Ориз с кашкавал

  • 10 618
  • 72
# 15
 Ще пробвам! Grinning  bouquet
Виж целия пост
# 16
Снощи го направих точно по дадената рецепта. Стана много вкусно, моите мъже си облизаха чиниите.
Благодаря за рецептата!
Виж целия пост
# 17
Утре имам гости.Това ще е гарнитурата и сигурно ще ги шашана  chefЩе го направя точно по оригинала.Ще споделя.
Виж целия пост
# 18
Минушка,с черни маслинки го правиш,нали?
Ще си позволя да отговоря от нейно име - с черни се прави. По-вкусно е Peace  chef
Виж целия пост
# 19
Много се радвам, че ви е харесало. Не знам, толкова е проста рецептата, а става мноого вкусно и бързо. Още веднъж - Бон Апети!  chef  chef  chef
Виж целия пост
# 20
Вкусно звучи. Довечера ще го спретна и утре ще докладвам!
Виж целия пост
# 21
  Това ми звучи добре, ще взема да го пробвам
Виж целия пост
# 22
Страхотно се получи, гостите го харесаха, децата също. Според мен е толкова сполучливо, точно защото присъстват само три елемента, маслините придават мазничкия вкус. МММ  chef
Виж целия пост
# 23
Страхотно се получи, гостите го харесаха, децата също. Според мен е толкова сполучливо, точно защото присъстват само три елемента, маслините придават мазничкия вкус. МММ  chef
Анджък, де Wink Наистина само тези 3 елемента са достатъчни.
Радвам се, че си се представила на ниво пред гостите Hug
Виж целия пост
# 24
И аз ще пробвам, добре звучи   bouquet
Виж целия пост
# 25
Munichka, в какво съотношение с водата се вари оризът?
Виж целия пост
# 26
Munichka, в какво съотношение с водата се вари оризът?
Ами вариш го, както обикновен ориз. Специално този, който ползвах последно, на Крина, си пише на опаковката - май беше в 1 л за около 20-22 мин. newsm78 Абе нормален ориз
Виж целия пост
# 27
Обикновено, когато варя ориз, знам от моята майка че се вари 1:3.
На 1ч.ч. ориз се слагат 3 ч.ч. вода

Аз обаче по съвсем друг начин готвя ориза и само варен не ми харесва, стои ми безвкусен, все едно ям трици.
По принцип правя така: Изчиствам и измивам в 2-3 води 1 ч.ч. ориз, запържвам го в малко олио, в което съм сложила и парченце масло и когато стане прозрачен, добавям водата /3-те ч.ч. вода/ за да го сваря. Става много вкусен и глътва "цялата" вода.
/Отварям скоба, че има хора с болни стомаси и те не запържват нещата. Аз не съм от тях и за това си го позволявам. /



Аз също съм му хвърлила окото на този ориз с кашкавала, но да видим кога ще го правя.

Виж целия пост
# 28
Снощи го направих и наистина е много вкусен. И детенце и татко й го харесаха. Наистина маслините и кашкавала са му достатъчни. Sylya много ти благодаря за рецептата.
Виж целия пост
# 29
  Трябва да благодариш на Минушка! Рецептата за ориза с кашкавал и маслини не е моя.
А става ли за основно наяждане или трябва да се комбинира с нещо друго?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия