Пълнени гъби, как?

  • 9 202
  • 20
# 15
Аз ги правя така
Измивам гъбите, махам пънчетата, посолявам, слагам по малко масълце и във фурната.
Плънката е следната - задушавам лук, пилешко филе, сол, черен пипер, чубрица.
Преди да напълня гъбите прибавям и малко синьо сирене.
Чудно мезе за червено вино и като предястие докато мъжа ми чака вечерята Mr. Green Peace
Виж целия пост
# 16
Има много варианти. Не съм чела досега предложените, извинявам се, ако има повторение. Стандартното е с масло, кашкавал и чесън. Така ми харесват. Леля ми и вуйчо ми обаче ги ядат със сирене. Не ми допадат. Харесвам със ситно накълцани морковчета и ролца от раци.
Виж целия пост
# 17
Стандартно ги пълня с масълце и подправки и поръсвам с кашкавал, когато са полуготови. Правила съм и пълнени със синьо сирене и с топено сирене, много хубаво става. И най-шантавото ми изпълнение е увити в бекон и пълнени със синя слива , вътре в сливата вместо костилка бадем Mr. Green също много добра комбинация  Flutter
Виж целия пост
# 18
az gi palnq s kaima  i gi peka vav furnata tova e rezepta ot maja mi stavat mnogo so4ni
Виж целия пост
# 19
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=713.160
Виж целия пост
# 20
Моята плънка е с праз, пушено филе и къри, отгоре половин филийка кашкавал от нарязаните за тостове.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия