Боб с ребра?

  • 15 118
  • 6
Момичета как да направя боб с ребра?Мъжо ме кара да му направя , аз незнам как Embarassed.За боба е ясно, но кога се слагат ребрата ,сурови ли, как?Ще съм благодарна на всяко предложение  bouquet
Виж целия пост
# 1
Ребрата предварително  ги запържваш леко и след това  ги пускаш в боба.
Можеш и да ги сложиш направо  и така .
Както решиш ти.


След като всичко е готово ,ако желаеш можеш да извадиш
ребрата да ги обезкостиш и да върнеш обратно месото в боба.
Виж целия пост
# 2
Мариновани ребърца с печен боб на фурна
Виж целия пост
# 3
Ако са сурови - както е писала Дими, ако са пушени ги слагаш накрая да поврат 15тина минути преди да свалиш боба от огъня  Wink
Виж целия пост
# 4
Благодаря ви момичета, утре ще докладвам какво съм направила  bouquet
Виж целия пост
# 5
ако са пушени ги слагаш накрая да поврат 15тина минути преди да свалиш боба от огъня  Wink
Намерих една рецепта за боб с пушени рабра.
Заповядай Grinning

Боб с пушени ребра

 Продукти:
300 гр. бял боб Добруджанка, 400 гр. пушени ребра, 1 глава лук, 80 мл. олио, 10 гр. брашно, 1 ч.л. червен пипер, джоджен, магданоз.

Начин на приготвяне:
Бобът се накисва за 2 часа, отцежда се, залива се със студена вода и се вари с пушените ребра до пълно омекване на зърната. Месото се изважда, отделя се от костите, нарязва се на късчета и се връща обратно в боба. Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнина, заедно с червеният пипер и брашното. Прибавя се към фасула и се вари 15-20 мин. При поднасяне ястието се поръсва със ситно нарязан магданоз и джоджен.
Виж целия пост
# 6
Дими, направих боба с пушените ребра - ухае невероятно.Спазих всичко по рецептата, само дето не съм киснала боба Embarassed.Току що изключих котлона.Нямам търпение довечера да се прибере мъжо и да си каже мнението Laughing.Благодаря ти за рецептата  bouquet Hug.Благодаря и на другите момичета Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия