21ва Темичка - Навършихме Форумско Пълнолетие (...по Американски тертип)

  • 10 460
  • 289
# 195
Ами не знам игла на дупето как ще стои, според мен или една много малка поличка само на дупето, или една набрана завивка, която минава само над дупето, така че пак да се виждат свитите крачета.
Виж целия пост
# 196
тандури ...глей какво ти намерих,за идея
 
Виж целия пост
# 197
тандури ...глей какво ти намерих,за идея
 

Вики, мерси много, ще го мисля!  bouquet
Виж целия пост
# 198
Тия гащички може да са паловинка на цвете(екологичен памперс Simple Smile ), ей така извито, нали бебка ще лежи на листо.

Аз пък от предния постинг до сега направих една бърза торта с Мока мус, наш приятел имаше рожден ден през седмицата, та освен с подарък ще го изненадаме и с торта след малко Simple Smile
Виж целия пост
# 199
Тия гащички може да са паловинка на цвете(екологичен памперс Simple Smile ), ей така извито, нали бебка ще лежи на листо.

Аз пък от предния постинг до сега направих една бърза торта с Мока мус, наш приятел имаше рожден ден през седмицата, та освен с подарък ще го изненадаме и с торта след малко Simple Smile

Ей го на памперса Simple Smile
Виж целия пост
# 200
танитта...а ти с тоя уебсайт направо ме уби,такива чудеса сътворяваш не е истина ,взе че ме вдъхнови-сега ще си избера нещо и утре ще се пробвам, много ми е трудно да си избера обаче ,всичко ми изглежда толкова апетитно Stuck Out Tongue .

За муса на тортата ...много благодаря , а за блат шоколадов да имаш препоръка,тая рецепта дето я искам а не ми я дават е за блат,ама той е токлова сочен че крем не му трябва.


Виж целия пост
# 201
тандури...супер е   Hands Thumbsup
Виж целия пост
# 202
Тандури, това не е торта, това е произведение на изкуството!!!! Знам, че си чевръста, ама чак толкова... (мдам... адашката за снаха, Тандурито за тъща... Laughing)
Виж целия пост
# 203
Здравейте Hug съжелявам за снимките ама много съм  #Silly
ако някой иска да ги види / не са от ревюто, т.к забравих фотоапарата и сега чакам да ми дадът 1-2 снимки от фирмата/ моля да заповя
http://www.snimka.bg/
  потребител mariyavk  
parola 6306
 имам само едно албумче ама скоро ще направя и повечко
Ех newsm03 завиждам ви за тези бейби шауър, аз нямах smile3518
Колегите само ме попитаха няма ли да черпиш преди да се роди бебето Shocked #Crazy  да подчертая работя основно с хора от Мексико, ама си мислех че са малко повечко отворени към света. Не че в нашата фирма няма и друга българка ама както и да е да са живи и здрави
Малей момичета какви са тези торти те са като от приказка с тези сладки бебчета newsm10
Виж целия пост
# 204
Леле, Tandoori, страшна си Simple Smile бебчето е много сладко.
Ето ви една виртуална почерпка и от мен за моята принцеса-
http://i58.photobucket.com/albums/g244/Petya72/Barbie4.jpg
http://i58.photobucket.com/albums/g244/Petya72/Barbieparche.jpg

3 вида торти с 3 вида мус влязоха в това барби, единият е на Танита
Виж целия пост
# 205
Ето една шоколадова, която е доста сполучлива
Chocolate Heart Cake Recipe

Preheat oven to 350 degrees F (177 degrees C) and place rack in center of oven.  Butter and flour an 9-inch heart-shaped cake pan (with 2 inch (5 cm) sides).
For the Chocolate Cake:  Separate the eggs, placing the whites in one bowl and the yolks in another.  To the whites, add the extra egg white and then cover both bowls with plastic wrap.  Bring them to room temperature (about 30 minutes) before using.
Meanwhile sift together 2/3 cup (130 grams) granulated white sugar, flour, cocoa powder, baking powder, baking soda, and salt.  Set aside.
In a liquid measuring cup, whisk together the oil, water, and vanilla extract.
In your electric mixer beat the egg yolks for a minute or two on high speed.  Turn the mixer on low speed and slowly pour the oil mixture into the egg yolks until very well combined.  Gradually add the flour mixture and beat until well incorporated.
In a separate mixing bowl, with the whisk attachment, beat the egg whites until foamy.  Add the cream of tartar and continue to beat until soft peaks form.  Gradually beat in the remaining 1/3 cup (65 grams) of sugar and beat until stiff peaks form.  With a large rubber spatula or wire whisk, gently fold the egg whites into the batter just until blended (being careful not to deflate the batter). 
Pour the batter into the prepared pan and bake for about 30 to 35 minutes, or until a wooden skewer inserted into the center of the cake comes out clean.  (When lightly pressed the cake will spring back).  Cool on a wire rack.  To remove the cake from the pan, run a sharp knife around the inside of the pan to loosen the cake.  Invert onto a wire rack. 
For Chocolate Whipped Cream:   In a large mixing bowl combine the whipping cream, vanilla extract, sugar, and cocoa powder.  Cover and chill the bowl and beaters in the refrigerator for at least 30 minutes, preferably an hour, so the cocoa powder has time to dissolve.  Beat the mixture until stiff peaks form.
To Assemble the Cake:  Once the Chocolate Chiffon Cake has cooled completely, place on a flat surface and, using a serrated knife, cut the cake, horizontally, into two layers.  Turn over the top layer of the cake (so the top of the cake becomes the bottom) and spread with the chocolate whipped cream.  Place the second layer of cake, cut-side down, on top of the chocolate cream, gently pressing to compact.  Cover with plastic wrap and place the cake in the refrigerator for several hours, or even overnight, before covering with the ganache.
For the Ganache:  Place the chopped chocolate in a medium sized stainless steel bowl.  Set aside.  Heat the cream and butter in a small saucepan over medium heat.  Bring just to a boil.  Immediately pour the boiling cream over the chocolate and allow to stand for a few minutes so the chocolate melts.  Gently stir with a whisk until smooth.  Add the liqueur, if using.
To Cover the Cake with the Ganache:  Put the cake on a wire rack that is placed over a baking sheet.   In this way if the ganache drips it will end up on the baking sheet, which makes clean up easier.  Pour the ganache onto the center of the cake and, with a large spatula, spread the ganache over the top of the cake, using big strokes to push the ganache over the sides of the cake, to create an even coating of ganache.   If there are any bare spots on the sides of the cake, cover with some of the ganache that has accumulated on the baking sheet.  (If there is leftover ganache, strain to remove any crumbs and use to make truffles.)
Gently transfer the cake to your serving platter and place the cake in the refrigerator until serving time.  This cake can be made a day or two before serving.  Decorate the top of the cake with fresh raspberries, if desired.  Raspberry Sauce would also make a nice accompaniment to this dessert.
   
Chocolate Chiffon Cake:
3 large eggs, separated
1 large egg white
1 cup (200 grams) granulated white sugar, divided
2/3 cup (95 grams) all purpose flour
1/3 cup plus 1 tablespoon (40 grams) unsweetened cocoa powder (not Dutch-processed)
1 1/4 teaspoons baking powder
1/2 teaspoon baking soda
1/8 teaspoon salt
1/2 cup safflower oil (or vegetable oil)
1/3 cup water
1 teaspoon pure vanilla extract
1/4 teaspoon cream of tartar
Chocolate Whipped Cream:
1/2 cup (120 ml) heavy whipping cream
1/4 teaspoon pure vanilla extract
2 tablespoons (28 grams) granulated white sugar
3/4 tablespoon cocoa powder (I use Dutch-processed)
Ganache:
8 ounces (227 grams) semisweet or bittersweet chocolate, cut into small pieces
3/4 cup (180 ml) heavy whipping cream
2 tablespoons (28 grams) unsalted butter
1 tablespoons cognac or brandy (optional)
Garnish:
Fresh Raspberries (optional)
Raspberry Sauce (optional)



Виж целия пост
# 206
Hot momma, да ти е жива и здрава рожденичката :nbirthday:. Потекоха ми лигите само докато четях рецептата  ppp. Не знам бременните като дойдат, какво ще те правят  Mr. Green.

Днеска се опитах да приспособя рецептата на любимия ми шоколадов сладкиш за да направя мъфини. Не стана разбира се, но пък сега имам пълна кутия с нещо подобно на брауни байтс. Отиде ми диетата  badscale
Виж целия пост
# 207
Jenna...
Пожелавам ви неугасваща любов ,разбирателство и хармония и следващия месец да си гушкате едно малко сладко дупенце


----------------------------------------
хот мама...много благодаря,копнах си рецептата Simple Smile ,ама и ти ли си такава тортена майсторка  ooooh! - е край вече амбицирахте ме Peace
Виж целия пост
# 208
Здравейте, момичета! Уикенда май добре е бил за всички. Hug
 
Jenna, страхотна изненада за шауъра! Ама и ти как умееш да обясняваш, направо картини виждам от събитието. Виж за сватбената торта направо лигите потекоха. Чакам снимки и на подаръците също. Wink Hug

Таndoori, смайваш ме с таланти! Незнам ша съ сватосваме ли с теб или не, ама ти и Танита, сте супер изобретателни. Трябва да си отворите бизнес, заедно. Peace

Виктория,  к'ви са тия хора, чак пари ти иска. Абе луди  #Crazy

Mariya75,, Пламен е голям бонбон. Браво! И аз нямах baby shower, ама и ние на никой не бяхме казали, че ще осиновяваме. Иначе от доста неочаквани места получихме подаръци Grinning, и от няколко очаквани-не получихме Thinking. Важното е бебчовците да са живи и здрави  Hug


Аз вчера цял ден по улиците. Уж снимки да правя, ама или с бебо на ръце или от колата, никва не я свърших.  Иначе вечеряхме с българското семейство, с което се запознахме още първия ден тук. Беше добре.
Най-накрая оправих стаята на бебето, само kриб чакам да дойде( чак в септември Rolling Eyes). Кажете, моля, какъв свят стикери(подобни на МрсГ) ще  е добре на бежава стена с бели мебели.Избора е между бели, сини или кафяви. Това са и световете на nursery+ екрю. Никак не мога да реша кой цвят е най-добре? newsm78
Виж целия пост
# 209
Jenna, Честита годишнина!  bouquet Още много, много години любов и още много деца! 
 
Hot mamma, честит рожден ден на дъщеричката ти! Голям е бонбон! Да  ви слуша и радва много....

Абе, хора имайте милост с тези кулинарни изобретения Mr. Green. Аз с тия 2 леви ръце в готварството, само срам бера пред мъжо  Blush
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия