Течен пушек

  • 17 158
  • 36
Просто от любопитство питам има ли в България, и ползвали ли сте такъв?
Харесва ли ви резултата? Simple Smile
Виж целия пост
# 1
 За air pen  ли говориш или за нещо друго, че ми стана интересно? newsm78
Виж целия пост
# 2
Да не е това  newsm78
http://www.honestfoods.com/liquidsmoke.html
Виж целия пост
# 3
А за какво се ползва това чудо?
Виж целия пост
# 4
Хм,доколкото разбирам от линка,придава миризма на цър-пър LaughingИ докато си хапваш пържолата,опечена в тефлона,ти създава илюзията,че е печена на барбекю.
Не съм виждала такова чудо,а и не знаех,че има.
Бих пробвала обаче.
Виж целия пост
# 5
Аз пък не обичам вкус на опушено. Не понасям никакви пушени колбаси. Сега си обяснявам и колко са естествено са пушени. За пръв път чувам за съществуването на подобно нещо.
Виж целия пост
# 6
Аз от мъжа ми знам за пушек на прах. В тяхната фирма го продават на производители да си опушват месата. Не знам обаче дали се намира в обикновените магазини или го продават само на едро. Трябва да го разпитам newsm78
Виж целия пост
# 7
 Grinning Да, придава на яденето вкус все едно е приготвено навън (сред природата....барбекюта и т.н)
Обаче не съм виждала тук...
Виж целия пост
# 8
Grinning Да, придава на яденето вкус все едно е приготвено навън (сред природата....барбекюта и т.н)
Обаче не съм виждала тук...
Хммм, какво ли още ще науча........ newsm78
Виж целия пост
# 9
Много тъпо  Crazy
Виж целия пост
# 10
Да продава се и става с него много хубав сос.
Виж целия пост
# 11
Аз го ползвам в ограничено количество, само по няколко капки.
За мен е супер.
Виж целия пост
# 12
Аз не знам защо прочетох, че става въпрос за торти и течен пушек  Joy Явно много ми се е спяло и се зачудих какъв е този тече пушек за торти  hahaha
Иначе този в бутилката и аз съм го ползвала, лично на мен не ми допада.
Виж целия пост
# 13
Мерси за отговорите момичета Hug
Беше ми любопитно, защото в БГ до преди 7-8 год не съм чувала че има такова нещо, а тук видях да го продават в магазин за първи път.
На мен лично много ми хареса, защото кюфтетата на скара ми станаха точно като правени на дървени въглища, един вкус който тук не съм могла да постигна...А едно от нещата които ми липсват от България са пустите му кюфтета и кебапчета Joy
До колкото разбрах, това не е някаква химия, а реално получено при изгаряне на въглища, пречистено и концентрирано, казват че е абсолютно безвредно...та така. Чудех се към какво още бих го използвала освен кайма и меса newsm78
Аз не знам защо прочетох, че става въпрос за торти и течен пушек  Joy Явно много ми се е спяло и се зачудих какъв е този тече пушек за торти  hahaha
Иначе този в бутилката и аз съм го ползвала, лично на мен не ми допада.
Ами защо не и за торти,но соленички hahaha
Виж целия пост
# 14
Чувала съм, че по принцип пушените меса - пилешко, свинско, пуешко не се пушат в истинския смисъл на думата, а се киснат в такъв течен пушек и разни консерванти. Дори си мислех да пиша за това в Черния списък с хранителните продукти. Предполагам, че този течен пушек е само химия.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия