Гарнитура за печено агнешко???

  • 18 827
  • 25
Моми4ета, 6те имам  непредвидени гости днес ! Имам само една агне6ка пле6ка във фризера, каква гарнитура 6те ме посъветвате да направя?
Виж целия пост
# 1
гъби с ориз,задушени картофи.
Виж целия пост
# 2
на агнешкото върви много зелено,така,че ако искаш направи ориз със спанак и зелен лук
Виж целия пост
# 3
А как се приготвя ориз със спанак? А лапад може ли?
Виж целия пост
# 4
Баба ми правеше едно агнешко магданозля, разкошно ставаше.
Задушаваш 2-3 връзки пресен лук, 1-2 пресен чесън, после слагаш 1кг спанак накълцан, лапад, 1 връзка магданоз и червен пипер. Малко преди да извадиш агнето от фурната, изсипваш тази смес в тавата.
Виж целия пост
# 5
Благодаря на всички, залавям се за работа,че на агнешкото му трябват 2-3 часа печене!!!  Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Ориз със спанак или задушени микс от зеленчуци - лук, грах, моркови, чесън, подправки и т.н. Можеш лесно да имровизираш каквото имаш... всичко що е зеленчук подхожда на агнешкото... Също така много върви със зелена салата или апетитка от майонеза с чесън...  Peace
Виж целия пост
# 7
ориз със фиде е много подходящо също! Peace
Виж целия пост
# 8
ориз със фиде е много подходящо също! Peace

 ooooh! ooooh! ooooh!

Олейй би ли ми обяснила тази комбинация ориз със фиде какво представлява  newsm78 Ей таквози не бях чувала до сега  Whistling
Виж целия пост
# 9
Гъби с ориз и пресен лук.
Това най-много ми допада за агнешкото.
Виж целия пост
# 10
ориз със фиде е много подходящо също! Peace

Това го чувам за първи път. newsm78
Виж целия пост
# 11
ориз със фиде е много подходящо също! Peace
Как се приготвя ориз с фиде Thinking.
Виж целия пост
# 12
Ами то имаше цяла тема тука за ориза с фиде!Мислех,че вече е популярно! ooooh!
В загрято олио се запържва фиде 1 чаша,докато се зачерви.Прибавя се ориза,измит пак 1 чаша и той да се "оцъкли".Тогава се залива с 2,5 чаши вода,слагат се сол,черен пипер,къри(аз не слагам щото нямам) и така докато се свари.Дърпам от котлона и оставям захлюпено с капак - да си поеме всичката вода.Става мнооого вкусно.
Някои момичета от форума даваха идеи вместо вода да се сложи бульон и такива работи.

Ето как изглежда

Виж целия пост
# 13
Ами то имаше цяла тема тука за ориза с фиде!Мислех,че вече е популярно! ooooh!
В загрято олио се запържва фиде 1 чаша,докато се зачерви.Прибавя се ориза,измит пак 1 чаша и той да се "оцъкли".Тогава се залива с 2,5 чаши вода,слагат се сол,черен пипер,къри(аз не слагам щото нямам) и така докато се свари.Дърпам от котлона и оставям захлюпено с капак - да си поеме всичката вода.Става мнооого вкусно.
Някои момичета от форума даваха идеи вместо вода да се сложи бульон и такива работи.
Благодаря,
фидето не става ли на каша ?
Понеже в супата се слага 5/10 минути преди да е готова.
В този случай трябва да ври до като е готов ориза. Thinking
Виж целия пост
# 14
Хич не става на каша - то нали се запържва хубаво! PeaceСтава чудно!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия