Избягвайте неща в които има липов цвят

  • 5 202
  • 71
# 45
Айде да не споделям как чистят кафето от обвивката във Виетнам, че се оказа, че сега това е много скъп и луксозен вид кафе  Stop Mr. Green
Прасенца...

А, не беше ли някакво друго животно, някакво рядко такова? Не се сещам как се казваше...  newsm78
Виж целия пост
# 46
Преди години леля ми предаваха гъби на една сушилня и ми каза
"да не съм чула да сте си купили нещо със сушени гъби вътре".
Минавали през тях,метяли ги с метлата от земята и айде.
Абе гадна работа,то с доста неща си е така.
Виж целия пост
# 47
                   Мда, ще излезе, че не растат в хладилника наистина... Да се чудиш...
Виж целия пост
# 48
Аз пък съм работила в консервен комбинат и хлебозавод. Е, минаха няколко години и пак проядох хляб.
Виж целия пост
# 49
Ами каймата как правят?!?!?!?1
От земята с лопатата, нищо да не остане зян!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Виж целия пост
# 50
А братовчед ми пък работеше в един месарски цех и сто пъти ми е казвал да стана вегетарианка защото хвърлят по пода закланите животни докато ги режат, отделно по месото си лазят хлебарки, за саламите май няма нужда да разправям. Но си ядем месо. И чай си пием. А пък детето ми като играе в градинката си събира кучешки лайна от пясъчника в кофичката. Другото ми дете пък яде дюнери от разни араби дето според мен никога не са се къпали пък какво остана ръцете да си мият. Това е естествения имунитет.
Виж целия пост
# 51
Айде да не споделям как чистят кафето от обвивката във Виетнам, че се оказа, че сега това е много скъп и луксозен вид кафе  Stop Mr. Green
Прасенца...
За кафе "луак" ли имаш предвид? От онези животинки дето го ядат и после...... Това не е просто скъпо кафе, това е най-скъпото кафе Mr. Green
Виж целия пост
# 52
В този ред на мисли се сещам, че съм виждала как се "прави" червен пипер. Понеже имаме къща на юг, всяко лято пердашим с колата пътя - София - Свиленград. И малко след Пловдив, където е и най-зеленчукарския район на БГ, се зареждат селце след селце. Наесен по т.нар. тротоари пред къщите досами платното, което не е нищо друго, а международен път с тирове, много движение и т.н., се разпръскват червени чушки. Така остават поне седмица или докато изсъхнат. После на място се натрошават - виждала съм как го правят директно с крака. Не претендирам да съм виждала как мият краката преди тази процедура. Намачканите червени чушки се замитат с метла в чували и се продават на изкупвачите за червен пипер. Е, как човек да си купи червен пипер след подобна гледка. Така се научихме вкъщи да ядем манджички без червен пипер. Thinking
Виж целия пост
# 53
Айде да не споделям как чистят кафето от обвивката във Виетнам, че се оказа, че сега това е много скъп и луксозен вид кафе  Stop Mr. Green
Прасенца...
За кафе "луак" ли имаш предвид? От онези животинки дето го ядат и после...... Това не е просто скъпо кафе, това е най-скъпото кафе Mr. Green

Значи приказката за магарето и жълтиците - била истина! Искам такова прасенце! Кафе обаче  Naughty
Виж целия пост
# 54
Цъфтят те, ама за пиене не стават.
Защо? Много хубаво ухаят.
Виж целия пост
# 55
Олееее! Днес и пред нас видях да метат цветовете на липите и да ги тикат в торби. Тук няма забрани за бране, значи е от мързел.
Виж целия пост
# 56
Аз знам, че билки, липов цвят и прочие трябва да се берат само в планински райони, далеч от вредни газове и винаги съм се чудила на хората, които си берат от градските липи (включителнмо и на майка ми).

Много го обичам липовия чай, но не пия вече. Sick Както и никакъв друг чай.
Виж целия пост
# 57
Моля, някой да ми изпрати ЛС, когато стигнете до лютеницата и кренвиршите, че ми е любимо:)
Виж целия пост
# 58
Моля, някой да ми изпрати ЛС, когато стигнете до лютеницата и кренвиршите, че ми е любимо:)
Joy Шегаджийка. Нали знаеш, къде е темата.. Joy Joy
Виж целия пост
# 59
                    Кренвиршите не могат да ме изненадат, но за лютеницата кво  newsm78?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия