Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 13

  • 26 486
  • 306
# 300
Много хубави торти   Hug
Момичета направо нямате представа как ме вдъхновявате, постоянно ми се тортоправи  Hug
Лилиумите са великолепни, рулата също  Hug
Виж целия пост
# 301
на мен не ми се изясни  Embarassed Embarassed Embarassed та въпросът ми е торта, покрита със сметана може ли да се украси със фигурки от марципан Варна ден по-рано или само в последния момент трябва да се сложат?

Ами значи да залепиш парче от марципановия чаршаф върху разреза на торта, който е само от сметанов крем и да гледаш какво ще стане след 1 нощ в хладилника.
Виж целия пост
# 302
sea woman ммм супер е тортичката
Виж целия пост
# 303
sea woman , тортичката е станала много ефектна-това карамел ли е - глазурата?

adi_5 , цветята са станали като живи, много им се изкефих   Hug имаш талант, аз не мага все да нацеля тези бои да ги разредя до желания цвят за рисуван.Ти с какви бои работиш?Моите са на Уилтън-стоят като желе...Мога да разредя само прахообразните , обаче ми свършиха. Някой да е разреждал такива като миоте и как?
Виж целия пост
# 304
Здравейте! Поздравления за страхотните торти, които правите! Много сте заразни и реших да пробвам и аз, но ми възниква малък проблем/въпрос, та ако може някой да ми даде съвет, моля. Значи направила съм торта с крема, закован в началото на темата, наподобяващ крема на Неделя, в който съответно има сметана, обаче също така съм направила трансфер, който реших да сложа върху тортата и реших под трансфера да я покрия с млечния марципан. Въпросът ми е мога ли да комбинирам този крем и този марципан, тъй като цялата торта вече е намазана с този крем? Предварително благодаря!
Виж целия пост
# 305
Според мен сложи направо трансфера върху крема - иначе ми се струва че ще стане много. Ако е добре намазана де, имам предвид да не прозира някъде. И ако има добър външен вид само с крема. Иначе от изводите дотук - ако ще я ядете веднага или в рамките на 4-5 часа няма проблем, но ако трябва да стои повече, поне аз не бих рискувала.


Наталина, тук ли си, за да пуснеш нова тема?
Виж целия пост
# 306
Според мен сложи направо трансфера върху крема - иначе ми се струва че ще стане много. Ако е добре намазана де, имам предвид да не прозира някъде. И ако има добър външен вид само с крема. Иначе от изводите дотук - ако ще я ядете веднага или в рамките на 4-5 часа няма проблем, но ако трябва да стои повече, поне аз не бих рискувала.


Наталина, тук ли си, за да пуснеш нова тема?

Съгласна съм с МЕГИ - по-добре не рискувай! Peace

Меги, тъкмо смятах да я пускам. Hug


Нова тема!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия