Важно - машина за хляб - 2 част !

  • 71 766
  • 835
# 30
munky.
моята е на 10 дни  Laughing
Виж целия пост
# 31
Моля някой да каже на колко градуса пече козунака Praynig
Виж целия пост
# 32
Аз пека на 180!
Виж целия пост
# 33
Валенце много мерси.Аз сложих на 200 и мн бързо се зачерви.Предполагам че вътре е още суров та го покрих с фолио.
Виж целия пост
# 34
Да,и аз така покривам с фолио. Peace
Виж целия пост
# 35
Първия изкарах.Лелеееее супер е дами.Конци жълт и пухкав.Мъжо вика ей кат дете се радваш Embarassed.Направих грешка обаче да разделя дозата на две(аз правих с 500гр брашно)за това станаха не мн бухнали ама вкуса е просто убиец. Crazy.Унищижихме го моментално. Joy.Сега бркам втора  доза да видим.Съжалявам че нямам  с какво да снимам да покажа.
Виж целия пост
# 36
Аз изпекох един сутринта-стана много хубав,но май му беше тесничко в тавата-тръгна да ме търси Laughing.Имах и малък проблем при ваденето-не беше залепнал никъде,но едва го извадих и малко му се отлепи горната коричка.аз обаче там сложих едно яйце Embarassed.Сега пека втори номер-този път не кръгъл,а дълъг.Уау,много съм ентусиазирана.Довечера ще има снимки!
Виж целия пост
# 37
Лео, аз съм доброволец. В неделя вечер съм на работа и ще имам време.Така, че моля да направиме стратегията до тогава.
Лео, моляте сложи линк в готварския към рецептите, а и в началото на всяка тема за машина за хляб.
 Озаглави линка нещо от рода САМО рецепти за машина за хляб, за да не се пълни с обяснения, разяснения, похвали и т.н.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.0



браво!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Браво, браво, ама защо никой друг не иска  newsm78 Аз сама не се навивам  Crossing Arms
Виж целия пост
# 38
И аз мога да се хвана,ама не по-рано от вторник!И.. не знам какво точно трябва да правя! Confused
Виж целия пост
# 39
ами така трябвада извадиме линковете, че някой като търси козунак , да отвори готварската книга, да кликне върху козунак и там ще излезе линк към тази тема, но от страницата, от която е започнато обсъждането на козуака. Азпоне така си го представям.
Виж целия пост
# 40
Според мен това е работа на модераторите. Поне в другите подфоруми модераторите имат грижа за поддържането на библиотеките.
Виж целия пост
# 41
Pina, направих козунак по твоята рецепта и стана супер. Забравила съм да препиша захарта, но слава Боги забелязах на време Laughing


В момента втасва третия козунак Flutter На вид са много добри. Дано и на вкус Grinning Аз не вадя бъркалката, а си откъсвам по едно топче, което правя на плитка и слагам върху втасващия козунак.
Виж целия пост
# 42
Леле,Дуци,нямаш идея как ме радваш! Hug GrinningДнес цял ден се ядосвам,че на мен не ми става козунакът! Close Ама така е,като няма празник- идеален,като има повод,що да не се изложа!Мнооого се радвам,че съм ти била полезна! Grinning
Виж целия пост
# 43
Защо не ти става? Аз първите два ги правих с мая на д-р Йоткер, сега третия с жива мая, да видим какво ще излезе.
Няма по-добра от йоткеровата, но я продават на майната си и трябваше с жива да се пробвам.
Виж целия пост
# 44
Я аз са питам програмата за тесто дето е час и половина само меси или и втасва?Все дебна на 1 програма да не вземе да пече преди да съм го изкарала.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия