Как се прави КАВЪРМА ?

  • 27 574
  • 20
# 15
никакви фиксове не ползвам!Много лук,месо на късчета,пипер,ако има и зелен и червен,подправки - черен пипер,чубрица,малко вино,а ако нямам вино,една капачка ракия.Много вкусно става...
И аз съм така-не харесвам фиксовете Whistling
Правя я по същият начин като pina.Със свинско или с пилешко месо.
Виж целия пост
# 16

 И аз! Joy
Виж целия пост
# 17
никакви фиксове не ползвам!Много лук,месо на късчета,пипер,ако има и зелен и червен,подправки - черен пипер,чубрица,малко вино,
За моята рецепта на 1/2 кг месо от бут трябва да се добави и 1/2 кг. гъби и червен пипер. Иначе общо взето е същото Peace
"Цаката" на кавърмата е да се готви в глинен съд на бавен огън Peace
Виж целия пост
# 18
Свинската кавърма правя така - запържвам месото нарязано на кубчета, с много лук нарязан на едро. Като поомекне слагам червен пипер, черен пипер и сол и чаша вода. Като поври малко добавям червени печени чушки нарязани ситно и едно бурканче гъби. Накрая слагам и малко червено вино за аромат. Пробвайте става вкусно

Така я правя и аз, но без виното. И след заптъжката я разпределям в гювечета и я пека във фурната за кратко.
Виж целия пост
# 19
Аз също съм за пилешка кавърма с фикса на Маги.
Много добре се получава.
Виж целия пост
# 20

Да, и аз съм правила - като за начинаещи е супер.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия