Тибетска гъба

  • 133 418
  • 732
# 660
  15 градуса не е топло, хич даже.Аз я измих и оставих да изсъхне, тая горчилка никой не я иска. Сигурно гъбата е развалена.

Тайне ако гъбата е стегната и бяла на цвят - нищо й няма.....Я,кажи как изглежда гъбата или тури тука една  снимка кат имаш време да я видим...... Hug

Не трябва да има нищо горчиво в кефира...... Rolling Eyes
Виж целия пост
# 661
  15 градуса не е топло, хич даже.Аз я измих и оставих да изсъхне, тая горчилка никой не я иска. Сигурно гъбата е развалена.

Тайне ако гъбата е стегната и бяла на цвят - нищо й няма.....Я,кажи как изглежда гъбата или тури тука една  снимка кат имаш време да я видим...... Hug

Не трябва да има нищо горчиво в кефира...... Rolling Eyes
Мастърче,вече е суха и жълта, зарязах я!
Виж целия пост
# 662

Мастърче,вече е суха и жълта, зарязах я!

Мдааааа.....Заминала е гъбката! Трябва да е като карфиолчета.....

Аз затова нито суша,нито замразявам гъбата!!! ......Като ми писне - с месеци седи във буркан с вода и в хладилника......Нищо й няма......Но като реша да поквасвам - проблеми няма!
Виж целия пост
# 663

Мастърче,вече е суха и жълта, зарязах я!

Мдааааа.....Заминала е гъбката! Трябва да е като карфиолчета.....

Аз затова нито суша,нито замразявам гъбата!!! ......Като ми писне - с месеци седи във буркан с вода и в хладилника......Нищо й няма......Но като реша да поквасвам - проблеми няма!
Реших да не хабя повече мляко и я зарязах в една чаша на сухо.
Виж целия пост
# 664

Реших да не хабя повече мляко и я зарязах в една чаша на сухо.

Я налей студена вода и остави така......Да видим дали няма да се активира.... Rolling Eyes Нищо не губиш! Поне да пробваме и да знаем занапред.....
Виж целия пост
# 665

Реших да не хабя повече мляко и я зарязах в една чаша на сухо.

Я налей студена вода и остави така......Да видим дали няма да се активира.... Rolling Eyes Нищо не губиш! Поне да пробваме и да знаем занапред.....
За какво ми е да я активирам, като горчи заквасеното?
Виж целия пост
# 666
Тя гъбата в мометна не може да подкваси.....Пробвай да видиш дали от водата няма да набъбне и да почне да побелява......Демек да се съживява.....


П.П. В момента нямам за даване(дадох миналата седмица на едно момиче от тук) ,но винаги мога да ти дам,ако искаш ......
Виж целия пост
# 667
  Здравейте момичета!Имам един въпрос, преди имах гъба и това,което ставаше не горчеше.Сега дъщеря ми ми донесе, но много горчи подквасеното мляко, защо така?
Ако решете и искате след около две седмици мога да ви пратя от Варна.Раздадох много ,даже със закъснение на някой.
Виж целия пост
# 668
   Благодаря много за предложението, но не ми се занимава!
Виж целия пост
# 669
Изсъхнала гъба може да се съживи, да.
Виж целия пост
# 670

......Като ми писне - с месеци седи във буркан с вода и в хладилника......Нищо й няма......Но като реша да поквасвам - проблеми няма!

аз моята я забравям по седмица, две  и повече на терасата и нищо и няма  newsm78
слава богу че от време на време хич не ми е до нея
Ползвам млякото на Лидл 3.5% и съм много доволна , с домашното мляко ми се разваляше  Sad
Виж целия пост
# 671
Имам гъба за Варна,ако някой иска.
Виж целия пост
# 672
Ако някой иска-имам за даване. От Бургас съм Peace
Виж целия пост
# 673
Нареждам се на опашка -от София съм/за взимане/  bouquet
Виж целия пост
# 674
И аз бих искала да започна да я гледам.Преди много години баща ми я гледаше като член от семейството,но него отдавна го няма и гъбата също.Сега искам да започна да я гледам и аз.Ако някой от София има за даване ще съм му много благодарна  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия