И пак невероятните brownies (браунис)

  • 45 095
  • 151
# 120
Едно бързо въпросче - ще ги пека в купички за крем карамел, т.к нямам форма за мъфини, а искам да станат сочни в средата, не ми се рискува в правоъгълна тава, може би следващия път  Grinning самите форми да ги слагам ли в по - голяма тава както когато приготвям крем карамел, и трябва ли да се пекат на водна баня?

Не, не се пекат на водна баня.

Мая, Белинда ти е отговорила - става идеално  Peace
Виж целия пост
# 121
Ето още една рецепта за  браунис - в сайта, където я намерих, казват, че на парче е 147 калории! Наистина е по-леко, но съвсем, ама съвсем не постно  Wink
Аз вече наизуст го забърквам  Blush
Виж целия пост
# 122
Въпрос към Блонди Simple Smile
С колко какао мога да заменя цялото количество шоколад?
Много ми се ще днес да забъркам едно, а няма как да изляза за шоколад... По оригиналната ти  рецепта съм правила не веднъж и е фантастично!
Виж целия пост
# 123
После пак ли в хладилника ли ги държите или може и на стайна температура Thinking
Виж целия пост
# 124
Аз ги държа извън хладилика, под капак.
Но ние много бързо ги изяждаме.  Grinning
Виж целия пост
# 125
Станаха страхотни, благодаря, Блонди Heart Eyes Обаче ги държах в хладилника, че климата тук не позволява, иначе буквално ти се разтичат в ръцете докато ги ядеш Joy
Виж целия пост
# 126
Искам и аз да питам нещо... Трябва ли сместа да се охлади преди да се сложат жълтъците? Ако ги сложа веднага след като съм свалила сместа от котлона няма ли да се сготвят?
Виж целия пост
# 127
Моята смес престоя няколко минути, нищо страшно.
Виж целия пост
# 128
Страхотни станаха PeaceЗадължително ще ги правя още безброй пъти Grinning
Виж целия пост
# 129
На мен никога не ми се получава... Ту много сухо, ту много тънко... Искам сочно, като в Pret A Manger или Costa caffe...  Sad
Виж целия пост
# 130
kok4e11,здравей!

Позволявам си да ти препоръчам една,според мен перфектна рецепта, описана е подробно,аз я приготвям от няколко  години и винаги резултата е един и същ-зашеметяващ богат шоколадов вкус.Влажен от вътре и хрупкав отгоре.От скоро имам блог и я публикувах там.Рецептата имам от Гответе с мен.

http://vkusnosbety.blogspot.com/2011/07/blog-post_6012.html


Виж целия пост
# 131
Еха, ако стане такъв ще правя всеки ден! Благодаря, ще я изпробвам уикенда...  Hug
Виж целия пост
# 132
Ще се радвам, да ти се получи.Да докладваш  Wink
* Най-добре е да престои една нощ.Аз винаги го правя вечер,след като съм поднесла десерта и така избягвам "нападения"над пресния брауниз.
Виж целия пост
# 133
На мен никога не ми се получава... Ту много сухо, ту много тънко...

Тънкото означава, че го слагаш в неподходящ съд за количеството смес. А сухото идва от повечко печене.  Simple Smile
Виж целия пост
# 134
kok4e11,здравей!

Позволявам си да ти препоръчам една,според мен перфектна рецепта, описана е подробно,аз я приготвям от няколко  години и винаги резултата е един и същ-зашеметяващ богат шоколадов вкус.Влажен от вътре и хрупкав отгоре.От скоро имам блог и я публикувах там.Рецептата имам от Гответе с мен.

http://vkusnosbety.blogspot.com/2011/07/blog-post_6012.html



Бианка, благодаря ти за рецептата! Невероятна! Стана много добре, само че сложих есенция от ром вместо ванилия и се получи леко горчив вкус. Половината тава с тежкия десерт вече я няма:)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия