Крем-пита (стъпка по стъпка)

  • 64 387
  • 160
# 60
Кампари (по Сопранов)   bouquet  bouquet  :bouquet:newsm20.....Страхотна вкусотия!
Виж целия пост
# 61
Ммммммммм, утре отивам за кори  Hug
Виж целия пост
# 62
въпреки че млякото ми беше по-малко, а белтъците не станаха на сняг (все още не мога да разбера защо  newsm78), пак стана мнооого вкусничка   bouquet
Виж целия пост
# 63
Изглежда чудесно. Тъкмо имам пресни кори. Simple Smile
Виж целия пост
# 64
Кампари /по Сопранов/     chef
Правя  за втори път крем питата и цялата къща те благославя!  bouquet
Виж целия пост
# 65
 Blush
Виж целия пост
# 66
Подходяща ли е за гости, че в събота ми се очертава такава визита?
Виж целия пост
# 67
Кампари,Браво ! Крем питата ти изглежда невероятно вкусно!  bouquet
Виж целия пост
# 68
Подходяща ли е за гости, че в събота ми се очертава такава визита?

Морска жено , според мен е подходяща.
Вкусна е, бързо и лесно се приготвя и става голямо количество.Това са много важни фактори при приготвянето на ястия за гости.  Wink
И добре изглежда на външен вид.
Виж целия пост
# 69
Подходяща ли е за гости, че в събота ми се очертава такава визита?

Морска жено , според мен е подходяща.
Вкусна е, бързо и лесно се приготвя и става голямо количество.Това са много важни фактори при приготвянето на ястия за гости.  Wink
И добре изглежда на външен вид.

Добре. Десерта го измислих, да мина сега към по-съществената част... newsm78
Виж целия пост
# 70
Направих , вкусотия голяма!
 Нещо само май сгафих с маслото -като пекох корите, въпреки старателното ми бъркане част от тях останаха слепени. Другият път ще пробвам да ги изпека без масло, да се разлистят хубаво и почти накрая ще го сложа.
Виж целия пост
# 71

 Нещо само май сгафих с маслото -като пекох корите, въпреки старателното ми бъркане част от тях останаха слепени. Другият път ще пробвам да ги изпека без масло, да се разлистят хубаво и почти накрая ще го сложа.

И без масло става. Laughing
Аз до ден днешен не съм  разбрала защо се слага маслото при положение, че може и без  него. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 72
Крем-питата е страхотна!А пък и колко бързо става направо не е истина.Благодаря за рецептата и ще ми стане любима!!!!!  smile3525 newsm51smile3525  Само не знам какво ще правиме с талията. smile3511
Виж целия пост
# 73
Направих , вкусотия голяма!
 Нещо само май сгафих с маслото -като пекох корите, въпреки старателното ми бъркане част от тях останаха слепени. Другият път ще пробвам да ги изпека без масло, да се разлистят хубаво и почти накрая ще го сложа.

И аз така!!! Сега като се размислих, реших, че първо трябвада се разтопи съвсеми  тогава да се напръска отгоре. Но и аз мисля, че без масло ще да е другия път.

Моите гости отложиха визитата, но крем-питата я направих. Peace



Виж целия пост
# 74
Направих , вкусотия голяма!
 Нещо само май сгафих с маслото -като пекох корите, въпреки старателното ми бъркане част от тях останаха слепени. Другият път ще пробвам да ги изпека без масло, да се разлистят хубаво и почти накрая ще го сложа.

И аз така ще направя следващия път, защото при мен се получи същото.Иначе е голяма вкусотия, ако престои една нощ става още по вкусна  Whistling.Аз наблегнах повечко на карамела, че го уважаваме в нашата къща Mr. Green
Кампари (по Сопранов), благодаря за рецептата   bouquet
Забравих да го снимам, когато се стих почти нищо не беше останало Blush
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия