. Слагам върху солта и пека Simple Smile. Хубаво е след като се опече веднага да се извади от солта, защото иначе поема много. Солта после се хвърля.
Виж целия пост
# 16
Няма как, ще пробвам, пък ще видим какво ще се получи!
Смятам и аз да го разрежа на две, за да не остане сурово и утре ще докладвам!

Такова пиле ядох на едно гости,пак мъжа му беше майстора.
Ми то явно, затова му се носи толкова славата.   Wink

  bouquet още веднъж на всички!
Виж целия пост
# 17
Не ми е оставало сурово, а като купувам хвъркатото гледам да е по-голямо  Simple Smile
Виж целия пост
# 18
Такаааа  да докладвам:
Пилето беше около 1500 гр.
Купих 1 кг морска сол и половината пакет изсипах в тавичка, сложих пилето отгоре без да го мажа без да го завивам. Пекох на 200 градуса около 1 1/2 часа.
Стана превъзходно! Бялото месо не беше сухо и бутчетата не бяха жилави, направо страхотно!!!   food002
Тази лесна рецепта става една от постоянно присъстващите в менюто ни!
Благодаря на всички, които се включиха със съвети!  bouquet
Виж целия пост
# 19
И моя мъж говореше само за пиле на сол. Направи ми го веднъж и стана превъзходно. От време на време си го правим.
Виж целия пост
# 20
Деска не си казала бе мила, това е любимо меню в къщи, става превъзходно, а кожата е ммммм.Аз не го разрязвам, правя го така както си го направила и ти и се изпича, но го въртя, след като се запече горе,обръщам отдолу и готово. Това пиле се яде веднага топло, като изстине не е хубаво/поне за мен/ и го правя на супа.
Виж целия пост
# 21
Деска не си казала бе мила, това е любимо меню в къщи, става превъзходно, а кожата е ммммм.Аз не го разрязвам, правя го така както си го направила и ти и се изпича, но го въртя, след като се запече горе,обръщам отдолу и готово. Това пиле се яде веднага топло, като изстине не е хубаво/поне за мен/ и го правя на супа.

Еее ми то от толкова хорца, остава ли да говорим за нещо друго!  newsm78
Хайде, идвай да учим джангурацата  Hug
Довечера ще видя да ли става за ядене (не че остана много) или и аз ще го обработвам на ново!
Виж целия пост
# 22
  love001
Виж целия пост
# 23
Аз върху сол си правя и пилешки бутчета, също стават превъзходно
Виж целия пост
# 24
Никога не съм правила подобно нещо.Кажете олио слага ли се или директно пилето върху солта?
Виж целия пост
# 25
Ох,извинявам се,сега видях че се маже с олио. ooooh!
Виж целия пост
# 26
Ох,извинявам се,сега видях че се маже с олио. ooooh!
smile3501
Виж целия пост
# 27
Това пиле  енай-лесното и вкусно нещо . Hug
Виж целия пост
# 28
Ох,извинявам се,сега видях че се маже с олио. ooooh!
Аз не го мажа с нищо, измивам го първо хубаво и после върху солта да се пече.Накрая, но не го правя винаги, веднага след изваждането мажа с масло, това е.
Виж целия пост
# 29
Това "Пиле на сол",страшно много ме запали.
Тези дни ще го пробвам задължително. Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия