Лапад?

  • 12 337
  • 39
имам мнооого лапад
а не знам как да го приготвя
предварително ви благодаря за идеите и рецептите
  bouquet   chef  Hug
Виж целия пост
# 1
Лапад поне аз приготвям като спанак   chef
Най-върви на агнешка плешка  Mr. Green
Виж целия пост
# 2
здрасти , с лапад можеш да направиш супа /като спаначена но с лапад/ или баница вместо спанак слагаш лапада .Има и някои други варианти но мисля че няма да се понравят на домочадията ти.Може да импровизираш щом е много Laughing
Виж целия пост
# 3
Ориз с лапад, а също и на супа с пиле. Ох, чак ми се дояде  Blush.
Виж целия пост
# 4
Уф много съм заспала забрвих да ти пусна линк с някои идеи  ooooh!

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=175.msg12123#msg12123

разгледай има доста интересни неща Thinking
Виж целия пост
# 5
Също и лапад с ориз и някаква мръвка-всякаква става.Или бутерки с пълнеж от задушен лапад с малко сиренце.Импровизирай както са ти казали-в гювечи,супи-слагай по малко.
Виж целия пост
# 6
Не съм сигурна, че всички манджи, дето стават със спанак, стават и с лапад. Майка ми само веднъж готви с лапад и о, ужас. Останахме си гладни всички!  Mr. Green
Виж целия пост
# 7
аз съм яла мусака с лапад.беше страхотна.не знам как се приготвя,защото я ядох в заведение,но може да импровизираш
Виж целия пост
# 8
Може да запразите лапад във фризера. През зимата си е направо деликатес.
Виж целия пост
# 9
Благодаря на всички за бързите отговори и добрите кулинарни съвети!   chef
Засега съм направила салата с част от лапада - стана добра.
Утре - баница с лапад. Вдругиден - лапад със сирене и яйца или лапад с ориз и месо.  Laughing
Виж целия пост
# 10
Лапад с агнешко е страхотно  newsm22 запази си малко за Великден  Wink
Виж целия пост
# 11
а лапад ,като сърмички с ориз?става хубаво
Виж целия пост
# 12
Каша от лапад

Лападът се измива, нарязва, пуска се във вряща подсолена вода за няколко минути да смени цвета си. В тиган с олио се слагат 4 с.л. брашно, като се разтвори, се прибавя изцеденият лапад и по малко от водата, в която е врял до получаването на гъстота за каша, добавят се няколко скилидки настърган чесън и се чукват 4-5 яйца, но не се бъркат, а да останат цели. Поднася се с кисело мляко.
Виж целия пост
# 13
 Rolling EyesЩом е много може да си  затвориш в бурканчета за зимата : Прави се много лесно ,нарязания лапад се пуска в кипяща подсолена вода , да се попари , пълниш с решетеста лъжица бурканчето , затваряш го и го обръща да се вакумира още топло,може да ги завиеш с одеяло. Peace
Виж целия пост
# 14
Каша от лапад

Лападът се измива, нарязва, пуска се във вряща подсолена вода за няколко минути да смени цвета си. В тиган с олио се слагат 4 с.л. брашно, като се разтвори, се прибавя изцеденият лапад и по малко от водата, в която е врял до получаването на гъстота за каша, добавят се няколко скилидки настърган чесън и се чукват 4-5 яйца, но не се бъркат, а да останат цели. Поднася се с кисело мляко.

майка ми слага и орехи.става страхотно.
не съм яла такава каша от детските си години  Sad
събуди приятни спомени в мен  Simple Smile дано утре да намеря на пазара лапад
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия